Πολιτικές πεποιθήσεις στις Eιδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θέλω να ρωτήσω, είμαι αριστερόφρων, το να παω ειδ. Δυνάμεις είναι *****, θα τα βρω σκούρα απο τα συμφάνταρα που είναι ακροδεξιά η πολιτικά και ιδεολογικά βρίσκονται άτομα εκεί απο όλους τους χώρους ;
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Generx ειναι απαλευτη η κατασταση σου τι θα πει απο τα φανταρια που ειναι ακροδεξια; Πιστευεις οτι ο στρατος φανατιζει το κοσμακη με ακροδεξιες αντιληψεις; Στο στρατο βρισκονται ανθρωποι απο ολα τα ιδεολογικα κυματα...

Εσυ εισαι αριστερος αλλος ΝΔ αλλος πασοκ η θητεια ειναι ειναι για ολους οπως και υπερασπιση της πατριδας... Τωρα θα τα βρεις σκουρα αν σου πω οτι θα τραγουδας εναντια των αλλων λαων ναι θα τραγουδας κ ομως αυτο ειναι εναντια στην ιδεολογια του αριστερου , παλι ομως ο αριστερος ειναι κατα της στρατευσης επειδη ενας στρατος ειναι καπως επιθετικος στους αλλους λαους, ακομη αν ειναι να πας και να αρχισεις να κλαιγεσαι αστο μην πας, ωστοσο η ιδεολογια του αριστερου ειναι κατα των εθνων υπερ του διεθνισμου και της παγκοσμιοποιησης...

Παντως αν εννοεις οτι οσοι πιστευουν στο θεσμο της πατριδας ειναι ακροδεξιοι μαλλον σε λαθος φορουμ μπηκες εδω ειμαστε ολοι πατριωτες...

Κ δεν εχω καταλαβει πως τους εννοειται εσεις οι αριστεροι τους Ακροδεξιους ;
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

Όσα προβλήματα θα αντιμετωπίσεις με τους ακροαριστερούς, τόσα και με τους ακροδεξιούς. Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις ερωτήσεις.

Την θητεία σου θα υπηρετήσεις και αυτό δεν συνοδεύεται από υποχρεωτική συνδρομή ούτε στη χρυσή αυγή, ούτε στο ριζοσπάστη. Στις ειδικές δυνάμεις θα βρεις ανθρώπους όλων των πολιτικών αποχρώσεων.
ikaros
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από ikaros »

Εχουν δικιο τα παιδια παραπανω, οτι πολιτικη πεποιθηση και να εχεις στρατο θα πας. Οσα προβληματα μπορει να σου δημιουργησει ενας ακροδεξιος τοσα μπορει και ενας ακροαριστερος. Στην τελικη παρουσιασου στις ειδικες δυναμεις και αν δεις πως δεν μπορεις την ολη φαση, αποχωρησε!
Anonymous

Γεια σας παιδιά! Είμαι 26 και θα κόψω την αναβολή σε 1 χρόνο. Σκέφτομαι να δηλώσω Ειδικές Δυνάμεις, αν και δεν το 'χω αποφασίσει ακόμα. Ο κύριος λόγος που θέλω να μπω στις ΕΔ είναι η εντατική Γυμναστική και η εκπαίδευση. Έχω όμως 2 προβλήματα. Το πρώτο είναι η ηλικία μου - θα είμαι 27 χρονών, δεν είναι Πολύ μεγάλη η ηλικία; Βέβαια με τις κάμψεις και το τρέξιμο Τα καταφέρνω. Το άλλο είναι ιδεολογικό. Πολιτικά, ''βρίσκομαι'' πολύ μακρία απο ιδέες πατριωτικές και εθνικιστικές και δεν έχω καμία αντιπάθεια προς Άλλους λαούς π. Χ. Τουρκούς και Σκοπιανούς. Θα μου πείτε, αν δεν μιλήσω ποτέ γι' αυτά τα θέματα, θα είμαι οκ ε; Γιατί Φοβάμαι ότι αν καταλάβουν τίποτα τέτοιο, μπορεί και να με γ*μ*σουν, κυριολεκτικά όμως... !

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

Θα είσαι ΟΚ.

Ωστόσο αν φοβάσαι ότι θα σε γ@μήσουν για τέτοια ψιλοπράγματα καλύτερα να μην πας.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Πιστεύω και γω οτι θα είσαι ok. Αλλα το να φοβάσαι να πείς την άποψή σου (δικαιολογημένα εν μέρει), θα έπρεπε να σε κάνει να σκέφτεσαι. Είναι λυπητερό να κάνεις τέτοιες σκέψεις εαν είσαι συνηδειτοποιημένος για αυτά που πιστεύεις.

Να πας σε κάνα χρόνο ρε να είμαστε μαζί.

Anonymous

Κοίτα, σοβαρά τώρα, κάποια θέματα είναι εκ των πραγμάτων μη συζητήσιμα... Π. Χ. Δεν μπορεί κάποιος που πιστεύει ότι ο στρατός δεν πρέπει να υπάρχει, να πάει στρατό και να αρχίσει να το συζητάει Αυτό δημόσιως! Δεν είπα βέβαια ότι πιστεύω εγώ κάτι τέτοιο, αλλά κάποιες απόψεις μου πιστεύω ότι θα θεωρηθούν ακραίες από άλλους (παρόλο που νομίζω ότι δεν είμαι ακραίος)!

Πάντως, Θα θελα να παω Στους πεζοναύτες, αν πάω τελικά στις ΕΔ. Θα δούμε!

Generx, αν μπεις σε 1 χρόνο, μπορεί να τα πουμε! :)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες