«Κίτρινος συναγερμός» σε στρατόπεδα

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 10407
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2003 6:55 am

«Κίτρινος συναγερμός» σε στρατόπεδα

Δημοσίευση από yandr »

Σε «κίτρινο Συναγερμό», με την ενεργοποίηση των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και φρούρησης που αυτός προβλέπει, βρίσκονται οι στρατιωτικές μονάδες και των τριών Κλάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα, για το φόβο επεισοδίων κατά τις μαθητικές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα .

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα μέτρα, που ενεργοποιήθηκαν με δύο διαδοχικές γραπτές διαταγές του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αύξηση των οπλιτών-μελών των Ομάδων Άμεσης Επέμβασης (ΟΜΑΕ) εντός των στρατοπέδων και την παραχώρηση μεγαλύτερου αριθμού γεμιστήρων στους εν λόγω οπλίτες.
.. Στρατιωτικές πηγές διευκρινίζουν, πάντως, ότι δεν πρόκειται για μέτρα ετοιμότητας, αλλά για αυτονόητη -όπως λένε- ένταση των μέτρων ασφαλείας περιμετρικά των στρατιωτικών μονάδων και των πυλών, που άρχισαν να ισχύουν από την Κυριακή και κλιμακώθηκαν την Τρίτη, με ενεργοποίηση μέρους του «κίτρινου συναγερμού.

In.gr
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 10104
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

«Κίτρινος συναγερμός» σε στρατόπεδα

Δημοσίευση από Nassos »

Θα πρέπει να'ναι πολύ βλάκες να επιτεθούν σε στρατόπεδα. Και σιγά μη το κάνουν.
crow71
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: Παρ Οκτ 17, 2008 3:40 pm
Τοποθεσία: Greece

«Κίτρινος συναγερμός» σε στρατόπεδα

Δημοσίευση από crow71 »

Η αλήθεια είναι οτι ΠΟΤΕ δεν υπήρξε γενικός "Κίτρινος Συναγερμός" . Απλα υπήρξαν αυξημένα μέτρα προστασίας στα στρατόπεδα μέσα στις πόλεις που εγινα τα επεισόδια... Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο... Αυτά απλά τα λένε οι δημοσιογράφοι για να δημιουργίσουν εντηπώσεις! (πληροφορία σημερινή εκ των έσω είναι τα παραπάνω που έγραψα)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης