604 ΤΠ - Κιλκίς

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Δημοσίευση από Anonymous »

ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΙ
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Ναι καλα... Αλλαξανε πολλα πραγματα εκει μετα το θανατικο!
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Τι εννοεις; Αλλαξανε προς το χειροτερο; Πε8ανε κανενας εκει; Εχω ενα φιλο που μπαινει νοεμβριο για αυτο ρωταω. .
Ναρκαλιευτής
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

604 ΤΠ - Κιλκίς

Δημοσίευση από Ναρκαλιευτής »

ένα μικρό κέντρο είναι που πρόσφατα εκσυγχρόνισε αρκετές από τις εγκαταστάσεις του.

Σπυρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

604 ΤΠ - Κιλκίς

Δημοσίευση από Σπυρος »

Το Κέντρο Των Κέντρον... 'αλλα πολυ Σκοπέτο ρε παιδιά Εικόνα και καλή Διοίκηση
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Ε μακγες το καμπανι δεν ειναι μικρο κεντρο αλλα ενα απο τα μεγαλιτερα και ιστορικοτερα κεντρα της Ελλάδας 11 αυγουστου 2008 πηγα. ενα θα σας πω ζωωωωωωωωωωωωαρα
Σπυρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

604 ΤΠ - Κιλκίς

Δημοσίευση από Σπυρος »

Ενα απο τα μεγαλιτερα ειναι παιδιά
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Γραφει;
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Επιτελους γραφει, παιδια ενα απο τα καλυτερα κεντρα αν οχι το καλυτερο,304 σειρα αυγουστος στο λοχο μου ηταν το παιδι που πεθανε, κατα τα αλλα ζωαρα στο καμπανη,3 βδομαδες και με στειλανε βολο 505 ταγμα πεζοναυτων!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

604 ΤΠ - Κιλκίς

Δημοσίευση από Nassos »

Η αναμενόμενη μείωση της στρατιωτικής θητείας σε εννιά μήνες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, θα σημάνει την κατάργηση του 604ου Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Κιλκίς.

Της Μαρίας Καραούλη

Η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν τόσο η νομαρχιακή όσο και η δημοτική αρχή του Κιλκίς.

Το θέμα έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των τοπικών φορέων, οι οποίοι ζητούν την παρέμβαση των βουλευτών του νομού προς την ηγεσία του υπουργείου, ώστε το κέντρο να παραμείνει σε λειτουργία, καθώς θεωρείται ζωτικής σημασίας για την τοπική οικονομία.

Οι πρώτες ενδείξεις για την κατάργηση του κέντρου προέκυψαν από το γεγονός ότι δεν πρόκειται να καταταγεί η επόμενη σειρά των στρατεύσιμων. Επιπλέον, πηγές και από το στρατό αναφέρουν ότι η τύχη του κέντρου Κιλκίς έχει προδιαγραφεί. Τοπικοί παράγοντες θεωρούν ότι μόνο ισχυρή πολιτική στήριξη - αντίδραση μπορεί να αποτρέψει την κατάργηση του κέντρου.

Εφημερίδα "Μακεδονία"

Και ως συνήθως αντιδρούν γιατί θα είναι πλήγμα στη τοπική Οικονομία. Εικόνα

Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Ειμαι ειδη εδω απολυομαι τον αυγουστο κ κλεινει το στρατοπεδο παιδια ειδη εχουν αδειασει παρα πολλα κ ολα ειναι ***** τι λετε οταν υπαρχουν 2 ενοπλοι σε ενα ολοκληρο στρατοπεδο; Γαμισετα
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Φανταστείτε με 2 ενοπλους μονο τι εμπλοκη πεφτει κ οταν αυτοι οι δυο ειναι ο μαγειρας κ ο οδηγος ας γινει κατι ρε παιδια.

Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Παιδια που ειδατε την ζωαρα; Οποιος ξερει απο 604 φανταστητε οτι την κρυφη πυλη (σκοπια) τηα την κανουν εθνοφυλακες κ θα κλεισει το φυλακιο η θα πανε κ εκει εθνοφυλακες. Ουτε ο ιδιος οδοιηκητης δεν ξερει τι θα γινει σας λεω μονο οτι εχει αδειασει η αποθηκη οπλισμου ολη ιατρικα εγραφα εχουν παραδωθει, κεμερςς βγηκαν εκτος λητουργιας, κ αυριο μπαινουν μπολντοζες μεσα να γραμισουν κτηρια του στρατοπεδου. Α! Καπιστευτη εμπλοκη τοςο οστε τρια ατομα που απολειοντε μαιο περνουν αυρι0 αναβολη. Τι λετε για ολα αυτα; Εγω λεω κολαση στο 604
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Κάνα νέο έχουμε για το κιλκίς; Πως έχουν τα πράγματα τώρα;
Παρουσιάζομαι και εγώ με την σειρά μαΐου. Κάποιος άλλος;
Γενικά ότι νέο ξέρετε από τον τελευταίο καιρό αν μπορείτε να μας πείτε.
Anonymous

604 ΤΠ - Κιλκίς

Κριμα ρε παιδια να κλεινει το καμπανη, σαν χθες μου φαινεται που εφυγα απο κει. Κριμα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης