Δ' Μοίρα Καταδρομών - Ρεντίνα (καταργήθηκε)
Καλησπερα σε ολους. Παρουσιαζομαι κι εγω Ρεντινα 12 αυγουστου κι εχω εντονες βλεψεις για αλεξιπτωτα. Απο την μια θα ηθελα καποιος γνωστης να μου πει εαν οντως χρειαζεται βυσμα... Κι απο την αλλη ποτε θα ειμαι σε θεση να δηλωσω επισημα αυτην μου την προτιμηση επισημα πλεον.
Σειρες θα τα πουμε συντομα απο κοντα, μεχρι τοτε καλα μπανια !
Σειρες θα τα πουμε συντομα απο κοντα, μεχρι τοτε καλα μπανια !
Είναι κανείς Ρεντίνα που να μπήκε τώρα τον Αύγουστο;
Να σε ρωτήσω παρουσιάστηκες ρεντινα ; (ειμαι απο Θεσσαλονικη οποτε θα παρουσιαστώ ρεντίνα (ΛΟΚ) η παιζει να πάω κάτω πρώτα)
John έγραψε:Να σε ρωτήσω παρουσιάστηκες ρεντινα ; (ειμαι απο Θεσσαλονικη οποτε θα παρουσιαστώ ρεντίνα (ΛΟΚ) η παιζει να πάω κάτω πρώτα)
έλα φίλε.. εγώ δεν έχω παρουσιαστεί ακόμα όχι, λογικά Ρεντίνα θα πας...
Φυσικα απαγορεύονται αλλά από πολλούς ακούω οτι άτυπα επιτρέπονται γενικα οχι σε κάποιο συγκεκριμένο κέντρο(ραδιοφωνα/mp3)
Καποιος που ήταν / ειναι ρεντίνα εκει τι παίζει; , ειναι λάσκα τα πράγματα σε ραδιόφωνα/mp3 ; (φυσικα οχι για να τα φοράς ενώ κάνεις άσκηση :P εκει εχεις από τις πιο καλές live μουσικές ;) , ουτε φυσικά αν είσαι στη σκοπιά απλα για μέσα στο θάλαμο αν ποτέ εχεις ελευθερο χρόνο και δεν κοιμάσαι )
Επίσης Κινητό μπορούμε να έχουμε άτυπα (οχι φυσικά να το έχεις και να σε βλέπουν αξιωματικοί) απλά ρωτάω αν ψαχνουν πχ τα πράγματα σου για να δουν αν εχεις κινητό. Δεν το θέλω τοσο πολυ για να μιλάω αλλά για να ηχογραφήσω συνθήματα + τραβηξω καμια φώτο στην εκπαιδευση σε κάνα βουνό :)(μέχρι και αδιάβροχη θήκη πήρα :) )
Καποιος που ήταν / ειναι ρεντίνα εκει τι παίζει; , ειναι λάσκα τα πράγματα σε ραδιόφωνα/mp3 ; (φυσικα οχι για να τα φοράς ενώ κάνεις άσκηση :P εκει εχεις από τις πιο καλές live μουσικές ;) , ουτε φυσικά αν είσαι στη σκοπιά απλα για μέσα στο θάλαμο αν ποτέ εχεις ελευθερο χρόνο και δεν κοιμάσαι )
Επίσης Κινητό μπορούμε να έχουμε άτυπα (οχι φυσικά να το έχεις και να σε βλέπουν αξιωματικοί) απλά ρωτάω αν ψαχνουν πχ τα πράγματα σου για να δουν αν εχεις κινητό. Δεν το θέλω τοσο πολυ για να μιλάω αλλά για να ηχογραφήσω συνθήματα + τραβηξω καμια φώτο στην εκπαιδευση σε κάνα βουνό :)(μέχρι και αδιάβροχη θήκη πήρα :) )
Κινητό με κάμερα ξέχασε το. Μόνο "μπακατέλες" επιτρέπουν.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Νομιζω απαγορευεται να ψαξουν τα πραγματα σου! Για κινητο με καμερα ενας φιλος μου ειχε μαζι του μολις εφυγε απο το κεντρο αλλα παντα διακριτικα
Ναι οπως ειπα δεν πρόκειται καν να τηλεφωνήσω :P απλά μέσα απο την τσέπη να ηχογραφήσω κάνα σύνθημα :) (+ Καμιά φώτο όταν θα είμαστε στο βουνό διαβίωση
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Nassos έγραψε:Κινητό με κάμερα ξέχασε το. Μόνο "μπακατέλες" επιτρέπουν.
Και κανονικά αυτο δεν ειναι μόνο για στελέχη (μονιμοι) ; Μπακατέλες + χρησιμοποίηση αυτού ενώ είναι εκτός υπηρεσίας
tzikass έγραψε:νομιζω απαγορευεται να ψαξουν τα πραγματα σου! Για κινητο με καμερα ενας φιλος μου ειχε μαζι του μολις εφυγε απο το κεντρο αλλα παντα διακριτικα
Φυσικά και επιτρέπεται.
Διαφορετικά θα μπορούσες να περάσεις ναρκωτικά, όπλα και ό, τι άλλο θέλεις.
-
τον νου σου ομως γιατι αν σε παρουν χαμπαρι θα φας μεγαλη καμπανα
-
ενταξει τωρα κατι μου ειπες με το θεμα των ναρκωτικων

-
εχω ακουσει απο γνωστους οτι το χορτο παει συννεφο επισης ο αδερφος μου που εινα υπαξιωματικος αρχιλοχιας μου εχει πει ιστοριες σχετικα με χρηστες και συχνοτερα απο ρωσοποντιους που δημιουργουσαν συχνα εγκληματικη συμπεριφορα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Εδω τα ελεγχουν και παλι βρισκουν τροπους να τα παιρνουν μεσα στο στρατοπεδο σκεψου να μην τα ελεγχαν και καθολου τι ειχε να γινει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες