Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Παιδια θελω να κανω μια επισκεψη σ ' ενα στρατοπεδο για να δω πως ειναι η στρατιωτικη ζωη περιπου. ξέρετε πως μπορω να το πραγματοποιήσω;
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Ορισμένες μέρες του χρόνου (όταν γιορτάζει ο προστάτης των ενόπλων δυνάμεων πχ.), ορισμένα στρατόπεδα ανοίγουν τις πύλες και δέχονται ελεύθερα κόσμο.
Μη νομίζεις όμως ότι θα καταλάβεις τίποτα για την στρατιωτική ζωή.
Μη νομίζεις όμως ότι θα καταλάβεις τίποτα για την στρατιωτική ζωή.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
liberta έγραψε:Παιδια θελω να κανω μια επισκεψη σ ' ενα στρατοπεδο για να δω πως ειναι η στρατιωτικη ζωη περιπου. ξέρετε πως μπορω να το πραγματοποιήσω;
τι να δεις ρε αδερφε; αμα δεν το ζησεις δεν καταλαβαινεις τπτ... ασε που οι συνθηκες απο στρατοπεδο σε στρατοπεδο ειναι διαφορετικες!!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Δες και την λούφα και παραλλαγή να καταλάβεις καλύτερα! :)
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Τι διαστροφη κι αυτη; Μα στρατοπεδο θελεις να επισκεφτεις;

Επίσκεψη σε στρατόπεδο
1) Ποιες ειναι αυτες οι μερες του χρονου;2) Μποριες να μηλησης με κανεναν ανωτερο αμα θες να ρωτησης κατι ας πουμε;
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
21 νοεμβρη,27 απριλιου,4 δεκεμβριου. Θα ρωτησεις την πυλη και οι αμ θα ενημερωσουν τους ανωτερους. Παντως καθημερινες λιγο δυσκολο. Πολιτες δεν κανουν επισκεψεις σε στρατοπεδα. Μονο γιορτες οπου υπαρχει προσελευση πολιτων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Σάβ Μαρ 20, 2010 3:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Καθημερινη μπορει να μην δεχτει ο διοικητης μοναδος η ο στρατηγος καλυτερα τις γιορτες οπου τιμουμε τις εδ
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Τι εννοεις; Να πας ετσι στο ξεκαρφωτο να βρεις εναν και να μιλατε; Για εκπαιδευση κλπ; Για ολα αυτα φιλε μου πρεπει να εχεις αδεια και αν σου δοθει ειτε απο διοικητη οπως σου ειπα ειτε απο στρατηγο. Χωρις την εγκριση τους δεν περνας την πυλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Σάβ Μαρ 20, 2010 3:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Ναι να ρωτησω καποια πραγματα σε ενα βατραχο οχι τη εκπαιδετση κανουν, αλα εχει σχεση με τα ΟΥΚ. ΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΠΟΡΩ;
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Κοιτα φιλε μου ειναι στη κριση του. Καταρχην θα σε ρωτησει τι θες απο το στρατοπεδο να δεις κλπ εσυ θα του πεις αν κρινει εκεινος και σου δωσει αδεια μπορεις αφου το εχεις τοσο μερακι
Επίσκεψη σε στρατόπεδο
Και συ να εισαι καλα φιλε μου και καλη επιτυχια σου ευχομαι μπορεις και στο τοπικ ειδικων δυναμεων να βρεις καποιον ηδη ουκ να μιλησεις μαζι του παντως

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες