Παρελάσεις ή ασκήσεις;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Πιστεύετε πως πρέπει να γίνονται παρελάσεις και να μη γίνονται ασκήσεις ή το αντίθετο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Οι παρελασεις δεν ειναι προβλημα γιατι γινονται για συγκεκριμενους σκοπυς σε συγκεκριμενες περιοδους. Το ενα δεν αναιρει το αλλο.
Και πιστεψε με ασκησεις θα βαρεθεις να κανεις εαν πας σε καμια μοναδα της προκοπης(καταδρομεις συνηθως και κατι αλλες εξαιρεσεις). Αλλα αυτο εξαρταται απο εσενα.
-
- Υποδεκανέας
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Συμφωνώ. Αλλα το ερώτημά μου είναι αν θα έπρεπε να γίνονται ασκήσεις και γιατί ή παρελάσεις και γιατί.
Το ρωτώ αυτό γιατί θέλω να δω την άποψη του κόσμου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Για τις ασκησεις που κανουν στο στρατο προβλεπονται, στρατος χωρις ασκησεις δεν ειναι στρατος! Η προπαρασκευη του στρατου σε περιοδους ειρηνης ετοιμαζουν το στρατο για πολεμο... Αρα το γιατι το καταλαβαινεις;Dionisos91 έγραψε:Συμφωνώ. Αλλα το ερώτημά μου είναι αν θα έπρεπε να γίνονται ασκήσεις και γιατί ή παρελάσεις και γιατί.
Οι παρελασεις ειναι αναποσπαστο κομματι του στρατου συμβολιζουν το στρατευμα, την πειθαρχια, και την παληκαρια του Ελληνα στρατιωτη, την οποια θα καταλαβεις μονο αν πας φανταρος και παρελασεις μπροστα απο εκαντονταδες κοσμο.
Το χερι τακουνι κεφαλι ψηλα που λεγεται στην παρελαση φωναζοντας ο Δοιμηριτης δειχνει την ανδρεια την παληκαρια την πατριωσυνη...
Οι στρατιωτες πρεπει να πηγαινουν με το κεφαλι ψηλα μπροστα στο φοβο του θανατου εκει δειχνει ο Αντρας τον αντρισμο του...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Dionisos91 έγραψε:
Η δική σου άποψη ποια είναι;
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω οτ ερώτημα καθώς συμφωνώ και εγώ όιτ το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Φυσικά αν ήταν να επιλέξει κάποιος υποχρεωτικά το ένα από τα δύο, η λογική απάντηση είναι ασκήσεις.
-
- Υποδεκανέας
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Εννοώ πως αν έπρεπε να διαλέξει κάποιος μεταξύ ενός Παρμενίωνα ή μιας μεγάλης παρέλασης τι θα επέλεγε;
-
- Υποδεκανέας
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Η άποψή μου είναι πως οι ασκήσεις είναι πιο σημαντικές (χωρίς να είμαι εναντίον των παρελάσεων)γιατί ανεβάζουν την ικανότητα του στρατεύματος αλλά και το ηθικό του κόσμου που πηγαίνει και παρακολουθεί.
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
και τα 2 να γινονται... ποιος ο λογος να γινονται μονο δοκιμαστικες παρελασεις ή το αντιθετο;
-
- Υποδεκανέας
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Ναι απλώς ρωτάω ΑΝ έπρεπε να διαλέξει κάποιος ένα απο τα δύο, τί θα επέλεγε;
-
- Ταξίαρχος
Παρελάσεις ή ασκήσεις;
Μα γιατί να βάλουμε τέτοιο δίλυμμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης