30 ΛΔΒ (Λόχος Διαβιβάσεων) - Λαγός (Έβρος)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
nikos_veria
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: Δημοσιογράφος

Δημοσίευση από nikos_veria »

Πρόκειται για τον λόχο Διαβιβάσεων που εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της 30 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, που βρίσκεται πλησίον του χωριού Λαγός, μεταξύ Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.
Πρόκειται για ένα τεράστιο στρατόπεδο, το μεγαλύτερο των Βαλκανίων (πέρα από τον Αυλώνα που είναι Κέντρο Νεοσυλλέκτων).
Όσον αφορά τον λόχο, θα μπορούσα να πω πως είναι τα πράγματα αρκετά καλά από θέμα υπηρεσιών (π. χ. αυτή την περίοδο πάνε 3 έξω-1 μέσα), χωρίς ωστόσο να λείπουν οι περίοδοι "εμπλοκής" (3 και 4 μέρες μέσα).
Ο διοικητής που είναι τώρα είναι πολύ καλός με τους φαντάρους, αλλά μέσα Αυγούστου παίρνει μετάθεση, οπότε το τοπίο είναι θολό...
Κατά τα άλλα, εγκαταστάσεις αρκετά καλές, οι αξιωματικοί πολύ καλοί, αλλά δεν παύει να είναι ένα απομακρυσμένο μέρος...
Όσοι έχουν τη δυνατότητα, να πάρουν αυτοκίνητο μαζί τους, το παρκάρουν 100 μέτρα από το λόχο, γιατί το λιγότερο που θέλεις για να πάς στην Ορεστιάδα ή στο Διδυμότειχο με ταξί, είναι 10 ευρώ...

Αυτά σε γενικές γραμμές. Όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες, ας επικοινωνήσει...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Ευχαριστούμε Νίκο.

Από Βέροια βλέπω ε;18 μήνες στην Β'ΣΣ/2α ΤΑΞΥΠ ήμουν.

nikos_veria
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πάντα στη διάθεσή σας... Εικόνα

kaprel
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kaprel »

γεια σου νικο! τι κανεις; ειμαι ο πρωην καψιμιτζης του λοχου! θα με καταλαβεις απ'το username. ολα καλα;
nikos_veria
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Και από όι βλέπω πρώην καψιμιτζη, έστω εδώ στο φόρουμ, το πήρες το υποδεκανόσημο...

Φίλε, εγώ προσωικά είμαι καλά, αλλά στν λόχο είχαμε ένα δυσάρεστο, δεν ξέρω αν τα έμαθες... Σκοτώθηκε ένας ΕΠ. ΟΠ. όνομα δεν γράφω για ευνόητους λόγους... ΤΡΟΧΑΙΟ.. :(

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ναι το πηρα επιτελους το υποδεκανοσημο, κοινως... ρουφιανοσημο! μετα απο πολυχρονη προσπαθεια το πηρα, εστω κ στο forum! ναι δυστυχως εμαθα τα δυσαρεστα για το τραγικο συμβαν και στεναχωρεθηκα πολυ. Φανταζομαι τι κλιμα επικρατει αυτη τη στιγμη στο λοχο... ειλικρινα λυπηθηκα πολυ! κατα τ'αλλα ολα καλα; οι ετοιμασιες για την ταξιαρχικη πως πανε; εγω τριτη παρουσιαζομαι γιαννενα.

Anonymous

nikos_veria έγραψε: Πρόκειται για τον λόχο Διαβιβάσεων που εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της 30 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, που βρίσκεται πλησίον του χωριού Λαγός, μεταξύ Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.
Πρόκειται για ένα τεράστιο στρατόπεδο, το μεγαλύτερο των Βαλκανίων (πέρα από τον Αυλώνα που είναι Κέντρο Νεοσυλλέκτων).
Όσον αφορά τον λόχο, θα μπορούσα να πω πως είναι τα πράγματα αρκετά καλά από θέμα υπηρεσιών (π. χ. αυτή την περίοδο πάνε 3 έξω-1 μέσα), χωρίς ωστόσο να λείπουν οι περίοδοι "εμπλοκής" (3 και 4 μέρες μέσα).
Ο διοικητής που είναι τώρα είναι πολύ καλός με τους φαντάρους, αλλά μέσα Αυγούστου παίρνει μετάθεση, οπότε το τοπίο είναι θολό...
Κατά τα άλλα, εγκαταστάσεις αρκετά καλές, οι αξιωματικοί πολύ καλοί, αλλά δεν παύει να είναι ένα απομακρυσμένο μέρος...
Όσοι έχουν τη δυνατότητα, να πάρουν αυτοκίνητο μαζί τους, το παρκάρουν 100 μέτρα από το λόχο, γιατί το λιγότερο που θέλεις για να πάς στην Ορεστιάδα ή στο Διδυμότειχο με ταξί, είναι 10 ευρώ...

Anonymous

Πωσ τα περνανε οι μαγειρεσ στο 30 λοχο διαβιβασεων στο λαγο εβρου
Anonymous

Γεια σου νικο. Θελω να μαθω πωσ περνανε οι μαγειρεσ στο 30 λοχο διαβιβασεων στο λαγο εβρου.
Anonymous

nikos_veria έγραψε: Πρόκειται για τον λόχο Διαβιβάσεων που εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της 30 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, που βρίσκεται πλησίον του χωριού Λαγός, μεταξύ Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Anonymous

γεια σου νικο θα ηθελα να μαθω πως τα περνανε οι μαγειρεσ στο 30 λοχο διαβιβασεων στο λαγο εβρου.

nikos_veria
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Βασικά, δεν έχει τύχει να έχουμε μάγιερα τους 5 και πλέον μήνες που είμαι εδώ... Αν σε πάρουν στα μαγειρία που μας εξυπηρετούν, είναι ανάλογα με το πόσοι μάγειρες θα είναι και από άλλες μονάδες... Αλλιώς, πολύ απλά, θα κάνεις τις υπηρεσίες του λόχου...

Πάντως, έχω να δηγλώσω ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν 6 Γιωτάδες, από τους οποίες κάποιοι είναι πραγματικά σκάρτοι τύποι...

Anonymous

κανένα νέο για τη μονάδα ; τι λέει ο νέος διοικητής; πως πηγαίνουν οι υπηρεσίες ; οι ΧΡΕ τι κάνουν εκεί ;
Anonymous

Για σου νικο ειμαι ο βασιλης απο λαμια και θελω να μαθω για τα μορια που περνω στο λαγο εβρου που θα ερθω, για να μπορεσω αργωτερα να γυρισω στο στρατοπεδο της λαμιας. Βοηθησε με αν ξερεισ...
Anonymous

Απο βεροια κι εγω αλλα καμια σχεση με τη δουλεια σας. το αγορακι μου ειναι φανταρακι κ αν δω στο δρομο μου στρατιωτικο θα τον φαω ζωντανο γτ απο λημνο τον στειλαν εβρο. εεεεε δν παλευετε η κατασταση... !
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες