398 ΕΑΡΜΕΘ - Αγια Παρασκευή Λέσβου

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

για πειτε και αλλα για 398 εαρμεθ ρε μαγγες.. υπαρχει μεγάλη απορία για το τι θα βρω μπροστά μου..
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Λέσβου (40 χλμ έξω από τη Μυτηλίνη). Πολύ καλοί διοικητής-υποδιοικητής, οι εγκαταστάσεις μέτριες, το φαγητό άριστο.

Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές. Έχει πολύ αέρα και σηκώνεται πολύ σκόνη.

Για έξοδο μόνο Καλλονή. Βαρετό μέρος, εκτός και αν πας καλοκαίρι. Το ταξί είναι πανάκριβο. Αν έχεις αυτοκίνητο, παρ'το μαζί σου.

Συμβουλή: Απέφυγε την Ιλη Διοικήσεως!
mavroskoufis398

Δημοσίευση από mavroskoufis398 »

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΔΕΚΑΝΕΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΙΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤ... ΛΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΙΛΗΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ). ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ 398 ΕΑΡΜΕΘ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕς ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Οι συνθήκες δεν είναι άθλιες αλλά δεν είναι και οι καλύτερες. Και τώρα ακλοκαίρι είναι η χειρότερη εποχή. Γιατί εκτός από τη ζέστη θα έχετε να καίτε και κουβέρτες γιατί μαζέυουν ψύλλους.

Υπάρχει και μια Ίλη κοντά στη πόλη της Μυτιλήνης. Πίεσε για να πάς εκεί. Σαφώς καλύτερα, αλλά τώρα που άλλαξε ο διοικητής της δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα.
vaggos14
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vaggos14 »

Εγώ υπηρέτησα εκεί σαν πενταετής από 4 Μαρτίου 1988 εως 20 Νοεμβρίου 1992 (αρχαία ιστορία δηλαδή). Αν υπάρχει καμιά παλιοσειρά από εκείνη την εποχή ας δώσει στίγμα να τα πούμε!
eddieson
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από eddieson »

Εγώ παίδες εκεί υπηρετώ αυτή τη στιγμή. Πριν καμιά 10 αριά μέρες μετατέθηκα εκεί. Μας έβαλαν στην Ίλη Δ/Σ. Ο Διοικητής παλικάρι. Μας υποδέχτηκε πολύ θερμά και απο την πρώτη στιγμή μας άλλαξε τη διάθεση. Οι εγκαταστάσεις παλιές αλλά σε καλή κατάσταση επειδή καθαρίζονται και ελέγχονται καθημερινά, το φαί άψογο καμία σχέση με του κέντρου, οι υπηρεσίες-έξοδοι για την ώρα μας πάει 1-1.
Για ότι άλλο σχετικά με τη μονάδα και τις συνθήκες θέλετε να ρωτήσετε εδώ είμαι. Καλό υπόλοιπο σε όλους μας.
vaggos14
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φίλε, υπάρχει εκεί κάποιος Βασίλης Παπασαράντος ή κάποιος Στέφανος Τικφεσλής; Είχαν μείνει στο στρατό από πενταετείς. Πρέπει να είναι Αρχιλοχίες τώρα αν δεν κάνω λάθος. Υπηρετήσαμε εκεί μαζί. Σ'ευχαριστώ...
Nazgul
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nazgul »

Φιλε vaggo τον παπασαραντο τον εχω στην β εανεθ. Ο Τικφεσλης ειναι ακομα στην 398.
vaggos14
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σ'ευχαριστώ φίλε Nazgul να΄σαι καλά.
αγνοστοσ

Δημοσίευση από αγνοστοσ »

Εγο περασα μια χαρα εκει γνορισα πολι καλα παιδια και γενικα ολο το κλιμα ιτανε μια χαρα
ο διοικιτις ειναι μια χαρα παλικαρος και πανο απο ολα βοηθαει τους φανταρους και επισις ημουνα στιν υλι διοικισεως και περασα μια χαρα αντε μαγκες καλη θητεια και καλα να περασετε και υπομονη 305 λελε
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ίλη Διοικήσεως δεν πιστεύω να ήταν ο θείος Τσο...

Σαν μονάδα είχε πολύ καλό φαγητό, αλλά βρισκόταν σε πολύ άκυρο σημείο της Λέσβου. Και η Καλλονή πολύ βαρετό μέρος...
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Signaller »

Nassos έγραψε:Ίλη Διοικήσεως δεν πιστεύω να ήταν ο θείος Τσο...

Σαν μονάδα είχε πολύ καλό φαγητό, αλλά βρισκόταν σε πολύ άκυρο σημείο της Λέσβου. Και η Καλλονή πολύ βαρετό μέρος...
Η 4 ίλη της 398 ήταν στο στρατόπεδο Κυριαζή στην Παγανή της Λέσβου. Λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης δηλαδή.

Εγώ ήμουνα στο τάγμα Διαβιβαστών στο ίδιο στρατόπεδο. Ήταν καλά αυτοί της 398. Τους θυμάμαι χαλαρούς. Πολλές Φορές τους πήγαινε εμπλοκή βέβαια, αλλά και μόνο ότι δεν είχαν διοικητή ήταν πιο χαλαροί.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Εκεί ήμουν εγώ το 2007.

Σε εσάς ερχόμασταν να φορτίζουμε τις μπαταρίες των Racal. Και φυσικά πήγαινα και για κανά Internet.

Όταν ήσουν εσύ νομίζω είχαν ξεκινήσει τα έργα για την νέα Κεντρική Πύλη που μπήκε πιο μέσα.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Signaller »

Nassos έγραψε:Εκεί ήμουν εγώ το 2007.

Σε εσάς ερχόμασταν να φορτίζουμε τις μπαταρίες των Racal. Και φυσικά πήγαινα και για κανά Internet.

Όταν ήσουν εσύ νομίζω είχαν ξεκινήσει τα έργα για την νέα Κεντρική Πύλη που μπήκε πιο μέσα.
Σόρι, αλλά τώρα είδα την απάντηση. Μπήκε πιο μέσα η Πύλη; Τους φουκαράδες τους φαντάρους σκέφτομαι τί χώσιμο θα έφαγαν. Τί ίντερνετ λες; Όταν ήμουνα εγώ δεν είχε. Έβαλαν ίντερνετ; Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες