165 ΜΠΕΠ - Παρανέστι Δράμας
Egw parousiazomai paranesti 12/2 purovoliko...exw tin douleia mou stin rodo kai 8elw na me enimerwsete pou kai poies monades purovolikou uparxoun stin rodo...kai oti parapanw sxoliasete apo proswpikes sas empiries akomi kalitera...
paidi tha peraseis poli oraia sto paranasti.to xorio den leei tipota alla i monada polla.imoun stin proigoumei esso kai perasa teleia.i monada einai polli mikri.300metra makros kai 150 fardos.i aksiomatikoi ola ta lefta alla stin Γ΄πυροβολαρχια stin Β pane ligo gamiontas logo loxagou alla pali xalara theorite.tespa enai theika.ekana isos tis kaliteres filies tis zois mou ekei mesa.tha me katalabeis otan pas.an kai bebaia einai analoga tin esso.i proigoumenoi apo emas itan gia to * apo oti mas legan.eimai mageiras kai exo allaksei 3 kentra ekpaideysis (paranesti,sparti,gytheio) kai oloi lene oti eimaste mia apo tis kaliteres esso kai isos i kaliteri ton teleytaion xronon giati o mesos oros ilikias itan 22 xronon ka pano kai oloi oso na peis poio orimoi apo ena 19xrono.elpizo na peraseis oso teleia perasa kai ego ekei.kai sou eyxomai na min erthei pote sparti kai genikos pelloponiso.einai oloi gia to * edo kato.kali thiteia.tha me thimitheis. ΖΩΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΙΟΥ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ; Α! ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΕΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ 163 ΜΠΕΠ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΛΟΓΗ;
Και εγω παρουσιάζομαι Παρανέστι Δραμας στα ίδια με αυτον τον Διονύση. Εγω θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καθαρηστήριο στο χωριό για να πλενω τα ρουχα και τα εσωρουχα γιατι με το χέρι δεν ξερω πως γίνεται.
Το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αυτό με το ΥΕΑ... Τι μπορω να γινω απο αυτο και αν μεγαλωνει η θητεία μου.
Γιατί άκουσα οτι μπορείς να γίνεις απο δόκιμος(που δεν θέλω)μέχρι και λοχίας.
Όποιος ξέρει ας μου απαντησει παρακαλώ
Το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αυτό με το ΥΕΑ... Τι μπορω να γινω απο αυτο και αν μεγαλωνει η θητεία μου.
Γιατί άκουσα οτι μπορείς να γίνεις απο δόκιμος(που δεν θέλω)μέχρι και λοχίας.
Όποιος ξέρει ας μου απαντησει παρακαλώ
Δόκιμος γίνεσαι μέσω ΥΕΑ.
Δεκανέας ή Λοχίας γίνεσαι μέσω ΛΥΒ (Λόχος Υποψηφίων Βαθμοφόρων) και δεν συνδέονται οι δύο θεσμοί.
Πρερισσότερες πληροφορίες και για τα δύο θα βρεις στο site.
Δεκανέας ή Λοχίας γίνεσαι μέσω ΛΥΒ (Λόχος Υποψηφίων Βαθμοφόρων) και δεν συνδέονται οι δύο θεσμοί.
Πρερισσότερες πληροφορίες και για τα δύο θα βρεις στο site.
Τελικά καθαρηστήριο έχει στο Παρανέστι να ξερω που να πλένω ρούχα και τέτοια;
Καλησπέρα παιδια. μπαίνω 11/11/2008 και εγώ στο παρανέστι δράμας, απο οτι διαβασα ειναι πολύ καλα εκεί :)
αλλα το χαρτί γράφει πυροβολικό υεα εγώ που θέλω να μείνω υεα τι παίζει;
την εκπαίδευση εκεί θα την κανώ;
αν έχει κανεις λινκ απο το σιτε που έχει αναλυτηκά για τους υεα ας το βάλει εδώ :)
αλλα το χαρτί γράφει πυροβολικό υεα εγώ που θέλω να μείνω υεα τι παίζει;
την εκπαίδευση εκεί θα την κανώ;
αν έχει κανεις λινκ απο το σιτε που έχει αναλυτηκά για τους υεα ας το βάλει εδώ :)
Τα γράφετε σε λάθος θέμα. Για συναντήσει, εδώ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδιά κι εμένα μου ήρθε χαρτί για παρανέστι δράμας,10/5 ! Θέλω να ρωτήσω αν ήταν κάποιος πρόσφατα σε αυτό το στρατόπεδο και πως είναι γενικά οι συμπεριφορές τους εκεί, γιατι θέλω να ζητήσω αναβολή απο μέσα, την ίδια μέρα το πρωι μόλις πάω και να φύγω επιτόπου. Μου έχει μέινει μια διαθέσιμη αναβολή που μπορώ να πάρω για κοινωνικούς λόγους από το στρατολογικό γραφείο και μου είπαν πως αν θέλω να την πάρω να καταθέσω την αίτηση μέχρι τις 30 του μηνός! Επειδή όμως αυτή είναι τρίμηνη κι εγώ χρειάζομαι μια 6άμηνη αναβολή αυτή τη στιγμή για προσωπικούς λόγους σκέφτομαι να το κάνω μέσω στρατοπέδου την ημέρα της κατάταξης, γιατί έχω ακούσει ότι εκεί δίνουν το ελάχιστο 6μήνες. Τι λετε; Μήπως είναι ρίσκο και υπάρχει κύνδυνος να με κρατήσουν μέσα τελικά και να μην μου δώσουν την αναβολή; Άκουσα ότι σε στέλνουν σε κάποιο ψυχολόγο, και θα πρέπει να του πω ότι δεν την παλευώ καθόλου και χρειάζομαι αναβολη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον λύσει τις απορείες μου!

Χμμμμμ. Εχουμε και λεμε. Εχεις σιγουρο το 3μηνο. Εσυ θες 6μηνο. Παρανεστι αγνωστο. Ρισκο. Εσυ αποφασιζεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Το ξέρω ότι είναι ρίσκο φίλε μου, αλλά επειδή διάβασα πάρα πολλά άρθα θέλω να πιστεύω ότι με το ζόρι δεν προκειται να με κρατήσουν μέσα, αν πάω δηλαδή αποφασισμένος για αναβολή και έχω και ένα χαρτί ψυχιάτρου στο χέρι που να λέει ότι έχω π. Χ. Κατάθλιψη; Θα με στείλουν στρατιωτικό ψυχίατρο, θα του πω τον 'πονο' μου και πιστεύω να με αφήσει. Απλά θέλω να ρωτήσω αν έχει κάνει κανεις τίποτα παρόμοιο και αν πέτυχε το στόχο του!
Κάπου διάβασα πως τις πρώτες 10 ημέρες "απαγορεύεται" να πας ΚΨΜ. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι ποιος ο λόγος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες