971 Στρατονομία Ξάνθης
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
971 Στρατονομία Ξάνθης
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει στην Ξάνθη 971 για Στρατονομία. Έμαθα πως πιθανότατα θα πάω εκεί και έχω ακούσει διάφορα του στυλ παλούκι και πως είναι η χειρότερη μετάθεση και κάτι τέτοια. Από την άλλη άκουσα πως είναι καλά και απλά ότι έχει πολλούς αστεράτους. Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
971 Στρατονομία Ξάνθης
Κάποιος ρε παιδιά;
971 Στρατονομία Ξάνθης
μέχρι να πας εκει φιλε μην ακους τιποτα και κανεναν. πρεπει να δεις πως ειναι η κατασταση με τα δικα σου τα ματια και μονος σου θα κρινεις. ξερεις πολυ καλα αλλωστε οτι στο στρατο υπαρχει η ταση ολα να μεγαλοποιουνται. εγω εκανα στρατονομος στην ξανθη, αλλα πριν απο αρκετο καιρο. στην εποχη μου ο διοικητης εκει περα ηταν κερατο και αυτος ουσιαστικα εκανε τα πραγματα ζορικα.. ετσι κι αλλιως τις περισσοτερες φορες ο διοικητης ειναι που διαμορφωνει το χαρακτηρα μιας μοναδας. μπορει στην περιπτωση τη δική σου, ο διοικητης να ειναι ανετος και να μην τρεχει τιποτα. απλως εκει ειναι το Δ΄σωμα στρατου και οπως λες κι εσυ ο ιδιος εχει πολλους αστερατους, που σημαινει οτι ειναι πιο προβλεπέ απο μικρες μονάδες, οπου δεν σουλατσαρουν ολη την ωρα στρατηγοι και ταξιαρχοι. περα απο αυτό ομως να ξερεις οτι οι υπηρεσιες στην ξανθη ειναι γενικα ευκολες και δεν σε φορτωνουν με χιλια δυο οπως σε αλλες στρατονομιες. μη μασας και μην ακους τις μπουρδες γυρω σου. ιδιες τερατολογιες ελεγαν και την εποχη που πηγα εγω. ουτε τα μισα δεν ηταν αληθεια. να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι σαν στρατονομος εισαι πολυ πιο ευνοημενος απο οποιονδηποτε αλλο φανταρο σε όποια μοναδα και αν υπηρετεις
971 Στρατονομία Ξάνθης
θα συμφωνησω αρχικα οτι αν δεν δεις μονος σου τι γινεται σε καθε μοναδα καθενας τα λεει οπως αυτος τα βλεπει. Απο Τη δικη του σκοπια. Ο διοικητης της στρατονομιας μηπως ηταν ενας παχουλος με μουστακι ντοπιος; Αχαχαχαχ οντως ηταν το κατι αλλο. Ετσι ηταν το στυλακι του. Κερβερος. Στο δευτερο σκελος θα διαφωνησω δεν κανει ο διοικητης την μοναδα καθως η καθε μοναδα εχει μια αποστολη και αυτη τηρουν ολοι οι διοικητες καθως υπαρχουν διαταγες απο τα προισταμενα κλιμακια. Οποτε οσο καλος και να ειναι ενας διοικητης βρισκεται εγκλωβισμενος στις διαταγες. Τοτε που πηγες εσυ με το συγκεκριμενο διοικητη στρατονομιας πως περασες καλα; Εγω ξερω οτι ολοι οι στρατονομοι τοτε τρεχανεapo_sponta έγραψε:μέχρι να πας εκει φιλε μην ακους τιποτα και κανεναν. Πρεπει να δεις πως ειναι η κατασταση με τα δικα σου τα ματια και μονος σου θα κρινεις. Ξερεις πολυ καλα αλλωστε οτι στο στρατο υπαρχει η ταση ολα να μεγαλοποιουνται. Εγω εκανα στρατονομος στην ξανθη, αλλα πριν απο αρκετο καιρο. Στην εποχη μου ο διοικητης εκει περα ηταν κερατο και αυτος ουσιαστικα εκανε τα πραγματα ζορικα. Ετσι κι αλλιως τις περισσοτερες φορες ο διοικητης ειναι που διαμορφωνει το χαρακτηρα μιας μοναδας. Μπορει στην περιπτωση τη δική σου, ο διοικητης να ειναι ανετος και να μην τρεχει τιποτα. Απλως εκει ειναι το Δ΄σωμα στρατου και οπως λες κι εσυ ο ιδιος εχει πολλους αστερατους, που σημαινει οτι ειναι πιο προβλεπέ απο μικρες μονάδες, οπου δεν σουλατσαρουν ολη την ωρα στρατηγοι και ταξιαρχοι. Περα απο αυτό ομως να ξερεις οτι οι υπηρεσιες στην ξανθη ειναι γενικα ευκολες και δεν σε φορτωνουν με χιλια δυο οπως σε αλλες στρατονομιες. Μη μασας και μην ακους τις μπουρδες γυρω σου. Ιδιες τερατολογιες ελεγαν και την εποχη που πηγα εγω. Ουτε τα μισα δεν ηταν αληθεια. Να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι σαν στρατονομος εισαι πολυ πιο ευνοημενος απο οποιονδηποτε αλλο φανταρο σε όποια μοναδα και αν υπηρετεις
971 Στρατονομία Ξάνθης
Κοιτα φιλε μου εκανα φανταρος στο στρατοπαιδο Αποστολιφη και με τους στρατονομους οταν ειχα υπιρεσια μιλοθσαμε καμια φορα για τις υπιρεσιες τους, απο οσο ποθ ειπαν οι περισοτεροι δεν ειναι καλα τα πραγματα, τορα τι να σου πο εχει 6 μινες που απολιθηκα και δεν ξερο τι παιζει, παντος καλι σινεχεια στο υπολιπο σου,307 λελε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες