Τυφέκιο Μ-16 των ειδικών δυνάμεων έπεσε χθες στη θάλασσα κατά τη διάρκεια άσκησης των πεζοναυτών και το Γενικό Επιτελείο Στρατού έσπευσε να το ανακοινώσει, σε αντίθεση με την πρακτική του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, το οποίο δεν ανακοίνωσε ακόμα την κλοπή όπλου των ειδικών δυνάμεων μέσα από τη βάση των βατραχανθρώπων, παρά την αποκάλυψη του γεγονότος από το «Εθνος».
Σίγουρα θα μπορούσε να συμβει στον καθενα αλλά πολλοι με την γνωστη ατακα (οτι το οπλο ειναι η γκομενά σου) νομίζουν οτι πρεπει να εχει καποιος και μαντικες ικανοτητες για το αν θα κανει την ασκηση θα του σπασει ο αορτηρας η εκει που θα το ασφαλισει δεν θα παθει τπτ!
Prince_23 έγραψε:Σίγουρα θα μπορούσε να συμβει στον καθενα αλλά πολλοι με την γνωστη ατακα (οτι το οπλο ειναι η γκομενά σου) νομίζουν οτι πρεπει να εχει καποιος και μαντικες ικανοτητες για το αν θα κανει την ασκηση θα του σπασει ο αορτηρας η εκει που θα το ασφαλισει δεν θα παθει τπτ!
Το οπλο στις ασκησεις σε θαλασσα η ποταμους το δενουν με αρτανη απο καποιο σημειο για να μην το χασουν.
Οποιος δε ακουλουθει τρεχει να μας προφτασει!!!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Συμφωνώ σ'αυτό που λές αλλά μήπως το παλλικάρι δεν το ήξερε ή αν το ήξερε και το ξέχασε κανείς δεν του το θύμησε; Εκεί θέλω να καταλήξω οτι πλεον ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον!
Prince_23 έγραψε:Συμφωνώ σ'αυτό που λές αλλά μήπως το παλλικάρι δεν το ήξερε ή αν το ήξερε και το ξέχασε κανείς δεν του το θύμησε; Εκεί θέλω να καταλήξω οτι πλεον ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον!
Oταν μιλουσε ο λοχαγος αυτος που το ειχε το μυαλο του!!!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
χαχαχα παιδες το περιστατικο αυτο εγινε στο λοχο που ειναι ενα φιλαρακι μου στους πεζοναυτες και μου ειχε πει το περιστατικο αυτο!!! πολυ γελιο!!! μου ειπε οτι ειχαν παει ουκαδες για να βρουν το οπλο!!!
Οταν ο λοχαγος εκανε την ενημερωση στην μοναδα για τον τροπο της ασκησης και το πως 8α διεξαχ8ει ο συγκεκριμενος πεζοναυτης μπορει απλα να ητανε σε μια αγγαρια και σε 1000 αλλες δυο λαλακιες που δεν επρεπε! το στραβαδι ο λοχαγος το στραβαδι ο διμοιριτης του τι εκαναν! Πριν μπουν στα αβακ επι8εςρηση οπλισμου δεν εγινε;