Καλησπέρα.
Αρχικά να ευχηθώ καλή θητεία σε όλους όσους μπαίνουν με την Α' ΕΣΣΟ.
Και γω με την σειρά μου έχω καταταγεί στο σώμα Διαβιβάσεις - Ηλεκτρονικός Πόλεμος (Πληροφορική) και έχω κληθεί ως ΥΕΑ. Παρουσιάζομαι στο ΚΕΝ Αυλώνα.
Έχω λοιπόν τις παρακάτω ερωτήσεις:
1) Στο ΚΕΝ Αυλώνα, όσοι έχουν καταταγεί στο ίδιο σώμα μαζί μου θα είναι στον ίδιο θάλαμο;
2) Αν αποφασίσω να πάω ως ΥΕΑ, η εκπαίδευση και τα καθήκοντά μου μετά θα είναι σχετικά με την πληροφορική;
3) Αν αποφασίσω να πάω ΥΕΑ, ποία είναι τα αθλήματα; Επίσης έχω ένα τατουάζ στον πήχη. Σε τί βαθμό επηρεάζει αυτό την επιλεξιμότητά μου;
4) Αν αποφασίσω να ΜΗΝ παω ΥΕΑ, τί θα κάνω στο συγκεκριμένο σώμα μετά τα ΣΒΕΝ/ ΣΠΕΝ;
5) Θα ήθελα και την προσωπική γνώμη του καθενός σχετικά με το αν αξίζει η θητεία ως ΥΕΑ ή οχι.
Διαβιβάσεις - Ηλεκτρονικός Πόλεμος (ΥΕΑ)
-
Επισκέπτης
Re: Διαβιβάσεις - Ηλεκτρονικός Πόλεμος (ΥΕΑ)
Παρουσιαστηκα 2025 Α Εσσο Αυλωνα στο σωμα Ερευνας Πληροφορικης (κάπου στα μεσα της θητειας μου καταργηθηκε το ΕΠ και γίναμε όλοι Διαβιβάσεις - Ηλεκτρονικός πόλεμος).
1) Οχι, κατανεμεστε σε ιλες(λοχους τεθωρακισμενων γιατι ειναι στρατοπαιδο ΤΘ) την πρωτη μερα αναλογα με ποια σειρα μπεις. Εγω με φιλο μου μπηκαμε χερι χερι στο στρατοπεδο και καταληξαμε ιδια ιλη, αλλα επειδη αυτος αργησε στους γιατρους ημουν εναν θαλαμο πιο διπλα. Εννοειται οτι σε καθε θαλαμο και ιλη εχεις ατομα απο ολα τα σωματα.
4) Εξαρταται απο την μοναδα που θα παρεις μεταθεση μετα την εκπαιδευση, 2 φιλοι μου πληροφορικαριοι και αυτοι πηγαν παραμεθωριο, ο ενας κατεληξε ΓΕΠ ο αλλος στο υπασπιστηριο του ταξιαρχου, γενικα συνηθως σαν πληροφορικαριος αναλαμβανεις ποστα γραφειου. Εγω που πηγα Αθηνα εκανα ενδιαφεροντα πραγματα σε αυτο που εχω σπουδασει. Τα φιλαρακια μου οχι τοσο πολυ.
Για το ΥΕΑ δεν θα πω πολλα καθως δεν ημουν ΥΕΑ, απλα να ξερεις οτι ειναι παραπανω μηνες και δεν τρως και κοιμασαι μεσα οταν δεν εχεις υπηρεσια οποτε εχεις ετξτρα εξοδα, δεν ξερω αν θα σε φτασουν τα λεφτα. Επισης, λογικα οντας πληροφορικαριος θα παιρνεις περισσοτερα στην δουλεια οταν απολυθεις απο τον στρατο. Οποτε απο οικονομικής αποψης δεν ξερω αν αξιζει, απο πλευρας ηθικης ικανοποιησης πρεπει να το αποφασισεις μονος σου.
1) Οχι, κατανεμεστε σε ιλες(λοχους τεθωρακισμενων γιατι ειναι στρατοπαιδο ΤΘ) την πρωτη μερα αναλογα με ποια σειρα μπεις. Εγω με φιλο μου μπηκαμε χερι χερι στο στρατοπεδο και καταληξαμε ιδια ιλη, αλλα επειδη αυτος αργησε στους γιατρους ημουν εναν θαλαμο πιο διπλα. Εννοειται οτι σε καθε θαλαμο και ιλη εχεις ατομα απο ολα τα σωματα.
4) Εξαρταται απο την μοναδα που θα παρεις μεταθεση μετα την εκπαιδευση, 2 φιλοι μου πληροφορικαριοι και αυτοι πηγαν παραμεθωριο, ο ενας κατεληξε ΓΕΠ ο αλλος στο υπασπιστηριο του ταξιαρχου, γενικα συνηθως σαν πληροφορικαριος αναλαμβανεις ποστα γραφειου. Εγω που πηγα Αθηνα εκανα ενδιαφεροντα πραγματα σε αυτο που εχω σπουδασει. Τα φιλαρακια μου οχι τοσο πολυ.
Για το ΥΕΑ δεν θα πω πολλα καθως δεν ημουν ΥΕΑ, απλα να ξερεις οτι ειναι παραπανω μηνες και δεν τρως και κοιμασαι μεσα οταν δεν εχεις υπηρεσια οποτε εχεις ετξτρα εξοδα, δεν ξερω αν θα σε φτασουν τα λεφτα. Επισης, λογικα οντας πληροφορικαριος θα παιρνεις περισσοτερα στην δουλεια οταν απολυθεις απο τον στρατο. Οποτε απο οικονομικής αποψης δεν ξερω αν αξιζει, απο πλευρας ηθικης ικανοποιησης πρεπει να το αποφασισεις μονος σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες