Χαιρεται!
Μιας και δεν κατάφερα να περάσω στις πανελλήνιες,στα σώματα ασφαλείας,θα ήθελα να παρακολουθήσω την συγκεκριμένη σχολή,για να πάρω μορια, για τις προκηρύξεις που βγαίνουν,κοιταζα το πρόγραμμα σπουδων και είναι ενδιαφέρον
Θα μπουσε καποιος που εχει παει να μου πει πως ειναι,κανουνε οντως ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ , ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ και ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΒΟΜΒΩΝ & ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ?
τα μαθηματα τα κανουν στελεχοι?
Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών
-
Marios24
Re: Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών
Τα μαθήματα τα κάνουν αστυνομικοί και δικηγόροι.καναμε αυτοάμυνα και με γκλομπ χειροπέδ ρε και με όπλο γέμιση και απογεμιση όπως και σκοποβολή μια φορά μόνο μας πήγαν
-
Επισκέπτης
-
Marios24
Μόνο σε ΙΕΚ φίλε εγώ ξέρω ,δε γνωρίζω για ΟΑΕΔ,θέλει διάβασμα έχει πολύ θεωρία για να Σάι πιο άνετος για την πιστοποίηση
-
Επισκέπτης
-
Marios24
Άμα διαβάσεις εύκολα είναι,αλλά τώρα δε γίνεται να πας από του χρόνου παλι
-
Επισκέπτης
Σεπτέμβριο του 26 που αρχίζει η σχολική χρονιά
όσοι πάνε στο συγκεκριμένο τμήμα είναι για τις προκηρύξεις?
όσοι πάνε στο συγκεκριμένο τμήμα είναι για τις προκηρύξεις?
-
Marios24
Ναι δίνει μόρια σε ότι προκήρυξη έχει να κάνει με τη φύλαξη φυλακές, αστυνομία,δικαστική ,Δημοτική ,όπως Κ στην τράπεζα Ελλάδος που περνει φρουρούς μετράει είναι δυνατό χαρτί οποίος το βγάλει με πιστοποίηση ,είναι πέντε εξάμηνα Κ μόλις τα τελειώσεις θα περιμένεις κάνα χρόνο μέχρι να δώσεις πιστοποίηση, και το θέμα είναι να φέρουν αυτήν την ειδικότητα στην περιοχή σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης