Εκπαίδευση στη σχολή Ειδικών Φρουρών
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα! Μου είπαν ότι η εκπαίδευση η θεωρητική για τους 300 ειδικους φρουρούς θα είναι 45 μέρες! Και ελάχιστες μέρες τις γιορτές έξω!
Ξέρετε αν ισχύει αυτό για τις 45 μέρες; Θα ήταν κανόνα μαθαίνουμε ειδικά όσοι δεν έχουμε σπίτια στην αθηνα ! Ευχαριστώ πολύ.
Ξέρετε αν ισχύει αυτό για τις 45 μέρες; Θα ήταν κανόνα μαθαίνουμε ειδικά όσοι δεν έχουμε σπίτια στην αθηνα ! Ευχαριστώ πολύ.
Τέλος και της πρακτικής η μόνο της θεωρητικης;
Χριστουγεννα ποσες μερες αδεια; γνωρίζετε;
Εκπαίδευση στη σχολή Ειδικών Φρουρών
Καλησπερα παιδια, ο αρχιφυλακας ειμαι, για καποιον που ρωτησε για αδεια στις γιορτες, απο αυτα που ξερω δεν θα εχετε αδεια στις γιορτες, τα σκ και τις αργιες θα εχετε εξοδο,25/12,26/12,01/01,06/01. θα σας τα πουνε μεσα στην σχολη αυτα. αλλα λογικα οπως τα γραφω θα ειναι. για καποιο αλλο παιδι που ρωταει αν μπορουνε οι ειδικοι φρουροι να εχουν ποστο γραφειου. υπαρχουν λιγοι που εχουν ποστο σε γραφεια, ναι μπορει καποιος να μπει αλλα συνηθως εχει καποια χρονια εξω, αυτοι υπηρετουν σε γραμματειες διαφορων υπηρεσιων. επισης στα τμηματα υπαρχουν οι λεγομενοι ταχυδρομοι που κανουν επιδοσεις σε σπιτια, πανε χαρτια σε σπιτια, και αυτο το ποστο το κανουν πολλες φορες φρουροι και πιανει σαν υπηρεσια γραφειου γιατι φτιαχνουν τα χαρτια στο τμημα και μετα τα πανε στα σπιτια.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι, τώρα που θα μπούμε τα σκ θα είμαστε εξοδούχοι ή θα ξανά βγούμε μια και καλή τα Χριστούγεννα;
Το γραφω πανω, και σκ και αργιες θα εχετε εξοδο
Σε όσες σχολές με ειδικούς που πέφτει Χριστούγεννα έχουν δώσει άδεια.
Μάλλον εμείς θα είμαστε οι άτυχοι.
Μάλλον εμείς θα είμαστε οι άτυχοι.
Αν ισχυει αυτο που λες παω πασο, καλο ειναι ενας νεος φρουρος να μας πει τι παιζει που του ετυχαν γιορτες μεσα στην σχολη
Καλησπέρα, έχω την εξής ερώτηση. Στην προκήρυξη για διδακτικό προσωπικό αναγράφονται τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουμε. Ένα από αυτά είναι οδήγηση δίκυκλης μοτοσυκλέτας. Τι γίνεται σε περίπτωση που το άτομο δεν έχει δίπλωμα Α κατηγορίας; Είναι υποχρεωτικό να μάθει να οδηγεί μηχανή?
Ναι ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που μπαινει μαθημα οδηγησης μοτ/ τας σε σχολες φρουρων. Και αμυγδαλεζα και τριπολη θα εχετε το μαθημα. Θα κανετε το μαθημα και θα σας δωσουν υπηρεσιακο διπλωμα απο οτι εχω ακουσει, ανεξαρτητα αν εξω εχετε η δεν εχετε διπλωμα.
Γιορτές δεν βγαίνουμε καν; Εδώ βγαίνουν φαντάροι γκρουπ τι θα κάνουμε μέσα εμείς ποινή εκτελούμε;
Τι μόνο αργίες
Τι μόνο αργίες
Μάλιστα, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 12:23 am Ναι ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που μπαινει μαθημα οδηγησης μοτ/ τας σε σχολες φρουρων. Και αμυγδαλεζα και τριπολη θα εχετε το μαθημα. Θα κανετε το μαθημα και θα σας δωσουν υπηρεσιακο διπλωμα απο οτι εχω ακουσει, ανεξαρτητα αν εξω εχετε η δεν εχετε διπλωμα.
Ρε μπούφο δεν ξέρεις να διαβάζεις; Απάντησε ο άνθρωπος,25 και 26 θα έχετε έξοδο.
Μερικοί ή είστε τόσο στόκοι ή τρολλ, εύχομαι το δεύτερο γιατί το πρώτο είναι άκρως επικίνδυνο ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελμα που κάποιος οπλοφορεί.
Ρε μπείτε στην σχολή και διαβάστε κι αφήστε τις εξόδους. Το τελευταίο που θα έπρεπε να σας νοιάζει είναι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης