Βοηθεια τι να κανω? Θα γινω ανυποτακτος!

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sabrecorona
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Βοηθεια τι να κανω? Θα γινω ανυποτακτος!

Δημοσίευση από sabrecorona »

Ειμαι 18 και κοντευει η ημερομηνια για να εμφανιστω στο στρατοπεδο. Προσπαθησα να παρω αναβολη απο το φρουραρχειο σημερα αλλα δεν ειχα τα απαραιτητα προσοντα για να φερω εκει και με απερριψαν. Εχω παρει τηλεφωνο και εχω στειλει mail την στρατολογικη υπηρεσια και το φρουραρχειο ολη μερα αλλα δεν το σηκωνει κανεις! Και αυριο/μεθαυριο επισης δεν θα το σηκωσει κανεις γιατι εχουν απεργια. Τωρα δεν ξερω τι να κανω, δεν θελω να παω 2 χρονια φυλακη και να πληρωσω 6000 ευρω προστιμο θα μου καταστραφει η ζωη!
Επισκέπτης

Re: Βοηθεια τι να κανω? Θα γινω ανυποτακτος!

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φίλε μου καταρχάς τι πρόβλημα έχεις και δεν θέλεις να πας, πες μας περισσοτερες πληροφορίες για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
sabrecorona
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sabrecorona »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 4:09 am Φίλε μου καταρχάς τι πρόβλημα έχεις και δεν θέλεις να πας, πες μας περισσοτερες πληροφορίες για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Εχω θεματα οπως αγχος και κρισεις πανικου, δεν το εχω πει σε κανεναν, και στο φρουραρχειο δεν πηρα χαρτι. Δεν ειναι οτι δεν θελω να παω στο στρατο και να γινω ανυποτακτος, αλλα οτι δοκιμασα μεχρι τωρα δεν δουλεψε. Και επισης δεν εχω χρηματα να παω στο στρατοπεδο, ειναι 200 χιλιομετρα μακρια και δεν εχω αμαξι
Tentas33

Δημοσίευση από Tentas33 »

Και εγώ σου λέω αδερφέ να πας κανονικά και θα δεις ότι θα περάσεις ζωάρα. Αν αγχώνεσαι για τον στρατό τι θα κάνεις μετά;

Πάνε και θα με θυμηθείς. Θα περάσεις 1 χρόνο τσάμπα διακοπές. Τι αυτοκίνητο μας λες; Παίζει 1 στους 500 να πηγαίνει με αυτοκίνητο να παρουσιαστεί. Με λεωφορείο ή τρένο θα πας και από εκεί ταξί μαζί με άλλα 3 παιδιά που θα βρεις σε σταθμό.

Έτσι ήμουν και εγώ μικρός αλλά έκανα τη μεγαλύτερη ζωάρα σε στρατό.
midget
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από midget »

Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά μην πανικοβάλλεσαι Αρχικά η ανυποταξία δεν σημαίνει αυτόματα ούτε φυλάκιση ούτε το πρόστιμο των 6000 ευρώ Συνήθως αυτά ισχύουν σε ακραίες περιπτώσεις και υπάρχει πάντα η δυνατότητα να τακτοποιήσεις την κατάσταση Αφού δεν μπόρεσες να πάρεις αναβολή από το φρουραρχείο έχεις κάποιες επιλογές Αν έχεις λόγους υγείας ή σπουδών δες αν μπορείς να μαζέψεις τα δικαιολογητικά και να τα καταθέσεις όταν ανοίξουν ξανά οι υπηρεσίες Εάν η ημερομηνία κατάταξής σου πλησιάζει πολύ μπορείς να παρουσιαστείς κανονικά και να ζητήσεις αναβολή από το στρατόπεδο Σε πολλές περιπτώσεις δίνουν αναβολή ακόμα και την τελευταία στιγμή Αν δεν παρουσιαστείς θα θεωρηθείς ανυπότακτος αλλά μπορείς αργότερα να τακτοποιήσεις την κατάσταση μέσω της στρατολογικής υπηρεσίας χωρίς άμεσα νομικές συνέπειες Μην αγχώνεσαι υπερβολικά προσπάθησε να βρεις τις καλύτερες επιλογές για εσένα και εάν χρειαστεί συμβουλεύσου ένα δικηγόρο που ασχολείται με στρατολογικά θέματα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες