Στρατόπεδα Θεσσαλονίκης 2024

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
emptyrocket
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Στρατόπεδα Θεσσαλονίκης 2024

Δημοσίευση από emptyrocket »

Γειά χαρά σε όλους,
Όντας νέος εδώ μέσα, πιθανόν το θέμα να έχει αναφερθεί ξανά, όμως τα δεδομένα αλλάζουν.
Πρόκειται να καταταγώ με Ε' ΕΣΣΟ στρατό ξηράς το Σεπτέμβρη 2024 και θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες για τα στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης.
1) Τι ισχύει με εξόδους;
2) Που είναι καλύτερα από θέμα υπηρεσιών και πλήθος φαντάρων;
3) Εγκαταστάσεις περιμένω αισχη ή κατοικήσιμα;
4) Ένας φαντάρος μπορεί να είναι και σε στρατιωτικό πρατήριο/λέσχη αξιωματικών/ ΚΨΜ κλπ ;
5) Τι ισχύει πλέον με το Γ' σώμα και τη μουσική; Έχω ακούσει πως, παρότι κάποτε ήταν το ιδανικό μέρος για τη θητεία των βυσματούχων, πλέον έχουν ζορισει τα πράγματα. Ισχύει;

Τα παραπάνω ερωτήματα μου αφορούν κυρίως ένα βασικό σκοπό (που μάλλον προβληματίζει τους περισσότερους). Θα ήθελα όσο είναι το δυνατόν να υπηρετήσω σε κάποιο στρατόπεδο με όσο το δυνατόν περισσότερες εξόδους ώστε να μπορώ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να εργάζομαι στον ελεύθερο χρόνο (ναι και βραδιά, ναι μαύρα!). Τα πράγματα είναι ζόρικα στις μέρες μας, το ξέρουμε καλά όλοι, κι αν δεν υπάρχει αυτή η λύση τη βάψαμε. 😅
Επίσης, είμαι τελειόφοιτος μουσικού πανεπιστήμιου καθώς κ κάτοχος πτυχίου ωδείου (πιστεύω να βοηθήσει κάπως για το μουσικό σώμα), και ζω στο σπίτι των γονιών μου Θεσσαλονίκη, για ΔΝ.

Ευχαριστώ πολύ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες