I3 άοπλο λόγω δυσλεξίας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Fragmano
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

I3 άοπλο λόγω δυσλεξίας

Δημοσίευση από Fragmano »

Καλησπέρα παίδες! Είμαι στην Ε ΕΣΣΟ 2023 ΤΘ και με συνέντευξη με τον ψυχολόγο κατά την παρουσίαση μου τη πρώτη μέρα, έκανα την βλακεία και του είπα ότι είχα δυσλεξία στο δημοτικό. Με έστειλε λοιπόν ψυχίατρο στον οποίο του είπα ότι στο δημοτικό είχα δυσλεξία και εκείνος με έβαλε Ι3 άοπλο. Εγώ αναγκαστικά μη γνωρίζοντας ότι αυτό αλλάζει συμφώνησα και με κατεβασμένα μούτρα (καθώς δεν θέλω Ι3 και μάλιστα άοπλο) συνέχισα ακάθεκτος. Στη πορεία όμως έμαθα ότι υπάρχει η διαδικασία της επανεξέτασης. Μίλησα με τους γονείς μου οι οποίοι κ μίλησαν με το σχολείο μου, και έβγαλε ένα χαρτι το οποίο λέει πως δεν είχα παράλληλη στήριξη καθώς δεν έδειχνα σημάδια δυσλεξίας. Ξέρετε άμα περάσω από επιτροπή; Η πρέπει να πάω στο ψυχίατρο του στρατοπέδου; Εν πάση περιπτώσει μπορεί να αλλάξει όλο αυτό εύκολα η χρειάζεται διαδικασία; Γενικότερα ποια είναι η διαδικασία και μέχρι πότε μπορώ να το αλλάξω; Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους!
Fragmano
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Re: I3 άοπλο λόγω δυσλεξίας

Δημοσίευση από Fragmano »

Περνάς από επιτροπή απαλλαγής φίλε μου, εκεί τους πας ότι χαρτί αποδεικνύει το αντίθετο και όλα κομπλέ!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες