Κύμανση μοριοδότησης υποψηφίων (Δικαστικής Αστυνομίας)
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Κύμανση μοριοδότησης υποψηφίων (Δικαστικής Αστυνομίας)
Εδώ γίνεται επιλογή ποσα μόρια έχει ο καθενας.
Re: Κύμανση μοριοδότησης υποψηφίων
Αρχικά thanks για το poll! Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω, πατάω επάνω εκεί στους αριθμούς αλλά δε μ αφήνει, τι κάνω λάθος?
Με προϋπηρεσία η χωρίς όμως;
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Αν ξεχωρίσουμε ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ και τους έχοντες και μη έχοντες εμπειρία, θαρρώ πως θα πρέπει να κανουμε διαφορετικά polls για την κάθε κατηγορία.
Σωστά. Άρα βάζουμε ότι λέει στο φεκ ο νόμος που μας παραπέμπει για τα μόρια και είμαστε κομπλέ νομίζω.
Re: Κύμανση μοριοδότησης υποψηφίων (Δικαστικής Αστυνομίας)
Νομίζω διαφορετικά polls για κάθε κατηγορία πε και δε θα βοηθούσε περισσότερο, απλά όσοι μπορείτε απαντήστε για να έχουμε καλύτερη εικόνα, μόνο έτσι θα βοηθηθούμε περισσότερο.
Re: Κύμανση μοριοδότησης υποψηφίων (Δικαστικής Αστυνομίας)
Γειά σας νέο μέλος στην σελίδα έβαλα την ψήφο μου ειμαι ΔΕ 954 μόρια με εμπειρία σεκουριτι και σώμα ασφαλείας.
Απολυτήριο λυκείου,Proficiency, εμπειρία, δίπλωμα μηχανάκι, δίπλωμα αυτοκίνητου, υπολογιστές, καλή επιτυχία σε όλους, ελπίζω να είμαι κοντά επιλαχών με αυτά τα μόρια. Γιατί διοριστεος δύσκολα.
Απολυτήριο λυκείου,Proficiency, εμπειρία, δίπλωμα μηχανάκι, δίπλωμα αυτοκίνητου, υπολογιστές, καλή επιτυχία σε όλους, ελπίζω να είμαι κοντά επιλαχών με αυτά τα μόρια. Γιατί διοριστεος δύσκολα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες