Προκηρύξεις για Αξιωματικούς στο ΛΣ (2022)
(Η προκήρυξη στο κάτω μέρος της σελίδας)
Προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ειδικότητας Οικονομικού
Προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ειδικότητας Οικονομικού
Καλό νέο αυτό.
Καλησπέρα σας και καλό αγώνα σε όσους θα δώσουμε! Έχω 2 μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Ο πρώτος όμως είναι στη Δημόσια Διοίκηση. Η προκήρυξη λέει "μεταπτυχιακό σε οικονομικά θέματα". Λέτε να βγει σχετικός; Για τη μοριοδότηση περισσότερο ρωτάω.
Επίσης θέλω να ρωτήσω αν μοριοδοτείται καθόλου η επαγγελματική εμπειρία. Το 2016 είχα κάνει χαρτιά για έναν διαγωνισμό σε υπουργείο. Χωρίς καθόλου επαγγελματική εμπειρία τότε, με μοριοδότηση, βρέθηκα κάτω από 500ή θέση. Οι πρώτοι είχαν διδακτορικά και, καλώς ή κακώς, στον κλάδο μας έχουν συξηθεί οι κάτοχοι διδακτορικών τα τελευταία χρόνια.Zoan123 έγραψε:Καλησπέρα σας και καλό αγώνα σε όσους θα δώσουμε! Έχω 2 μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Ο πρώτος όμως είναι στη Δημόσια Διοίκηση. Η προκήρυξη λέει "μεταπτυχιακό σε οικονομικά θέματα". Λέτε να βγει σχετικός; Για τη μοριοδότηση περισσότερο ρωτάω.
Η δομοσια διοικηση νομιζω πιανεται σαν οικονομικων σπουδων οποτε εισαι κομπλε...
Εγω θελω να κανω μια αλλη ερωτηση... Λεει καπου οτι για το βαθμο πτυχιου κατι με τα δεκαδικα ψηφια... Εμενα τ πτυχιο μ τ εχει 7,25 και το εχει κ ολογραφως... Αρα δλδ δεν χρειαζεται το χαρτι απο τ σχολη που να λεει για τ βαθμο;
Εγω θελω να κανω μια αλλη ερωτηση... Λεει καπου οτι για το βαθμο πτυχιου κατι με τα δεκαδικα ψηφια... Εμενα τ πτυχιο μ τ εχει 7,25 και το εχει κ ολογραφως... Αρα δλδ δεν χρειαζεται το χαρτι απο τ σχολη που να λεει για τ βαθμο;
Δεν χρειάζεται επειδή έχεις βαθμό πτυχίου με δεκαδικό αριθμό αν ήταν ακέραιο νούμερο θα το χρειαζοσουν η' αν ήταν γραμμένο μονο με αξιολογικό χαρακτηρισμό.
Έχω λάβει μέρος και σε άλλη προκυριξη αξιοματικων του λ. Σ. Πριν 2-3 χρόνια οποίος έχει κάποια απορία μπορεί να τη γράψει αν γνωρίζω θα απαντάω (δεν είναι όλες οι προκηρύξεις ίδιες αλλά έχουν κοινά σημεια)
Ναι ναι το διευκρίνησα.. Ευχαριστώ πολύ παιδιάκαλή επιτυχία να έχουμε
Καλησπέρα . άλλη μια ερώτηση. Το παράβολο πειράζει που το έβγαλα κ το πλήρωσα σήμερα ; Αύριο ξεκινάνε οι αιτήσεις δν πιστεύω να έχουν κάποιο θέμα μ αυτό έτσι; Όλα να τα περιμένεις από αυτούς
Re: Προκηρύξεις για Αξιωματικούς στο ΛΣ (2022)
Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά γιατί βιάστηκες?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης