Οι Φαντάροι μπορούν να δώσουν ΠΚΕ;
-
HelenicArmy
Χρειάζομαι άμεση απάντηση από κάποιον που ξέρει σίγουρα σας παρακαλώ. Μπορεί ο φαντάρος να δώσει ΠΚΕ και αν ναι να μου εξηγήσει κάποιος λεπτομερώς. Ευχαριστώ
-
Γερόλυκος
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 1
ΠΚΕ Προκαταρτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους Στρατιωτικών σχολών, σωμάτων ασφαλείας, λιμενικό, πυροσβεστική, εποπ, οβα Κτλ. Εσύ για που ενδιαφέρεσαι?
-
HelenicArmy
Για στρατιωτικές θέλω. Το θέμα είναι ότι θα με καλέσουν Ιανουάριο να πάω φαντάρος και το 2022 θα γίνουν πκε την άνοιξη θα μπορέσω να πάω; Θέλω σίγουρη απάντηση.
Καλησπέρα. Έχω δώσει ΠΚΕ για αστυφυλάκων ως στρατιώτης το 2019. Είχα άδεια τότε. Κανονικά μπορείς. Βεβαία μια παρένθεση, εμένα έληγε η θητεία μου την περίοδο που θα έπρεπε να μπω στη σχολή αστυφυλάκων. Δεν ξέρω αν δεν έχει λήξει η θητεία σου και περάσεις τότε τι γίνεται ; Ρώτησε στην στρατολογία για αυτό. Συμπέρασμα, σίγουρα μπορείς να δώσεις ΠΚΕ αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που περάσεις και είσαι εν ενεργεία στρατιώτης.
-
HelenicArmy
Σε ευχαριστώ πολύ. να σε έχει ο καλά ο θεός.  αν καποιος ξερει κατι παραπανω για το συγκεκριμένο θέμα παρακαλω να το αναφερει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης