Καλησπέρα παιδιά ! Ξέρεις κάποιος τι χρειάζεται να έχουμε μαζί μας από ρούχα αντικείμενα κτλ Όσο αγορά την κατάταξη στην Τρίπολη για την βασική εκπαίδευση ;
Κατάταξη ΕΠΟΠ: Τι να πάρω μαζί μου;
Κατάταξη ΕΠΟΠ: Τι να πάρω μαζί μου;
Καλησπέρα, στην κατάταξη ισχύει ότι δεν επιτρέπονται κινητές συσκευές καινούργιας τεχνολογίας ή αναγράφεται τυπικά;
Re: Κατάταξη ΕΠΟΠ: Τι να πάρω μαζί μου;
Ισχύει, Αυλώνα επιτρέπεται κινητό παλιας τεχνολογίας, που το δίνουν για κανένα δίωρο μετά το τέλος της καθημερινής εκπαίδευσης, μέχρι την ορκωμοσία, Τρίπολη πέρυσι καθόλου, Σκαραμαγκά δεν γνωρίζω.
Styga
Re: Κατάταξη ΕΠΟΠ: Τι να πάρω μαζί μου;
Λοιπόν, αυτά που χορηγούν στον Αυλώνα, είναι: Τζάκετ,3 σετ παραλλαγής (χιτώνιο-παντελόνι), μία αθλητική φόρμα,1 μπλούζα fleece,2 σλιπ,2 φανελλάκια, άρβυλα,1 ζευγάρι σαγιονάρες,3 ζευγάρια μάλλινες κάλτσες,2 πετσέτες προσώπου,2 πετσέτες μπάνιου,2 πετσέτες ποδιών,1 ζευγάρι κάλτσες αθλητικές,1 ζευγάρι αθλητικά παπούτσια,1 σορτσάκι,2 φανελλάκια με κοντό μανίκι γυμναστικής, βούρτσα και βερνίκι παπουτσιών, σάκκο ιματισμού, σαπουνοθήκη, μία λαδί ζώνη παντελονιού. Ελπίζω να βοήθησα.
Styga
ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΏΙΚΩΝ ΑΡΒΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει να μου απαντησει εαν μπορουμε να αγορασουμε δικα μας αρβυλα οταν με το καλο μπουμε μεσα για εκπαιδευση
Ξερω πως σαν φανταρος στο απαγορευουν τις πρωτες μερες και εγω προσωπικα ειχα προβλημα στα ποδια με το τουβλο που μας δινουν να φοραμε. Θα μπορουσα να παρουσιαστω με δικα μου αρβυλα η εστω στην πορεια μετα την ορκωμοσια θα μπορουσα να φορεσω δικα μου;
Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Ξερω πως σαν φανταρος στο απαγορευουν τις πρωτες μερες και εγω προσωπικα ειχα προβλημα στα ποδια με το τουβλο που μας δινουν να φοραμε. Θα μπορουσα να παρουσιαστω με δικα μου αρβυλα η εστω στην πορεια μετα την ορκωμοσια θα μπορουσα να φορεσω δικα μου;
Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες