Τεχνικός γραφέας υλικού πολέμου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Nasia99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nasia99 »

Καλησπέρα! Ξέρει κανείς να μου πει ποια καθήκοντα έχει η ειδικότητα του τεχνικού γραφέα υλικού πολέμου; Τι κάνει ουσιαστικά; Επίσης όσον αφορά τις μεταθέσεις τι παίζει;
Stefell
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stefell »

Μπορείς να κατεβάσεις το pdf με τα καθήκοντα της κάθε ειδικότητας για ΕΠΟΠ

http://army.gr/el/themata-prosopikoy/str-pol-prosopiko/stadiodromia/epop

Επισκέπτης

Τεχνικός γραφέας ΥΠ

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα σε όλους διάβαζα στο φόρουμ για τους εποπ πολλά άτομα έχουνε κάνει για τεχνικός γραφεας υπ επειδή έχω κάνει και εγώ σε αυτή την ειδικοτητα οποίος τα έχει κάνει και έχει κάποια πληροφορία σχετικά με τις τοποθετήσεις-μεταθεσεις που έχει η συγκεκριμένη ειδικότητα και πόσα μορια έχει ο καθένας. 
Εγώ έχω 700 μορια αλλά επειδή δεν υπήρχε το 23 η ειδικότητα γράψτε στο νημα να δούμε μια πρόχειρη βάση για φέτος καλή επιτυχία σε όλα τα παιδια ανεξάρτητου ειδικότητας.

Επισκέπτης

Re: Τεχνικός γραφέας υλικού πολέμου

Έχω κάνει και εγώ για γραφεας και το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι δουλειά κατά κύριο λόγο γραφείου με μεταθεσεις κυρίως σε μεγάλες αστικές πόλεις παραπάνω δεν γνωρίζω πάνω στην ειδικότητα καλή μας επιτυχία.
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία σε όποια ειδικότητα έχετε δηλώσει γνωρίζει μήπως κάποιος που θα τοποθετηθουν οι τεχνικοι γραφεις υλικού πολέμου στον στρατό ξηρας.

Ευχαριστώ πολύ 
Επισκέπτης

Re: Τεχνικός γραφέας υλικού πολέμου

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 06, 2025 3:34 pm Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία σε όποια ειδικότητα έχετε δηλώσει γνωρίζει μήπως κάποιος που θα τοποθετηθουν οι τεχνικοι γραφεις υλικού πολέμου στον στρατό ξηρας.

Ευχαριστώ πολύ 

Καλημέρα την ίδια απορία έχω και εγώ οποίος μπορεί και γνωρίζει ας βοηθήσει γιατί πρέπει να είμαστε αρκετοί σε αυτή την ειδικότητα επίσης η τα μορια που θα χρειαστείς για να είσαι επιτυχών θα αρχίζουν από 650 και πάνω με βάση και τις 2 προηγούμενες χρονιές που πήρανε τεχνικούς γράφεις υλικού πολέμου.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες