Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2021)
Το 2020 μας τελείωσε, η συζήτηση για ενδεχόμενη προκήρυξη το 2021 συνεχίζεται εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Δεκ 29, 2020 1:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καλησπερα ειμαι 21 εχω ειδικες δ,15 απολυτηριο διπλωμα μηχανης αυτοκινητου και proficency αγγλικων.
αξιζει να περιμενω φετος για προκυρηξη η να φυγω εξωτερικο?
αξιζει να περιμενω φετος για προκυρηξη η να φυγω εξωτερικο?
Φυσικά και αξίζει να περιμένεις. Είσαι πολύ μικρός για να μεταναστεύσεις και έχεις χρόνια μπροστά σου για να έχεις ευκαιρίες για κάποιο σώμα ασφαλείας.
Συγκεντρώνεις 2700 μόρια για την ΕΛ. ΑΣ τα οποία τα θεωρώ αρκούντως ικανοποιητικά.
Συγκεντρώνεις 2700 μόρια για την ΕΛ. ΑΣ τα οποία τα θεωρώ αρκούντως ικανοποιητικά.
Πολύ καλά μόρια δεν χρειάζεται να φύγεις ακόμα θα έχεις τις ευκαιρίες σουalexmpss έγραψε:Καλησπερα ειμαι 21 εχω ειδικες δ,15 απολυτηριο διπλωμα μηχανης αυτοκινητου και proficency αγγλικων.
αξιζει να περιμενω φετος για προκυρηξη η να φυγω εξωτερικο;
Ακούγεται για πότε και πόσους εφ θα πάρουν ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 10, 2021 10:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexmpss έγραψε:Καλησπερα ειμαι 21 εχω ειδικες δ,15 απολυτηριο διπλωμα μηχανης αυτοκινητου και proficency αγγλικων.
αξιζει να περιμενω φετος για προκυρηξη η να φυγω εξωτερικο;
Έχεις ευκαιρίες, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξαναδώσεις πανελλαδικές για ανώτερη θέση.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Γνωρίζει κανεις λεπτομέρειες για το αν θα πάρει αυομα το 2021;
- Brabus
- Επιλοχίας
Παιδιά καλησπέρα και καλή χρόνια θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσει κάποιο που να ξέρει σίγουρα για την κατάθεση δικαιολογητικών για το δίπλωμα Γ κατηγορίας που έχω θα χρειάζεται και το ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ Δηλώσω ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Όχι αδερφέ δεν χρειάζεται ΠΕΙBrabus έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και καλή χρόνια θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσει κάποιο που να ξέρει σίγουρα για την κατάθεση δικαιολογητικών για το δίπλωμα Γ κατηγορίας που έχω θα χρειάζεται και το ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ Δηλώσω ;
Για ποιό λόγο δεν δίνεις πανελλαδικές και περιμένεις προκήρυξη, η οποία δεν ξέρεις πότε θα βγει και αν βγει έτσι. Τα μόρια για αστυφυλάκων δεν είναι υψηλά. Είναι διάβασμα ενός χρόνου όλο κι όλο. Αξιοποίησε το όσο ακόμα είσαι μέσα στο ηλικιακό όριο. Εγώ τι να πω που έχω γεννηθεί εδώ, έχω τελειώσει και τριτοβάθμια εκπαίδευση στα 22 και το ελληνικό κράτος μου έδωσε ταυτότητα τώρα λίγο πριν τα 25 με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δώσω πανελλαδικές για πυροσβεστική που ήθελα πάντοτε ή αστυνομία λόγω ηλικιακού ορίου. Εδώ ούτε εθελοντής μπορούσα να γίνω, διότι ακόμα και για αυτό Έλληνες πολίτες μόνο δέχονται στη πυροσβεστική. Αν θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς πιστεύω πως αξίζει τον κόπο και δεν χρειάζεται να περιμένεις για κάτι που είναι αβέβαιο. Αυτή είναι η γνώμη μου. Καλή Ανάσταση σ όλους και όλες.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 4
Υπάρχουν κενά σε πολλές υπηρεσίες της Ελας. Λεται να βγάλει μια προκήρυξη 600 ειδικών φρουρών με την παλιά μοριοδότηση για να τα καλύψει. Πως τα βλέπετε τα πράγματα; Εκανε εξοικονόμηση βγάζοντας 400 θέσεις για Οππι οπότε υπάρχουν τα κονδύλια.
Θα φανεί μέχρι τέλος Αυγούστου!
Για Γ´ επαγγελματικό αυτή είναι η ακόλουθη σειρά : Πρώτα δίνεις μηχανολογία, μετά ΠΕΙ και μετά οδήγηση. Υποχρεωτικά ΠΕΙ αλλιώς δεν πας πουθενά. Για επέκταση Δ´ ίδια διαδικασία αλλά χωρίς γιατρούς, ενώ Ε δεν δίνεις ΠΕΙ. Ορισμένες υπηρεσίες του δημοσίου, δεν σου ζητούν επανεξέταςη του ΠΕΙ μετά την λήξη του όπως ο ιδιωτικός τομέας.
Για Γ δε χρειάζεται ΠΕΙ για σώματα ασφαλείας. Κανείς υπεύθυνη δήλωση στα ΚΕΠ. Ψαχτείτε πριν γράψετε και μην είστε απόλυτοιΓΚΑΝΙΑΝ έγραψε:Για Γ´ επαγγελματικό αυτή είναι η ακόλουθη σειρά : Πρώτα δίνεις μηχανολογία, μετά ΠΕΙ και μετά οδήγηση. Υποχρεωτικά ΠΕΙ αλλιώς δεν πας πουθενά. Για επέκταση Δ´ ίδια διαδικασία αλλά χωρίς γιατρούς, ενώ Ε δεν δίνεις ΠΕΙ. Ορισμένες υπηρεσίες του δημοσίου, δεν σου ζητούν επανεξέταςη του ΠΕΙ μετά την λήξη του όπως ο ιδιωτικός τομέας.
Δε χρειάζεται πει. Έχω Γ χωρίς πει και έκανα υπεύθυνη δήλωση ότι το θέλω για προκηρύξεις Σωμάτων Ασφαλείας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες