Τυφεκιοφόρος

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
dimVsk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Τυφεκιοφόρος

Δημοσίευση από dimVsk »

Καλησπέρα παιδιά.Ορκίστηκα στις 9/2 Μ. Πεύκο και το φύλλο πορείας μου λέει 951 τυφεκιοφόρος.

Θέλω να ρωτήσω τα εξής : Ποιες είναι οι αρμοδιότητες του τυφεκιοφόρου; Έχει υπηρετήσει κανείς εκεί σε αντίστοιχη θέση; Τι παίζει με εξόδους;

Όταν παρουσιαστώ τι πρέπει να έχω μαζί μου; Να φοράω πολιτικά ρούχα ή τη στρατιωτική στολή;

Ευχαριστώ

giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Τυφεκιοφόρος

Δημοσίευση από giannismar »

O τυφεκιοφόρος δεν εχει καποιες ιδιεταιρες αρμοδιότητες. Επομενως ασχολειται με τα κλασσικα του στρατου, σκοπιες, αγγαριες και εκπαιδευση. Στη μοναδα πρεπει να παρουσιαστεις με στρατιωτικα.
dimVsk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τυφεκιοφόρος

Δημοσίευση από dimVsk »

giannismar έγραψε:O τυφεκιοφόρος δεν εχει καποιες ιδιεταιρες αρμοδιότητες. Επομενως ασχολειται με τα κλασσικα του στρατου, σκοπιες, αγγαριες και εκπαιδευση. Στη μοναδα πρεπει να παρουσιαστεις με στρατιωτικα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό με τα στρατιωτικά ισχύει; Ο ένας μου λέει πολιτικά και άλλοι στρατιωτικά δε ξέρω πια τι πρέπει > /div>Τα ρούχα εξόδου ποια είναι; Η στολή; Με τα ρούχα εξόδου μου είπε μια στο τηλέφωνο όταν πήρα στ φρουραρχείο

giannismar
Posts in topic: 2

Τυφεκιοφόρος

Δημοσίευση από giannismar »

Ρουχα εξοδου δεν υπαρχουν. Υπαρχει στολη εξοδου! Η οποια περιλαμβανει το μπερε και το χιτωνιο με το οπλοσημο ραμενο πανω, και τα οποια διακριτικα εχετε αναλογα το σωμα. Ενοείται οτι πρεπει να εισαι ξυρισμενος και κουρεμενος επισης.
dimVsk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τυφεκιοφόρος

Δημοσίευση από dimVsk »

giannismar έγραψε:Ρουχα εξοδου δεν υπαρχουν. Υπαρχει στολη εξοδου! Η οποια περιλαμβανει το μπερε και το χιτωνιο με το οπλοσημο ραμενο πανω, και τα οποια διακριτικα εχετε αναλογα το σωμα. Ενοείται οτι πρεπει να εισαι ξυρισμενος και κουρεμενος επισης.

Ευχαριστώ πολύ φίλε που μου απαντάς!

Όσον αφορά το οπλόσημο το ράβουμε στο αριστερό μπράτσο;

Το όνομά μας πάνω κολλημένο χρειάζεται να το έχω κι αυτό; Γιατί από το κέντρο δε μας έδωσαν σήμα με το όνομα, μόνο ένα οπλόσημο.

Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι :)

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες