Ιατρικές Εξετάσεις Συνοριοφυλάκων (2020)
Στην υγειονομική καρτέλα σε οποία δεν έχει κάποια περιγραφή τότε θέλουν απλά μια γνωμάτευση; Π. Χ στο γυναικολόγο δεν χρειάζεται τεστ Παπ;
Καλησπέρα αλανια από Κόρινθο σήμερα πήγα στο νοσοκομείο με κενή καρτέλα και εφυγα με υπογεγραμμένη κ πρωτόκολλο πάνω οι γιατροί είναι αρκετά εξυπηρετικοί εδώ και μας έχουν σε προτεραιότητα κιόλας λόγω αστυνομιας
Πήγα 8 έφυγα 1 το μεσημέρι και όλα τελειωμένα.
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Παιδια να κανω μια ερώτηση Νοσηλευτικό ίδρυμα νπδδ θεωρείται και το ικα; Το λεω γιατί κατω στην καρτέλα που ζηταει Σφραγίδα Θα πρεπει να μπει απο γραμματεία του ΙΚΑ;
ΔΕΛΤΑ
- capten fan
- Υπολοχαγός
Petros77 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Εγώ πήγα σε ιδιώτες, ιδιωτική κλινική, σε καποιους στο ΙΚΑ και ξεμπέρδεψα. Το πρόβλημα μου είναι στο τέλος που ζητάει υπογραφή κάτω από το ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ. Εκεί τι υπογραφή θέλει; Για όσους πήγαν σε ιδιώτες και ΙΚΑ δηλαδή ανάμεικτα. Μήπως να πάω στον ιατρικό σύλλογο για σφραγίδα και υπογραφή;
Εκεί υπογραφή θέλει μονο απο δημοσιο νοσοκομείο. Τώρα αν το ικα μπορούσε να βαλει δε το ξέρω
Πετρο ψυχίατρο πηγες σε ικα;
ΔΕΛΤΑ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Όσοι πήγαν σε ιδιώτες ιατρούς στο τέλος θέλει σφραγίδα και υπογραφή από τον ιατρικό σύλλογο
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εγώ πήγα να κάνω απόπειρα να περάσω απτό νοσοκομείο αλλά απογοητεύτηκα κι έφυγα
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Εγω σε 2 μέρες τα τελείωσα σε δημόσιο νοσοκομείο όλα, γενικά μου έδωσαν Προτεραιότητα.
- capten fan
- Υπολοχαγός
Σε νοσοκομείο της Αθήνας;Panos944 έγραψε:Εγω σε 2 μέρες τα τελείωσα σε δημόσιο νοσοκομείο όλα, γενικά μου έδωσαν Προτεραιότητα.
ΔΕΛΤΑ
- Xaizeberg
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο τελείωσα σε 2 μέρες ! Το θέμα είναι πότε θα μας πούνε για το μετά !
S.T
- capten fan
- Υπολοχαγός
Σε ποιο πηγές φίλε μου; Δηλαδή πηγες και στον ιατρικό σύλλογο;skyli tou polemou έγραψε:Εγώ πήγα να κάνω απόπειρα να περάσω απτό νοσοκομείο αλλά απογοητεύτηκα κι έφυγα
ΔΕΛΤΑ
Εγώ έχω πάει μόνο σε ιδιώτες θέλει και σφραγίδα από τον ιατρικό σύλλογο;
Εγω που ρώτησα μου είπαν ότι κάτω κάτω θέλει σφραγίδα μόνο από το δημόσιο νοσοκομείο! Ούτε ιδιωτικό ούτε ιδιώτες γιατροί. Τίποτα
-
- Posts in topic: 13
Παιδιά κάτω θέλει σφραγίδα από Δημόσιο νοσοκομείο. Αν έχετε πάει ανάμεικτα θέλει πάλι από Δημόσιο νοσοκομείο απλά όπου σας εξέτασε ιδιώτης θέλει σφραγίδα και ημερομηνία στην αντίστοιχη ειδικότητα στο χαρτί. Αλλά αν πάτε έστω και σε έναν στο δημόσιο και τους άλλους σε ιδιώτες θέλει σφραγίδα από το νοσοκομείο.
- Panos944
- Posts in topic: 19
Όχι Αθήνα φίλε, επαρχία είμαι.capten fan έγραψε:Σε νοσοκομείο της Αθήνας;Panos944 έγραψε:Εγω σε 2 μέρες τα τελείωσα σε δημόσιο νοσοκομείο όλα, γενικά μου έδωσαν Προτεραιότητα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης