2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Γειά σας παιδιά, ξέρει κανείς τι παίζει στο 2ο τυλπ;
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Καλησπέρα παιδιά, στο 2ο τυλπ στο Μενίδι ξέρουμε πως πάει; Γιατί έχει βγει η μετάθεση μου για εκεί... Αν έχουμε κάποια πληροφορία θα με βοηθούσατε πολύ...
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Καλησπέρα παιδιά βγήκε η μετάθεση μου για Ιούλιο στο 2ο τυλπ ξέρετε τι παίζει εκεί;
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Εγώ 364 είμαι ναι, για το Μενίδι γιατί έτσι;
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Θεωρείται το χειρότερο στρατόπεδο στην ΑττικήSarmao έγραψε: Εγώ 364 είμαι ναι, για το Μενίδι γιατί έτσι;
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Καλημέρα παιδιά, έχουμε καμία πληροφορία πως πάνε οι υπηρεσίες και γενικά τα πράγματα στο 2ο τυλπ στο Μενίδι?; Είμαι 364 και 10 Ιουλίου παίρνω φύλλο πορείας για Μενίδι μετά από 5,5 μήνες στην Αλεξανδρούπολη
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Καλημέρα παιδιά έχει βγει η μετάθεση μου για 10 Ιουλίου στο 2ο τυλπ στο Μενίδι στο καποτα, ξέρουμε πως πάει εκεί?; Υπηρεσίες και τα σχετικά να έχω μια εικόνα; Είμαι 364 με 5,5 μήνες στην παραμεθόριο στην Αλεξανδρούπολη.. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε πολύ!! Ευχαριστώ!
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Για το 2ο τυλπ ρε παιδιά στο Μενίδι στο καποτα δεν ξέρουμε τίποτα; Κανείς δεν ξέρει από κει τι παίζει τι φάση... 😂
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Μενίδι 2ο τυλπ στο καποτα ξέρουμε κάτι;364 είμαι και έχει βγει η μετάθεση μου για 10 Ιουλίου μετά από 5,5 μήνες Αλεξανδρούπολη..
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Ξέρουμε πως τους πάει στο 2ο τυλπ στο Μενίδι στο στρατοπαιδο καποτα; Είμαι 364 και έχει βγει η μετάθεση μου για εκεί στις 10 Ιουλίου, ας μου απαντήσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ...
2ο ΤΥΛΠ - Μενίδι
Sarmao έγραψε:Ξέρουμε πως τους πάει στο 2ο τυλπ στο Μενίδι στο στρατοπαιδο καποτα; Είμαι 364 και έχει βγει η μετάθεση μου για εκεί στις 10 Ιουλίου, ας μου απαντήσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ...
Ρε φίλε εχεις ρωτήσει 20 φορές, κανεις δεν ξερει! Στο Καποτά ειναι ανάλογα σε ποια μοναδα θα πέσεις, αλλες ειναι καλες αλλες μετριες σε 6 μερες θα μαθεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες