Γεια σας. Παρουσιάζομαι στις 19/9 με την 2018 Ε' ΕΣΣΟ στην 282 Μ/Κ και μετά σαν μονάδα τοποθέτησης έχω την 295 ΤΕ που βρίσκετε λίγο έξω από την πόλη της Κω. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται και γενικότερα ποιες είναι οι συνθήκες σε αυτό το στρατόπεδο; Έχω προσπαθήσει να ψάξω αλλά δεν έχω βρει σχεδόν τίποτα. Ευχαριστώ!
295 ΤΕ - Κως
295 ΤΕ - Κως
Καλημερα απο Εύβοια. Θα περάσεις ζαχαρη. Ήμουν εκεί αρκετά παλια το 2001.5 εξω 1 μέσα... Πολλές τουριστριες και 5' από την πολη. Τότε ηταή στρατόπεδο χημείο, μετά εμαθα ότι αλλαξαν λίγο τα πράγματα (εσφηξαν) αλλά οπως και να το κανεκά η Κω είναι Κω με 12 μήνες καλοκαίρι και τουρισμο. Καλή θητεία φίλε.
295 ΤΕ - Κως
Καλησπέρα και εγώ παρουσιάζομαι 17/9 με την 2018 Ε' ΕΣΣΟ στην 282 Μ/Κ και μετά σαν μονάδα τοποθέτησης έχω την 295 ΤΕ απ'ότι έχω ακούσει είναι καλά εκεί. Αληθεύει αν ξέρει κανεις;
295 ΤΕ - Κως
Με 40 μέρες και έχοντας φύγει με μετάθεση πλέον μπορώ να πω ότι είναι το πιο χαλαρό στρατόπεδο της Κω. Πολύ κοντά στην πόλη 15 λεπτά περπάτημα και φτάνεις στο κέντρο της πόλης. Όσο χαλαρό είναι άλλο τόσο είναι το αντίθετο σε εγκαταστάσεις. Αρχαίοι θάλαμοι, βρώμικες τουαλέτες-ντουζιέρες-βρύσες. Το καλό είναι πως το ΚΨΜ είναι ακριβώς δίπλα στους θαλάμους. Από υπηρεσίες είναι ανάλογα αυτούς που τις βγάζουν και αλλάζει. Όταν ήμουν εγώ έκανες ένα 3ωρο το βράδυ και τέλος. Έχεις δεν έχεις υπηρεσία παίρνεις "υπηρεσιακό" μέχρι την ώρα που φυλάς δηλαδή άμα έχεις 0-3 η 3-6 βγαίνεις κανονικά σαν εξοδούχος εκτός απ τους θαλαμοφύλακες. Πολύ καλά και συνεννοήσιμα στελέχοι και ΔΙΟΙΚΗΤΑΡΑ
295 ΤΕ - Κως
Εγώ υπηρέτησα στο 295 ΤΕΧ, τώρα κοντά, το 1976, καθότι 74στ εσσο ! Στο γραφείο Διαχείρ υλικού ! Λοιπόν εκει είχαμε ιδρύσει τον παμεσσηνιακό ! Δ/της Παπαγεωργίου, Υοδ/της Μανωλόπουλος, Λοχαγός Νεοφώτιστος και ανθυπολοχαγός Γ. Μαχαίρας στο γραφ υλικού και γείτονας. Όλοι απο Μεσσηνία, Περάσαμε πολύ καλά !
295 ΤΕ - Κως
Αδερφέ πως είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο εκεί; Σκεφτόμουν να δηλώσω παραμεθόριο για να κάνω 9μηνο. Είναι καλά εκεί από εξόδους κτλ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες