Λάθος στο Φύλλο Πορείας;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιώργος

Λάθος στο Φύλλο Πορείας;

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα!
Παρουσιάστηκα πριν λίγο καιρό στην Λαμία ΚΕΥΠ '18 Β ΕΣΣΟ για την βασική εκπαίδευση, και σήμερα ορκιστήκαμε.

Παρατήρησα όμως, δυστυχώς αφού γύρισα σπίτι μου για την άδεια, ένα λάθος στο φύλλο πορείας.
Ενώ το όπλο μου είναι Πυροβολικό, στο φ. Π. Λέει ΣΤΡ (ΔΒ), δηλαδή Διαβιβάσεις. ΠΒ και ΔΒ μοιάζουν και δεν το πρόσεξα.
Επίσης η μετάθεση μου είναι σε Τάγμα Διαβιβάσεων, πράγμα που μου έκανε εντύπωση εκείνη την ώρα, αλλά όντας άσχετος με θέματα στρατού, το αγνόησα.

Πρέπει να κάνω κάτι για αυτό;
Ή είναι κάτι σύνηθες, να αλλάζει δηλαδή το όπλο/σώμα; Μιας και η βασική εκπαίδευση είναι ίδια πρακτικά για όλους.

Όποιος σχετικός γνωρίζει, ή όποιου του έχει τύχει κάτι παρόμοιο, ας βοηθήσει παρακαλώ!
Ευχαριστώ πολύ και καλή θητεία να έχουμε!
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Λάθος στο Φύλλο Πορείας;

Δημοσίευση από giannismar »

Δε νομιζω οτι εγινε καποιο λαθος, απλα εκει σε χρειαζονται οποτε εκει. Σε ένα ταγμα πεζικου πχ υπαρχουν μόνο πεζικάριοι πιστευεις; Όχι! Το έχω ξανα ακουσει να αλλαζει σώμα. Ωστοσο πολλές φορες τα παιδια μπεδευονται, το οτι ενας διαβιβαστεις τοποθετειται σε μοναδα πεζικου ας πουμε, δε σημαινει οτι εχει αλλαξει σωμα απαραιτητα.
Γιώργος

Λάθος στο Φύλλο Πορείας;

Δημοσίευση από Γιώργος »

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Ναι, σίγουρα δεν διαφωνώ με αυτό που λες, μου φαίνεται απολύτως λογικό σε μια μονάδα να υπάρχουν διάφορα σώματα και ειδικότητες.

Η απορία μου είναι περισσότερο στο γεγονός ότι στο φ. Π. Γράφει: "Για τον ΣΤΡ (ΔΒ) Ονοματεπώνυμο" κτλ...
Δεν θα έπρεπε να γράφει: "Για τον ΣΤΡ (ΠΒ) Ονοματεπώνυμο", εφόσον το όπλο/σώμα μου είναι το Πυροβολικό?
giannismar
Posts in topic: 2

Λάθος στο Φύλλο Πορείας;

Δημοσίευση από giannismar »

Δεν το ξερω αυτο φιλε μου, μπορει να σε αλλαξαν σωμα, μπορει να εγινε τυπογραφικο, μικρη σημασια εχει κατα τη γνωμη μου. Ισα ισα που οι διαβιβαστες λεγονται ενιοτε και ''διαφιδιαστες''.
Άβαταρ μέλους
Cross
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Λάθος στο Φύλλο Πορείας;

Δημοσίευση από Cross »

Εγω παρατηρησα ενα αλλο λαθος στο φυλλο πορειας μου. Παρουσιαστηκα 12/3 στο σημειο υποδοχης και το βραδυ της ιδιας μερας στο Λοχο Εκπαιδευσεως στο κεντρο. Στο φυλλο πορειας μου γραφει Ημερομηνια αναχωρησης και παρουσιασης 13/3. Μου φαγανε μια μερα ή απλα η πρωτη μερα δεν μετραει σε αυτες που ειναι να υπηρετησεις;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες