Λογαριασμός τράπεζας για μισθό οπλίτη

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
yannos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από yannos »

Καλησπέρα σας,

Είμαι για κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ και στις οδηγίες αναφέρεται πως πρέπει να φέρουμε αντίγραφο λογαριασμού τράπεζας για να μπαίνουν τα 8 euro το μήνα, στον οποίο όμως να είμαστε πρώτο όνομα / δικαιούχοι. Εγώ έχω μόνο λογαριασμό στον οποίο είμαι με τους γονείς μου, και εν μέσω capital controls δε νομίζω πως ανοίγουν έτσι εύκολο νέοι λογαριασμοί. Θα υπάρξει θέμα αν δώσω τον λογαριασμό που είμαι 2ος δικαιούχος;

Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο να μάθω στο ΡΟΥΦ, αλλά οι γραμμές είναι μόνιμα κατειλημμένες.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giannismar »

Γιατι ρε μεγαλε να μην μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο; Ενα εκκαθαριστικο εφοριας χρειαζεται. Το προβλημα με τα καπιταλ κοντρολς ειναι στο να βγαλεις λεφτα, οχι στο να βαλεις πιστευω :p. Ανοιξε εναν να τελειωνεις. Γενικα μην ψαχνεις λογικη στο στρατο και συμβιβασμους. Ωστοσο εγω απο και απο τις τρεις μοναδες που περασα πληρωθηκα στο χερι.
yannos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από yannos »

Μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορούσες να ανοίξεις λογαριασμό μόνο για έναρξη μισθοδοσίας (έπρεπε να έχεις κάποιο όμως χαρτί από τον εργοδότη που να λέει ότι εργάζεσαι εκεί και θες να ανοίξεις νέο λογαριασμό). Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει όποιος ξέρει. Επίσης όσους έχω ρωτήσει μου λέγαν πως τους δίναν τα 8 euro στο χέρι.
steve0
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από steve0 »

Ναι υπάρχουν περιορισμοί στο να ανοίξεις λογαριασμό, αλλά για λόγους μισθοδοσίας όπως είπες και σε περίπτωση που είσαι στρατεύσιμος σου ανοιγουν. Οπότε πας σε μια τράπεζα, τους δείχνεις το σημείωμα κατάταξης και οτι άλλα δικαιολογητικα χρειάζονται, λες οτι δεν εχεις άλλο λογαριασμό και σου ανοίγουν.
yannos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από yannos »

steve0 έγραψε:Ναι υπάρχουν περιορισμοί στο να ανοίξεις λογαριασμό, αλλά για λόγους μισθοδοσίας όπως είπες και σε περίπτωση που είσαι στρατεύσιμος σου ανοιγουν. Οπότε πας σε μια τράπεζα, τους δείχνεις το σημείωμα κατάταξης και οτι άλλα δικαιολογητικα χρειάζονται, λες οτι δεν εχεις άλλο λογαριασμό και σου ανοίγουν.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσα μόνο με το σημείωμα κατάταξης (+ ότι άλλο θέλουν). Σε περίπτωση που δεν έχουν προλάβει να μου τον φτιάξουν μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που μπαίνω, πιστεύετε ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

neos

Δημοσίευση από neos »

Μην αγχώνεσαι φίλε μου, παρουσιάστηκα τον Σεπτέμβριο, δεν μου ζήτησαν ποτέ τον λογαριασμό και το μηνιάτικο στο χέρι. Αρα chill.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες