Κατάργηση Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από wolver »

Καλησπερα παιδες! Διαβαζω σε πολλα σιτε οτι απο τον προσεχη νοεμβριο θα ανασταλλει η λειτουργεια καποιων κεντρων εκπαιδευσης και οι οπλιτες που ηταν να παρουσιαστουν εκει θα πανε κατευθειαν στην μοναδα που θα πηγαιναν. Ξερει κανεις τι παιζει γενικοτερα; Η να μου το εξηγησει καλυτερα; Γιατι παρουσιαζομαι τον ιανουριο και οσο ναναι με ενδιαφερει
Άβαταρ μέλους
Private Panikas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Private Panikas »

Δε γνωρίζω κάτι γι αυτό, αλλά δεν μπορείς να πας σε μονάδα πριν περάσεις από ΚΕΝ... Τα ΚΕΝ στεγάζουν ολόκληρους λόχους νεοσύλλεκτων οι οποίοι μπαίνοντας δε γνωρίζουν ούτε τα βασικά προφανώς, δεν μπορείς να τους στείλεις σε ενεργές μονάδες πχ στον Έβρο να μαθαίνουν να βαράνε προσοχή... Τουλάχιστον εμένα δε μου φαίνεται δυνατόν αν και πολλά λέγονται για τη λογική και το στρατό... Αν κλείσουν κάποια κέντρα το λογικό είναι οι νεοσύλλεκτοι να παρουσιαστούν σε άλλα, όπως έχει γίνει πχ με το ΚΕΤΧ στην Πάτρα, που οι νεοσύλλεκτοι του Τεχνικού Σώματος παρουσιάζονται οπουδήποτε.

Αν υπάρχει κάπου απόφαση για παύση λειτουργίας ΚΕΝ θα ήθελα να τη διαβάσω από περιέργεια

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες