Θητεία και πρόβλημα γυναικομαστίας
Χορηγείται δωρεάν επέμβαση γυναικομαστίας κατά την κατάταξη; Νόμιζω κάτι τέτοιο είχα ακούσει ή κανω λάθος?
Φιλαράκι όταν μπαίνεις σε κύκλους με ανδρογόνα και δεν πέρνεις arimidex i nolvadex αυτά συμβαίνουν!
Πολύ καλέ και πιστέ μου φίλε. Η γυναικομαστία μου είναι εφηβική δίχως χρήση στεροειδών αν αυτό εννοείς.
Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα.
Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα.
Όπως και να έχει υπάρχει λύση είναι ακριβή η επέμβαση γυναικομαστίας εγώ πιστεύω θα στην κάνουν στην θητεία μου κάναν κάποιες όταν ήμουν μέσα Ανάλογα τον γιατρό που θα πέσεις αν το κυνηγήσεις θα γίνει!
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Επεμβάσεις τέτοιου τύπου γίνονται στον Αμερικάνικο στρατό, μάλλον από εκεί το άκουσες.
Στον Ελληνικό στρατό εγώ δεν έχω ακούσει να γίνεται ποτέ κάτι τέτοιο.
Στον Ελληνικό στρατό εγώ δεν έχω ακούσει να γίνεται ποτέ κάτι τέτοιο.
Το ξερω οτι ειναι ακριβη για αυτο σκευτομαι αν μπορει να γινει στη θητεια μου για να αποφυγω το κοστος.
Ένας φιλος που υπηρετησε σχετικα προσφατα μου ειπε οτι κατα 90% την καναν την επεμβαση σε εναν αλλα δεν ειναι σιγουρος.
Λετε αν παρω τηλεφωνο σε καποιον αρμοδιο να παρω σιγουρη απαντηση;
Ένας φιλος που υπηρετησε σχετικα προσφατα μου ειπε οτι κατα 90% την καναν την επεμβαση σε εναν αλλα δεν ειναι σιγουρος.
Λετε αν παρω τηλεφωνο σε καποιον αρμοδιο να παρω σιγουρη απαντηση;
Ρε παιδια και πώς θα γίνει να κανω τιν επέμβαση στο στρατό τι πρέπει να κανω; γιατί εχω και εγω αυτό το πρόβλημα
Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια επέμβαση στο στρατό. Μην μπείτε καν στο κόπο να γράψετε κάτι το αντίθετο, απλά δεν γίνεται.
Καλησπέρα. Σας διαβάζω αρκετό καιρό και με έφερε το google σε αυτό το θέμα.
Θα κόψω την αναβολή σύντομα και μαλλον θα μπω τον Ιούλιο.
Έχω πρόβλημα γυναικομαστίας λόγω παχυσαρκίας, υπάρχει πρόβλημα να με κοροιδεύουν οι άλλοι στο στρατό;
Το σκέφτομαι από τώρα και με βλέπω να αρρωσταίνω αν μου συμβεί κάτι τέτοιο στον στρατό.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχω πρόβλημα γυναικομαστίας λόγω παχυσαρκίας, υπάρχει πρόβλημα να με κοροιδεύουν οι άλλοι στο στρατό;
Το σκέφτομαι από τώρα και με βλέπω να αρρωσταίνω αν μου συμβεί κάτι τέτοιο στον στρατό.
Γιώργος έγραψε:Καλησπέρα. Σας διαβάζω αρκετό καιρό και με έφερε το google σε αυτό το θέμα.
Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει σε αυτό γιατί στο Στρατό συναντάς από παιδάκια (στην συμπεριφορά), ώριμους με προβλήματα, αδιάφορους κτλ. Και αν ακούσεις κάποια στιγμή κάποια *****, πάρτο χαλαρά και αυτοσαρκάσου κιόλας. Αν δεις όμως πως κάποιος επιμένει και το κάνει με κακόβουλο τρόπο δείξε πως σε ενοχλεί και κόψτου τον αέρα.
Εμείς είχαμε έναν που είχε πρόβλημα στα γεννητικά όργανα (που αυτό δεν αλλάζει). Τον πρώτο καιρό ακούστηκαν κάποια σχόλια, τα πήρε στην πλάκα, είπε και αυτός δύο βλακείες και τους επόμενους μήνες συνέχισε αδιάφορος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες