Στρατος και δυσκοιλιοτητα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HugMan29
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από HugMan29 »

Καλησπέρα Γενικα συχνα πυκνα με πιανει δυσκοιλιοτητα (και ιδικα τωρα που σε 30 μερες παρουσιαζομε με την αλλαγη περιβαλλοντος θα με πιασει δυσκοιλιοτητα για καπιες μερες σιγουρα) και εχω παρει απο το φαρμακειο ενα φάρμακο Φυτικο υπακτικο Που Βοηθαει στο εντερο αλα ιπιας μορφης (εχω συμβουλευτει και γιατρο) αλλα πανω το κουτι γράφει δεν απαιτειται ιατρικη συνταγη Θα μπορώ να το περάσω στο κεντρο το φαρμακο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Έχε το πάνω σου, θα πρέπει όμως να αναφέρεις ότι έχεις πρόβλημα δυσκοιλιότητας στον γιατρό που θα σε ρωτήσει.

Τπ υπόθετο να ξέρεις, παρ'ότι ήπιας μορφής, πρέπει να το χρησιμοποιείς περιστασιακά.
HugMan29
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ειναι υποθετο ειναι ενα Μειγμα απο φυσικα βοτανα της Herbalene
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Φιλε σε καταλαβαινω καθως εχω το ιδιο προβλημα... Φοβαμαι πολυ τις πρωτες μερες κυριως λογω αλλαγης περιβαλλοντος και πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει. Ευχομαι η προσαρμογη να ειναι ηπια! Παντως το προβλημα ειναι εγκεφαλικο το κερατο μου μεσα... Τωρα δεν νομιζω οτι χαπια κλπ θα βοηθησουν. Ισα ισα που μπορει να δημιουργησουν και προβλημα γτ μπορει να δρασουν σε ανεπιθυμητες ωρες... Τεσπα καλη δυναμη "συναδελφε"...
HugMan29
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σ Ευχαριστω και σε σενα το ιδιο... Αλλα δοκιμασε το παντως (με την συμβουλη απο καποιο γιατρου φυσικα) μην εχεις και καποια αλλεργια δεν θελω να κανω καποια διαφημιση αλλα ειναι οτι πιο καλο εχω δοκιμάσει και φυσικο και φυτικο γιατι μεσα το κουτι εχει βοτανο χυμα που η το βραζεις η για τσαι η το πινεις ετσι με νερο. Και δεν ειναι Καθαρτικό για να σε πιασει κοψιμο απλος Διευκολύνει την αφοδευση.
Jason Giovanni
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Jason Giovanni »

Και εγω ειμαι ελαφρα δυσκοίλιος, αλλα πήγαινα τουαλετα καθε μερα. Πραγματικα καθε μερα, σε σημειο που μου ερχοταν και ελεγα οχι παλι...

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Εγω παλι ειμαι ευκοιλιος και δε μπορω να μπω σε λεωφορειο λογω φοβου. Μπορω να ζητησω να μετακινουμαι με δικο μου μεσο εκτος στρατοπεδου; Πχ τις πρωτες μερες στο κεν που πηγαινουμε 401 μπορω να παω με συνοδο με το αυτοκινητο ή να ζητησω αναβολη για αυτο το λογο ; Θα τη παλεψω;
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

κωστας έγραψε:Εγω παλι ειμαι ευκοιλιος και δε μπορω να μπω σε λεωφορειο λογω φοβου. Μπορω να ζητησω να μετακινουμαι με δικο μου μεσο εκτος στρατοπεδου; Πχ τις πρωτες μερες στο κεν που πηγαινουμε 401 μπορω να παω με συνοδο με το αυτοκινητο ή να ζητησω αναβολη για αυτο το λογο ; Θα τη παλεψω;

Δύσκολα να σε αφήσουν. Ρώτα κάνα γιατρό αν υπάρχει κάποιο φάρμακο που μπορείς να πάρεις.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
Samsung
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Samsung »

Παιδιά η τουαλέτες στον στρατό είναι η μια δίπλα στην άλλη χωρίς διαχωριστικό;
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός