Επιλαχόντες Διαγωνισμού Λιμενοφυλάκων (2008)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
takis1981
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από takis1981 »

Ξερει κανεις να μου πει τι τελικα εγινε με τους επιλαχοντες... ;
εμαθα πως μπηκαν στη σχολη ατομα με δικαστικη εντολη που ηταν στους αποτυχοντες... Ισχυει... ;
ημουν και εγω στους επιλαχοντες με αριθμο 21...
περασαν αρκετα χρονια απο τοτε και ειναι λιγο ακυρο να ρωταω τωρα αλλα θα ηθελα να μαθω τι ειχε γινει και αν πηραν επιλαχοντες.
θα το εκτιμουσα αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει.
Δεν ημουν στα κολπα ωστε να ξερω τι γινοταν απο τοτε ωστε να κοιταξω δικαστικα αν μπορουσα να κανω κατι.
Τυχαια μπηκα στο φορουμ και ειδα πως υπηρξαν αυτα τα παρατυπα προβληματα τοτε.

takis1981
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αναφερομαι στους Επιλαχόντες Διαγωνισμού Λιμενοφυλάκων (2008)
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

takis1981 έγραψε:Ξερει κανεις να μου πει τι τελικα εγινε με τους επιλαχοντες... ;
εμαθα πως μπηκαν στη σχολη ατομα με δικαστικη εντολη που ηταν στους αποτυχοντες... Ισχυει... ;
ημουν και εγω στους επιλαχοντες με αριθμο 21...
περασαν αρκετα χρονια απο τοτε και ειναι λιγο ακυρο να ρωταω τωρα αλλα θα ηθελα να μαθω τι ειχε γινει και αν πηραν επιλαχοντες.
θα το εκτιμουσα αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει.
Δεν ημουν στα κολπα ωστε να ξερω τι γινοταν απο τοτε ωστε να κοιταξω δικαστικα αν μπορουσα να κανω κατι.
Τυχαια μπηκα στο φορουμ και ειδα πως υπηρξαν αυτα τα παρατυπα προβληματα τοτε.

Μπαρούφες, τίποτα δεν ισχύει από αυτά, αποτυχόντες με δικαστική εντολή μπαίνουν μόνο άμα έχουν κοπεί στις υγειονομικές εξετάσεις πχ για τατουάζ ή για μυωπία (πολλοί κάνουν laser κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και η όραση δεν έχει επανέλθει στο 100%).

Και εσύ τι κάθεσαι και ψάχνεις τώρα, δικαστικά τίποτα δεν έγινε ούτε τότε ούτε και τώρα, παράτυπα θεωρούν όλοι σε κάθε διαγωνισμό πως γίνονται, διάβασε και για τον πιο πρόσφατο των Υπαξιωματικών, στα λέω επειδή έχω δώσει 3 φορές και πέρασα με τον διαγωνισμό του 2014.

takis1981
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στις υγειονομικες αμα κοβανε ολους με τα τατουαζ οπως ειχαν αφησει να εννοειθει τοτε στις εξετασεις δεν θα φτανανε ολοι οι επιλαχοντες για να τους καλυψουν τις θεσεις. Και εγω ειχα δωσει πολλες φορες μεχρι να μη μπορω λογο ηλικιας και επειδη επεσε το ματι πανω σε μια συζητηση που ελεγε για παρατυπιες του τοτε διαγωνισμου (πεσαμε και πανω στη πρωτη φαση του ΔΝΤ που ειχαν απαγορευσει σχεδον τις προσληψεις) εκανα μια ερωτηση μηπως καποιος ανθρωπος ξερει κατι που να αξιζει να το ψαξω... Γιατι να μη παρει επιλαχοντες προηγουμενου διαγωνισμου εφοσον το κανει και τωρα για το λογο οτι οι εξετασεις κοστιζουν πολλα στο δημοσιο... Το ξερω πως ειναι ονειρο θερινης νυχτος αλλα το προσπαθω λιγο
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

Ο κάθε διαγωνισμος παιρνει δικούς του επιλαχοντες, αυτό ίσχυε πάντα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες