Αλλαγή ορίου ηλικίας στο Λιμενικό Σώμα (2015)
Παιδια όσοι ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να γράφετε εδω.
Για τους 87άριδες υπάρχει ελπίδα αν βγει. Για μεγαλύτερους υπάρχει τρόπος;
Και για τους 86. Αφου το ζητημα ειναι αν γινεται να βγει μεχρι 28. Αλλα κανεις δε ξερει.
Και για 85 για 84, έλα τώρα που γυρίζει, έχετε κάψει φλάντζα ορισμένοι και ακόμα δεν έχουν έρθει οι καλές ζέστες.
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Κάτι άκουσα θα πάρουν και τους απόστρατους αξιωματικούς ως λιμενοφύλακες, θα έχουν και έξτρα μοριοδότηση λόγω γνώσεως του αντικειμένου. Βρε πάτε καλά; Ολόκληρο θέμα για το όριο; Δεν υπάρχει λόγος. Μόλις βγει ξανά η προκήρυξη, ολύμπους, κάνε μια ωραιότατη ένσταση και άσε το θέμα να το τρέξουν άλλοι. Μακάρι να πάρουν τους 87αρηδες γιατί είναι και το πιο δίκαιο. Αλλά όχι και να ανοίγεις θέμα γι αυτό
- Tasos2aMAL
Οι 86αρηδες πιάνονται σαν 29χρονοι το 2015, ολύμπους. Φιλικά πάντα και με δόση ψυχρού βρετανικού χιούμορ η προηγούμενη απάντηση
Δε πειράζει. Κάθε συζήτηση και προσπαθεια καλή Είναι. Πάντως πήγα στο υπουργείο σήμερα και έστειλα επιστολή για την ηλικία και ότι θέλει ας γίνει. Κάτσε να βγει και προκυρηξη γιατί έχουμε άλλα θέματα με τους ευρώ -παιους
- Tasos2aMAL
Τώρα μιλάς σωστά! Είδομεν
Εσυ τι εισαι?87?
Ρε μαγκες μεχρι κ 87αριδες παιρνουν μερος μεχρι κ φετος; Κ αν ναι που; Στους υπαξ;
Εγώ λέω αν θέλετε πηγαίντε όπως πήγα και εγώ στο υπουργείο χθές και άφησα επιστολή. Και γράψτε κάτι για την ηλικία. Τώρα δε κάνω πλάκα... Τουλάχιστον να πάνε δύο τρεις παραπάνω και όχι μόνος μού... Ειναι καλύτερο όλοι μαζι. Κάι εγώ πήγα και την δέχτηκε ο υπουργός. Δε δαγκώνουν Στο υπουργείο. Αν τα κάνω όλα μόνος μαντολες...
Στους υπαξιωματικόυς μέχρι 28 είναι
Οποιος θέλει να ρωτήσει να μού στείλει και προσωπικό μυνημα να τού δώσω το τηλέφωνο να πάρει και να ρωτήσει και ο ίδιος αν θέλει στο υπουργείο αν θέλει να γράψει στον υπουργό περι ηλικίας σαν εμένα
Περιμενω και γω την προκυρηξη για τ λιμενικό !! Υπάρχει περίπτωση να μην βγει όπως άκουσα ; Οι 87 έχουμε ελπίδα ;
Μαγκες οποιος θελει να περαστει η ηλικια μεχρι 28 να στειλει τις αμεσες ημερες σε φαξ η να παει απο το υπουργειο ναυτιλιας και να στειλει μια αιτηση που να γραφει ενσταση σχετικα με την ηλικια. Πηγα σημερα και μου ειπαν οτι δεν ειναι ακραιο να αλλαξει η ηλικια μεχρι 28 και θα εξεταστει. Και επισης εχουν στειλει και αλλα 6 ατομα. Λοιπον αντι να ρωτατε και να κοιμαστε στειλτε αιτηση πρωτου βγει και παρουμε το τριτο το μακρυτερο, ... Ξυπνατε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες