ΑΣΔΥΣ (Στρατόπεδο Ζορμπά) - Γουδί
Μου ρθε η μεταθεση για το συγκεκριμενο στρατοπεδο. Τι παιζει εκει απο υπηρεσιες; Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.
Ρε παιδιά τι ειναι η ΑΣΔΥΣ ; Μου ήρθε μετάθεση για εκει ; Μου λένε ότι ειναι βυσματική αλλα εγώ δεν έκανα κατι... Ξερεις κανεις ο παίζει ;
- elsergiannis
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα!
Πριν λίγες μέρες ήρθα με απόσπαση στην ΑΣΔΥΣ. Μένω στο Κερατσίνι και πηγαίνω στο στρατόπεδο με το αυτοκίνητό μου. Ενδιαφέρεται κανείς από Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλό, Πειραιά, ή κάποια άλλη περιοχή που να βολεύει για να πηγαίνουμε μαζί και να μοιράσουμε τα έξοδα;
Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας στείλει απάντηση εδώ, ή ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Πριν λίγες μέρες ήρθα με απόσπαση στην ΑΣΔΥΣ. Μένω στο Κερατσίνι και πηγαίνω στο στρατόπεδο με το αυτοκίνητό μου. Ενδιαφέρεται κανείς από Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλό, Πειραιά, ή κάποια άλλη περιοχή που να βολεύει για να πηγαίνουμε μαζί και να μοιράσουμε τα έξοδα;
Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας στείλει απάντηση εδώ, ή ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Παιδιά τι παιζει απο τα στρατόπεδα στο Γουδί ; αυστηρά πράγματα ; ακούγεται οτι ειναι βυσματικά θέσεις. Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη
Αδερφε πως ειναι τα πραγματα εκει; Μπορεις να μας πεις δυο λογια; Για υπηρεσιες εξοδους κτλπα;
Καλησπερα σας. Πηρα μεταθεση στο ΑΣΔΥΣ ΘΗΣΕΑΣ. Μπορει να μου πει καποιος πως ειναι τα πραγματα εκει; Τι παιζει απο εξοδους κι υπηρεσιες;
Καλησπέρα παιδιά! Έχω πάρει μετάθεση για ΑΣΔΥΣ ΘΗΣΕΑΣ. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το πως είναι τα πράγματα εκεί; Έξοδοι, υπηρεσίες, κλίμα;
Καλησπέρα μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΥΣ ΘΗΣΕΑΣ μήπως ξέρει κανείς τι παίζει γιατί δεν το έχω ξανακούσει και το σώμα που ανηκα πιο πριν υπάγεται στην ΑΣΔΕΝ αλλά μου λένε είναι κάτι διαφορετικό από την ΑΣΔΕΝ Είναι καλά εκεί και από υπηρεσίες σκοπιες και ετσι;
Καλησπέρα σας! Για ΑΣΔΥΣ έχουμε καμία ιδέα πως είναι η κατάσταση τώρα τελευταία?
Ξέρεις κανείς την κατάσταση με τις υπηρεσίες στο στρατόπεδο;
Παιδια καλησπέρα! Ξέρουμε τι παίζει στο 466 Τάγμα Διαβιβασεων στην Ασδυς;
Ξέρει κανείς τι παίζει Ασδυς (στρατηγείο) στο Γουδι; Πως πάνε υπηρεσίες?
Μαύρο στρατόπεδο φίλε, θα κάνεις μέρες να δεις εξοδόχαρτο 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες