14 ΛΔΒ - Ρεντίνα

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

14 ΛΔΒ - Ρεντίνα

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημέρες

Μου ήρθε φύλλο πορείας για 14 ΛΔΒ στη Ρεντίνα με ειδικότητα χειριστή ψηφιακών τερματικών συσκευών-κρυπτομηχανών. Ο 14ΛΔΒ είναι υποστηρηκτικός των Ε. Δ. Εχω κάποιες απορίες:

1) Η εκπαίδευσή μου θα είναι ως διαβιβαστής ή ως Ε. Δ; Μπορεί να είμαι σε γραφείο ως ΔΒ αλλά παράλληλα να εκπαιδεύομαι και ως Ε. Δ;
2) Μου είπαν ότι μπορώ να πάρω τον πράσινο μπερέ. Είναι υποχρεωτικό να κάνω όλη την εκπαίδευση των Ε. Δ ή μπορώ να επιλέξω εγώ τι θα κάνω;
3) Απ'οσο γνωρίζω η Ρεντίνα είναι από τα πιο μάχιμα στρατόπεδα. Ομως τι ισχύει συγκεκριμένα για τον 14 ΛΔΒ; Είναι και κει απαιτητικά τα πράγματα ή είναι κάπως πιο χαλαρά;
4) Σε περίπτωση που η εκπαίδευση είναι πέρα από τις δυνατότητές μου αλλά αυτό το διαπιστώσω στην πορεία, μπορώ να τους πω συγνώμη αλλά θέλω να φύγω από δω;

Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει

MP.K.

14 ΛΔΒ - Ρεντίνα

Δημοσίευση από MP.K. »

Το ιδιο φυλλο πορειας εχω ακριβως και γω, παιρναω εκπαιδευση στο χαιδαρι τωρα, εχω τις ιδιες αποριες
fishman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

14 ΛΔΒ - Ρεντίνα

Δημοσίευση από fishman »

Παιδια τελικα τι εγινε; Πηρατε μπερε; Παρουσιαζομαι πεζικο, αν παω διαβιβασεις μπορω να παρω μεταθεση στον 14 λδβ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες