264 Μ/Κ ΤΕ - Πολύχνιτο (Λέσβος)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Μου έδωσαν ειδικότητα τουφεκιοφορου και με στέλνουν 264 Λέσβου ξέρει κανένας τι με περιμένει κει;
Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Τι θυμάμαι εγώ από την ειδικότητα αυτή; Γενικών καθηκόντων Εικόνα Τα πάντα όλα! Για το Στρατόπεδο δεν γνωρίζω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το στρατόπεδο μέχρι πρότινος αν δεν έχει αλλάξει κάτι ήταν χαμηλής επάνδρωσης οπότε ετοιμάσου για φουλ υπηρεσία. Άλλωστε και τα καθήκοντα του ΤΦ συνεπάγονται με το όπου γάμος και χαρά Εικόνα

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ziaba »

Αλλάξτε τον τίτλο από Μυτιλήνη σε Πολύχνιτο γιατί εκεί βρίσκεται το η μονάδα και είναι από τις χειρότερες τις ΛέσβουΕικόνα

Πολίτης !!!336 !!!
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Signaller »

ziaba έγραψε: Αλλάξτε τον τίτλο από Μυτιλήνη σε Πολύχνιτο γιατί εκεί βρίσκεται το η μονάδα και είναι από τις χειρότερες τις ΛέσβουΕικόνα

Για πες τίποτα πιο αναλυτικά...
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ziaba »

Signaller έγραψε:
ziaba έγραψε: Αλλάξτε τον τίτλο από Μυτιλήνη σε Πολύχνιτο γιατί εκεί βρίσκεται το η μονάδα και είναι από τις χειρότερες τις ΛέσβουΕικόνα

Για πες τίποτα πιο αναλυτικά...

οταν απολυθω θα τα γραψω ολα Εικόνα

Πολίτης !!!336 !!!
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ziaba »

Υπηρεσιες που κανουν οι φανταροι: Περιπολο, σκοπια, αμ, κεπικ, θαλαμοdog και στα μαγερια λαντζα, σιτιστής, μαγειρας
Πολίτης !!!336 !!!
Στρατιώτης15

Δημοσίευση από Στρατιώτης15 »

Παιδιά Καλησπέρα! Μου ήρθε μετάθεση μου για το 264 Μ/Κ στον Πολιχνίτο. Ειδικότητα Οδηγός. Τι παίζει με το στρατόπεδο και γενικά την ειδικότητα μου;
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ziaba »

Το στρατόπεδο θα ειναι κομπλε για τα επομενα 1,5 χρονια αντε καλη θετεια
Πολίτης !!!336 !!!
Νεος

Δημοσίευση από Νεος »

Ziaba μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες;:D να σαι καλα :)
ΣΤΡ(πζ) AKSEXASTOS

Δημοσίευση από ΣΤΡ(πζ) AKSEXASTOS »

Φίλε θα περάσεις ωραία στο 264! Αρκεί να συμβιβάζεσαι και να γουστάρεις και λίγο.

Για το Στρατόπεδο:

- Μπορεί να έχει αρκετές Υπ/σίες αλλά αν ξέρεις να φερθείς, όλα καλά.

- Λίγο λούκι οι ασκήσεις στο "καμένο δάσος" μετά από βροχή ή μαζί με αυτή.

- Οι εγκαταστάσεις αρκετά καλές και πρόσφατα ανακαινισμένες.

- Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει κοριούς οπότε πάρε κανένα σπρέι ή ότι άλλο.

- Από το ΚΨΜ παίρνεις εμφιαλωμένο νερό γιατί από τις βρύσες δεν... Το ΚΨΜ καλό αλλά όσο αφορά αναψυχή ούτε ένα τάβλι δεν παίζει.

- Όσο αφορά τα στελέχη θα βρεις όπως πάντα και καλούς (ωραίους τύπους που αξίζουν να είναι εκεί και ο στρατός τους έχει ανάγκη) και τους αγράμματους κομπλεξικούς χωρίς προσόντα χωρίς μυαλό ... Που θέλουν στην ζωή τους Σε κάποιον Να φανούν υπεράνω γιατί στην πραγματική ζωή τους έχουν όλοι του πεταματού) οπότε καλύτερη συμβουλή 1-2 εβδομάδες να είσαι καλός και υπάκουος στρατιώτης να αφουγκραστείς ποιος είναι τι και μετά μια χαρά. Προσωπικά έκανα φίλους πολλούς (μόνιμα στελέχη &φαντάρους) από εκεί που ευτυχώς αρκετοί Γλύτωσαν Και φύγαν με μεταθέσεις... Μην κολλάς όμως!

- Αν ο μάγειρας της σειράς σου είναι καλός το φαγητό τρώγεται... Αν είναι κανας μπίχλας άστα... Δεν ξέρω αν τώρα ελέγχει κανένας σωστά όταν πήγα εγω 7 μήνες ο έλεγχος στην διαδικασία Μαγειρέματος Ήταν σπάνιο εκτός ενός νεαρού ΕΠΟΠ που έτρεχε δίπλα στον φαντάρο και βοηθούσε στο Μαγείρεμα Πολύ.

- Υπάρχει το Φυλάκιο ΑΓ. ΦΩΚΑ που τα σπάει - Ζωάρα ως παρατηρητής να πας αν δοθεί η ευκαιρία.

- Αν μπορέσεις πάρε θέση ΚΨΜιτζή - κυλικειάρχη - ταχυδρόμου - γραφέα 1ου-2ου-3ου ή 4ου γραφείου. Το 1ο γραφείο προτίμηση)

Πιάσε πάνω κρεβάτι (ελέγχεις καλύτερα την κατάσταση με τους κοριούς) και μακριά από τους μάγειρες...

Αν συμβιβάζεσαι πειθαρχείς εκεί που πρέπει θα είσαι τέλεια! Προσωπικά έκανα ζωάρα εκεί και σε εποχή εμπλοκής και σε νορμάλ ροής.

Έξοδο στο μαγευτικό Πολιχνίτο:

- Λίγες καφετέριες &Καφέ με λίγο από όλα (φάση τύπου ιντερνετ καφέ με καφετέρια και μπαρ... ) δεν θέλεις και κάτι παραπάνω όμως μπορείς να βρεις το στέκι σου και να γουστάρεις. Προτείνω το once upon a time &somali (ένα γωνιακό σε όροφο μαζί με Ιντερνετ καφέ)

- Από φαγητό ελάχιστα πράγματα αλλά βολεύεσαι. Αποκορύφωμα ένα σουβλατζίδικο που σε ληστεύει αφού έχει από 2,50Ε και άνω το σουβλάκι και απόδειξη ούτε κατα διάνυα, που αν και το σουβλάκι τρώγεται θα σε κάνει να γελάς με τα σωθικά σου με το πως προσπαθεί μια τύπου νεαρά κοπέλα να γίνει φιλική στους φαντάρους για να πηγαίνουν εκεί... Αποτελεί μια κιτς έκδοση κράχτη-ότι χειρότερο και βλαχαντερό κυκλοφορούσε στο χωριό.

- Υπάρχει και ένα μπάρ Μύθος! Δεν πρέπει να το χάσεις. Έχει πλάκα. Ζεις μια παρακμή παλιάς εποχής της επαρχίας στα ντουζένια που με αντροπαρέα από το στρατόπεδο σε κάνει να περνάς καλά... ΘΥΜΉΣΟΥ να πας.

- Τέλος υπάρχουν και τα ιαματικά λουτρά Πολιχνίτου που φίλε αν είσαι χειμώνα αξίζει πολύ να πας και να χαλαρώνεις, αν το καλοκαίρι είσαι εκεί κανόνισε να γκομενιαρίσεις στα Βατερά.

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ziaba »

Στον πολιχνιτο οι κ@λ@εποπ και οι γ@μ@αξιωματικοι επι τον μπαμπη εκανουν λες και ειναι καποιοι ελεος γραψτε τους ολους και καντε ζωαρα δεν μπορουν να σας κανουν τιποτα...

τυχαινει να ειμαι μυτιληνιος και οταν που τους πετυχαινω στον δρομο πραγματικα τους φτυνω και παρακαλαω να βρεθει καποιος απ'ατους στην αναγκη μπροστα μου... Για να τον κανονισω

Πολίτης !!!336 !!!
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Signaller »

Στρατιώτη Αξέχαστε εύγε για τις πληροφορίες. Πολύ κατατοπιστικό το ποστ Εικόνα
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Powerplayer.

Δημοσίευση από Powerplayer. »

Απαλευτη ή κατάσταση εκεί.. ετοιμάσου για φουλ υπηρεσιες.. βέβαια ο νέος διοικητής εκεί τώρα είναι πιο αξιόλογος οπότε ίσως να έχουν βελτιωθεί... Όσο για τα λοιπά στελέχη επιεικως για τα πανηγύρια καθώς και οι συνθήκες του στρατοπέδου..
kinitakias

Δημοσίευση από kinitakias »

ΘΕΛΩ να εχω οπωσδηποτε κινητο μαζι μου με προσβαση στο διαδικτυο γιατι εχω παραδωσω μια εργασια μεχρι τον Δεκεμβρη και παιζει να χρειαστω να γραψω τις τελευταιες παραγραφους στο κινητο μου. Πως μπορω να το περασω ; Το σακιδιο μου θα το αδειασουν; Αν ειναι να το θαψω καπου εκει μεσα. Επιπλεον πως ειναι η μοναδα εκει ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες