30 ΛΜΧ - Λαγός Έβρου
30 ΛΜΧ - Λαγός Έβρου
Μου εκανε εντυπωση που δεν υπαρχει θεμα για το εν λογω. Καποια εμπειρια απο κει; Απο αλλον εχω ακουσει οτι παιζει μαυριλα (17 μερες σερι υπηρεσιων) και απο αλλους οτι ειναι καλα. Για λετε!
30 ΛΜΧ - Λαγός Έβρου
Αγαπητοί συνάδελφοι, Ο 30 ΛΜΧ συστεγάζεται με το 30 ΤΥΠ σε ένα στρατοπεδο εκτός του κυρίου όγκου του τεράστιου στρατοπέδου του Λαγού. Οι υπηρεσίες ειναι 2 σκοπιά πύλης και θαλαμοφυλακας. Σε περιόδους εμπλοκής, συνήθως καλοκαίρι λόγω μικρών πληθυσμιακά ΕΣΣΟ μπορεί να ειναι πολύ άσκημα με 20 μέρες σερί υπηρεσιών παρόλα αυτά όταν ο λόχος επ ανδρώνεται με περισσότερα άτομα τα πράγματα εξελίσσονται πιο ομαλά με μια μέσα μια εξω. Βρίσκεται αρκετά μακρυά απο το Διδυμοτειχο όπου βγαίνεις έξοδο και αν δεν ειναι ΣΚ σχεδόν δεν αξίζει να βγεις ειδικα στις πολικές θερμοκρασίες του χειμωνα. Πάρ´ όλα αυτά, οι εγκαταστάσεις και το φαγητό ειναι αποδεκτά, θέρμανση υπάρχει αρκετή και αποπνικτική στο ΚΨΛ. Οι θερμοκρασίες παίζουν κοντά στο 0 το χειμώνα οπότε εξοπλίστητε με ισοθερμικα. Ο διοικητής ειναι καλός άνθρωπος και γενικά έχουν απολυθεί άτομα με 90 μέρες άδειας. Αυτά ακούω και βλέπω εδω στο 30 ΛΜΧ περισσότερα όταν απολύθω!
30 ΛΜΧ - Λαγός Έβρου
Για τα παιδιά που μόλις έμαθαν την μετάθεση τους και googlaroun την μονάδα. Επειδή και εγω έψαχνα πληροφορίες για την μονάδα όταν μου ανακοινώθηκε η μετάθεση έχω να σας πω ότι όπως τα λέει και ο παραπάνω ο 30 ΛΜΧ είναι στον ΣΤ τομέα της Ταξιαρχίας μαζί με το 30 ΤΥΠ με ότι θετικό και αρνητικό συνεπάγεται αυτό. Η έξοδος είναι στο Διδυμότειχο και έχει καθημερινά κίνηση. Τα στελέχη και ο δοιηκητης είναι απόλυτα συνενοησιμοι και νοιάζονται για τους στρατιώτες. Οι στρατιώτες λόγο του όπλου μας αποτελούνται από μορφωμένα άτομα όποτε η συμβίωση είναι εύκολη. Υπηρεσιες 1 σκοπιά και 1 ΘΦ 1-1 και διπλώνει 1 στις 10 μερες. Μην τρομάζει κανεις... καλη παρέα και ο καιρός περνάει.
30 ΛΜΧ - Λαγός Έβρου
Παιδια παρουσιαζομαι στις 20/09 στον λαγο και μετα παω στο 30 λμχ. Πως ειναι εκει τα πραγματα?
30 ΛΜΧ - Λαγός Έβρου
Είχα πάει το '13. Είναι μακριά, έχει κρύο αλλά αν απλά χαλαρώσεις όλα θα πάνε καλά. Τα στελέχη κομπλέ και απο υποδομές επίσης αρκετά καλά. Η ζέστη ακόμα και τον χειμώνα και το ζεστό νερό δεν θα λείψουν. Γενικά καμία σχέση με ότι ακούτε για Έβρο από άποψη συνθηκών.
Αναφορικά με τις εξόδους πάει ανάλογα την περίοδο και την εσσο. Έκανα από 17 μέσα και 1 έξω, μέχρι και 6 έξω και 1 μέσα όταν ο ΛΜΧ είχε σχολείο μηχανικού και είχαν έρθει ΣΤΡ και από άλλες μονάδες.
Αν είσαι κομπλέ χαρακτήρας και δεν πρήζεις μπάλες το εκτιμούν. Έφυγα από τον 30ΛΜΧ με 90 μέρες άδεια (μαζί Χριστούγεννα και Πάσχα) στο σε 9μηνη θητεία.
Αναφορικά με τις εξόδους πάει ανάλογα την περίοδο και την εσσο. Έκανα από 17 μέσα και 1 έξω, μέχρι και 6 έξω και 1 μέσα όταν ο ΛΜΧ είχε σχολείο μηχανικού και είχαν έρθει ΣΤΡ και από άλλες μονάδες.
Αν είσαι κομπλέ χαρακτήρας και δεν πρήζεις μπάλες το εκτιμούν. Έφυγα από τον 30ΛΜΧ με 90 μέρες άδεια (μαζί Χριστούγεννα και Πάσχα) στο σε 9μηνη θητεία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες