Αποτελέσματα Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Ανακοινώνεται ότι οι Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Έτους 2014 αναρτήθηκαν την 06-10-2014 ημέρα Δευτέρα στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ( www.hcg.gr ), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 - Ε2.
Οι τελικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Έτους 2014, θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α. Σ. Ε. Π.) τυχόν ενστάσεων, καθώς και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκτέλεσης δύο Προσωρινών Διαταγών του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς, οι οποίες και αφορούν σε έναν υποψήφιο πτυχιούχο Α. Ε. Ι. Του Τεχνολογικού τομέα και έναν υποψήφιο πτυχιούχο Μηχανικό προέλευσης Α. Ε. Ν. αντίστοιχα.
Η προθεσμία υποβολής των εντάσεων στο Α. Σ. Ε. Π. Ορίζεται από την 7η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τρίτη έως και την 16η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη.
Στην ένσταση που κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ,πρέπει να επισυνάπτεται και παράβολο πενήντα (50) ευρώ που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο άλλως η ένσταση δεν λαμβάνεται υπόψη.
Επισημαίνεται ότι η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και όχι για την βαθμολογία και την ουσιαστική εκτίμηση των πραγμάτων και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως.
Υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών δοκιμίων τους στα μαθήματα που εξετάσθηκαν, μπορούν να προσέρχονται στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξετάσεων - Κατάταξης Υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Έτους 2014 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ - Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς), αφού προηγουμένως έλθουν σε συνεννόηση με τη Γραμματεία εν λόγω Προέδρου (τηλ.:210 - 4191705).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ Υ/Ξ 2014
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2014
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2014
http://hcg.gr/node/8751
Οι τελικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Έτους 2014, θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α. Σ. Ε. Π.) τυχόν ενστάσεων, καθώς και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκτέλεσης δύο Προσωρινών Διαταγών του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς, οι οποίες και αφορούν σε έναν υποψήφιο πτυχιούχο Α. Ε. Ι. Του Τεχνολογικού τομέα και έναν υποψήφιο πτυχιούχο Μηχανικό προέλευσης Α. Ε. Ν. αντίστοιχα.
Η προθεσμία υποβολής των εντάσεων στο Α. Σ. Ε. Π. Ορίζεται από την 7η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τρίτη έως και την 16η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη.
Στην ένσταση που κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ,πρέπει να επισυνάπτεται και παράβολο πενήντα (50) ευρώ που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο άλλως η ένσταση δεν λαμβάνεται υπόψη.
Επισημαίνεται ότι η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και όχι για την βαθμολογία και την ουσιαστική εκτίμηση των πραγμάτων και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως.
Υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών δοκιμίων τους στα μαθήματα που εξετάσθηκαν, μπορούν να προσέρχονται στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξετάσεων - Κατάταξης Υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Έτους 2014 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ - Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς), αφού προηγουμένως έλθουν σε συνεννόηση με τη Γραμματεία εν λόγω Προέδρου (τηλ.:210 - 4191705).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ Υ/Ξ 2014
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2014
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2014
http://hcg.gr/node/8751
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Οι δύο περιπτώσεις στο Εφετείο του Πειραιά μπορεί να πάρουν πάνω από μήνα; Έχει γίνει και σε παλαιότερους διαγωνισμούς κάτι παρόμοιο;
Εχω παλεψει πολυ στη ζωη μου, εχω στερηθει αρκετα και ακομα και τα ξενογλωσσα μονη τα διαβαζα και εδινα τα διπλωματα. Δουλευα καθε καλοκαιρι στο σχολειο και στο πανεπιστημιο συνεχομενα. Εκανα πολλες και διαφορες δουλειες, και καθαριζα και επλενα πιατα, και σερβιρα, και διαβαζα παιδια και προσεχα ηλικιωμενους και τους αλλαζα... Και χιλια δυο... Εχω τελειωσει ιατρικη με λιαν καλως. Δεν ειναι ευκολο να τελειωσεις ιατρικη με 9,8... Οποτε και ημουν αρκετα κατω στον πινακα των αει... Δεν ειμαι πολυτεκνη, ειμαι μοναχοπαιδι απο φτωχη οικογενεια. Φροντιστηρια δεν εκανα ποτε γιατι δεν ειχαμε χρηματα. Κι ομως μπηκα ιατρικη και αποφοιτησα κανονικα. Εγραψα αριστα στις εξετασεις του λιμενικου παρολο που δουλευα και ημουν πτωμα. Ειμαι επιλαχουσα. Ξερω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν, ξερω τους ορους της προκηρυξης, ομως ηθελα απλα να το μοιραστω. Δε θα πω οτι επρεπε να προηγουνται τα αει αφου και ο μισθος και η εξελιξη μας θα ηταν ιδια και εξαταστηκαμε στα ιδια μαθηματα, ουτε οτι επρεπε να ηταν μονο γραπτα, ουτε οτι στην πολυτεκνια επρεπε να εξεταζουν και οικονομικη κατασταση, καθως υπαρχουν πολυτεκνες οικογενειες με εξαιρετικα ευκαταστατες κτλ... Δε θα πω τιποτα απο αυτα, και συγχωρεστε με που βγαινω εκτος θεματος, η αν θεωρειται οτι γινομαι κακια. Καμια κακια, μονο πικρια. Τιποτα αλλο δε θα γραψω... Ηθελα απλα να το μοιραστω, οχι γιατι μεγαλοπιανομαι αφου ως αποφοιτος ιατρικης δεν εχω δικαιωμα ουτε για αξιωματικος να δωσω συμφωνα με τους ορους της προκηρυξης, ουτε και να μπω υπαξιωματικος γιατι αποφοιτησα με λιαν καλως και οχι με αριστα και ειμαι "λιγη" για το σωμα. Εκανα οτι μπορουσα και δεν τα καταφερα παρολο που το ηθελα πολυ. Και στους λιμενοφυλακες ισως παλι να ειμαι λιγη. Γιατι τα επαλ και τα νυχτερινα δινουν απολυτηρια με 20... Και μην πειτε οχι... Εγω εχω 19,8... Καιεπειδη ξερω οτι ολοι θα πεσετε να με φατε λεγοντας οτι δεν κανω για το λιμενικο γιατι δε μετραει τοπτυχιο, κι οτι η δουλεια ειναι δυσκολη, διευκρινιζω Οτι για τους αεν δε λεω τιποτα, εννοειται οτι αυτοι ναι να εχουν Προτεραιοτητα, γιατι εχουν και καποιες γνωσεις, και ειναι και ολοι της ιδιας σχολης... Και οκ αφου το σωμα θεωρει πως ολα τα αει ειναι ιδια και πως τα τει ειναι πιο κοντα σε αυτο που οι νεοι υπαξιωματικοι θα κληθουν να κανουν... Οκ... Αυτοι ξερουν... Εγω απλα ηθελα να σας το πω, γιατι ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που θα με καταλαβουν, και γιατι η ελλαδα κανει τα παντα για να διωξει τα παιδια της στο εξωτερικο... Συγγνωμη που ξεφυγα απο το θεμα. Ηθελα απλα να το μοιραστω. Καλη τυχη και καλη σταδιοδρομια σε οσους περασαν και οταν θα μονιμοποιηθουν και θα γκρινιαζουν για τα στραβα και για τα νησια στα οποια θα βρισκονται και για οτι αντιμετοπιζουν, να θυμουνται εμας που θελεμε να μπουμε και μειναμε εξω. Για να καταλαβαινουν ποσο τυχεροι σταθηκαν. Εγω θα συνεχισω αυτα που εκανα και θα εχω διπλα μου αυτους που αγαπω και με αγαπουν και θα ειμαι καλα. Δε θα συνεχισω να γραφω αλλα, γιατι ξερω οτι ξεφυγα. Καλο βραδυ σε ολους!
Ό, τι να'ναι...20 σειρές κείμενο κ τι ήθελε να μας πει ουσιαστικά δεν κατάλαβα. Μάλλον εγώ θα έχω το πρόβλημα!
- expedition
- Υπολοχαγός
Πάντως το 19,8 απολυτήριο στους Λ/Φ έχει σημαντικά μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας από το λίαν καλώς του πτυχίου στους Υπαξ.+ ότι οι θέσεις πιθανολογούνται πάνω από τις διπλάσιες των Υπαξ 

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Πως γίνεται με πτυχίο 9,8 να είσαι στους επιλαχόντες; Πολύ περίεργα αυτά που λες, όπως και το ότι έγραψες άριστα..
- expedition
- Υπολοχαγός
Δεν είπε ότι έχει 9,8 αλλά ότι είναι δύσκολο να βγάλεις τόσο στην ιατρική. Το 9,8 είναι άριστα ενώ παρακάτω λέει πως έχει λίαν καλώς (6,5-8,5).Giorgospcline έγραψε:Πως γίνεται με πτυχίο 9,8 να είσαι στους επιλαχόντες; Πολύ περίεργα αυτά που λες, όπως και το ότι έγραψες άριστα.
Αχχχ πολύ μελό... Ναι είσαι η μοναδική στον κόσμο που έχεις δουλέψει, έχεις στερηθεί, κανείς δε σου έδωσε τίποτα απλόχερα. Δεν ήθελα να στο πω μη στενοχωρηθείς, αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε απόγονοι του Βαρδινογιάννη.
Παιδιά ξέρει κάποιος πιο έντυπο του ασεπ συμπληρώνουμε για την ένσταση;
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
expedition έγραψε:Δεν είπε ότι έχει 9,8 αλλά ότι είναι δύσκολο να βγάλεις τόσο στην ιατρική. Το 9,8 είναι άριστα ενώ παρακάτω λέει πως έχει λίαν καλώς (6,5-8,5).Giorgospcline έγραψε:Πως γίνεται με πτυχίο 9,8 να είσαι στους επιλαχόντες; Πολύ περίεργα αυτά που λες, όπως και το ότι έγραψες άριστα.
+10.000
Να χεις τελειώσει ρε κοπελιά ιατρική και να μας λες πως το 9.8 είναι λίαν καλώς;
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η κοπελα δεν ειπε οτι εβγαλε την ιατρικη με 9.8
"Εχω τελειωσει ιατρικη με λιαν καλως. Δεν ειναι ευκολο να τελειωσεις ιατρικη με 9,8"
ουτε να κατανοησετε ενα κειμενο που διαβαζετε δεν μπορειτε
"Εχω τελειωσει ιατρικη με λιαν καλως. Δεν ειναι ευκολο να τελειωσεις ιατρικη με 9,8"
ουτε να κατανοησετε ενα κειμενο που διαβαζετε δεν μπορειτε
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
Giorgospcline έγραψε:Πως γίνεται με πτυχίο 9,8 να είσαι στους επιλαχόντες; Πολύ περίεργα αυτά που λες, όπως και το ότι έγραψες άριστα..
9.8 με αριστα το 20; γτ αλλιως θα ησουν μεσα...
Να διαβάζετε λίγο καλύτερα πριν απαντήσετε. Η κοπέλα (αν και ομολογουμένως θαρρείς και το έγραψε με μια ανάσα. Χωρίς ούτε μια παράγραφο.) είπε ότι το τελείωσε με λίαν καλώς που είναι μεταξύ 6,50 με 8,50. Το 9.8 το αναφέρει λέγοντας ότι είναι δύσκολο να το πιάσει κανείς στην ιατρική.
Όχι ότι συμφωνώ με αυτά που γράφει αλλά τεσπα...
Όχι ότι συμφωνώ με αυτά που γράφει αλλά τεσπα...
Η κοπέλα λέει τον πόνο της και σεις την πήρατε απ'τα μούτρα. Δείξτε λίγη κατανόηση. Όποιος έχει μπει στη θέση της στο παρελθόν μπορεί να κατανοήσει την αγωνία της. Σίγουρα κάποιοι βρίσκονται ή βρίσκονταν σε χειρότερη θέση, αλλά κατανόηση.
Gardener έγραψε:Η κοπέλα λέει τον πόνο της και σεις την πήρατε απ'τα μούτρα. Δείξτε λίγη κατανόηση. Όποιος έχει μπει στη θέση της στο παρελθόν μπορεί να κατανοήσει την αγωνία της. Σίγουρα κάποιοι βρίσκονται ή βρίσκονταν σε χειρότερη θέση, αλλά κατανόηση.
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Gardener και με την κοπέλα αλλα θα ήθελα να αναφέρω 2 πράγματα με αυτή την αφορμή: Α) Με το απολυτήριο που θα έχεις για να μπείς ιατρική θα μπορούσες να κάνεις απο το 2011 τα χαρτιά σου για Λ/Φ αλλα ήθελες να τελειώσεις ιατρική και σου βγάζω το καπέλο γιαυτό. Ομως εμεις οι αντρες πρέπει να έχουμε πάει και στρατό για να έχουμε την ευκαιρία μας για 9 ή 14 μήνες περισσότερο χρόνο για τα "ιδια" δικαιώματα!

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες