518 ΜΠ Τ/Π - Νευροκόπι

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
plirof
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

518 ΜΠ Τ/Π - Νευροκόπι

Δημοσίευση από plirof »

Δεν υπάρχει αντίστοιχο thread για την συγκεκριμένη μονάδα οπότε την ανοίγω εγώ.Η μονάδα είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλή ως τώρα. Πρόσφατα άλλαξε η διοίκηση οπότε δεν ξέρω πως θα τους πάει στο μέλλον.

Ως τώρα μας πάει 1-2 με 1-3, ανάλογα φυσικά με τα άτομα που είναι μέσα.

Η μόνιμη δύναμη είναι πάνω κάτω 10-15 άτομα.

Εμείς είμαστε από ΣΠΕΝ γύρω στα 90 άτομα.

Το φάγητο είναι πολύ καλό!

Η εκπαίδευση θεωρώ ότι είναι άριστη.

Όποιος πάει δεν θα περάσει άσχημα

Νικος

518 ΜΠ Τ/Π - Νευροκόπι

Δημοσίευση από Νικος »

Ξέρεις κάνεις πως είναι η μονάδα; θα πάω εκεί για να περάσω λυβ, ξέρει κανείς πως είναι η εκπαίδευση;
Kylie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

518 ΜΠ Τ/Π - Νευροκόπι

Δημοσίευση από Kylie »

Είμαι μέσα στην μονάδα από την πρώτη μου μέρα.

Επί της αρχής μιλάμε για ένα ήσυχο στρατόπεδο. Η μόνιμη δύναμη είναι γύρω στα 15 άτομα, εξαιρώντας την σειρά του Νοεμβρίου που πάντα είναι μεγάλη. Στις ενδοξες μέρες του είχε πάνω από 100 άτομα, αριθμός που πλέον αποτελεί παρελθόν.

Εμπλοκή έχει συνήθως από Μάιο μέχρι Αύγουστο, μήνες που απολύονται αρκετοι και οι σειρές που μπαίνουν να είναι μικρές.

Αυτή την στιγμή μας πάει 2-1 με την χειροτερη 4-1.

Εάν σε στείλουν για εκπαίδευση στο 518 (καθώς είναι μονάδα εκπαίδευσης ΒΕΝ, ΣΠΕΝ, ΛΥΒ, ειδικότητες) μην περιμένεις να γίνεις κομάντο. Εκπαίδευση δεν γίνεται, σε χωνουν πύλη να στρώσεις τις δύο εβδομάδες που θα είσαι εδώ. Το ίδιο περνάει και η μόνιμη δύναμη. Πέρα της βασικής εκπαίδευσης των ΒΕΝ, δεν κάνεις κάτι άλλο.

Η πλειοψηφία των στελεχών είναι καλή έως πολύ καλή. Εάν εξαιρέσουμε δύο τρία στελέχη που ντροπιαζουν το στράτευμα, οι υπόλοιποι είναι στελέχη που δεν θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Προσεχές και τέτοια δεν έχει ούτε καψώνια.

Πρόβλημα θα έλεγα είναι λίγο το φαγητό, το οποίο είναι βασικό όπως πρόβλημα είναι και τα πόστα.1ο γραφείο, Στρατολογια,3ο γραφείο, επιλοχαδικα, υπηρεσίες τα λειτουργούν με την βοήθεια Στρατιωτών. Το κακο είμαι πως με το πόστο κάνεις και υπηρεσίες που σου γεμίζει την ημέρα και σε πολλές περιπτώσεις σε κουράζει. Περνάει όμως το πρωινό σου οπότε αντε, έχει κι ένα καλό.

Οι υπηρεσίες είναι χαλαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Γενικά θα περάσεις καλά.

Dysmen

518 ΜΠ Τ/Π - Νευροκόπι

Δημοσίευση από Dysmen »

Έχετε και φύλακια;
Kylie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

518 ΜΠ Τ/Π - Νευροκόπι

Δημοσίευση από Kylie »

Κάνεις δεν πάει σε αυτά, από εμάς.