Κροτοφοβία και Στρατός

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Αλεξανδρος

Κροτοφοβία και Στρατός

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Καλησπέρα

Με απασχολεί ένα τεράστιο θέμα σε όλη μου τη ζωή - το πώς θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στον στρατο με το πρόβλημά μου.

Απο μικρός έχω κροτοφοβία, δηλαδή ο οργανισμός και το σώμα μου δεν αντέχουν να είναι παρών σε κρότους.

Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κάποιο πεδίο με μαζικούς ή γενικά κρότους (όπως την Ανάσταση) παρα μόνον όταν ήμουν μικρός που ποτέ δεν άντεχα - σε οποιοδήποτε είδους κρότο (βεγγαλικά, κροτίδες, πιστολάκια καρναβαλιού με κυψέλες, ακόμα και μπαλόνια).

Γι αυτό το λόγο δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που έρθω σε τέτοια κατάσταση.
Όταν βρίσκομαι σε χόρο που ξέρω οτι κάτι θα μπορεί να δημιουργίσει κρότο, έχω απίστευτες τάσεις φυγής και ταχυπαλμία.

Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
-Το άτομο που "πάσχει" πέφτει στην κατηγορία "i"; Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο καθώς ξέρω πως αργότερα παρουσιάζονται προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα.

-Μπορεί να καταταχθεί σαν i-1 αλλά να αποφύγει τις "ασκήσεις" τέτοιου είδους;

Η φυσική μου κατάσταση είναι παραπάνω απο κανονική.

Ευχαριστώ.
daer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Κροτοφοβία και Στρατός

Δημοσίευση από daer »

Ι1 σημαίνει σημαίνει οτί σε αντιμετωπίζουν ως άτομο με κανένα πρόβλημα υγείας. ΚΑΝΕΝΑ. Είναι απλό. Άρα άμα είσαι Ι1 θα ρίξεις με όπλο και αναπόφευκτα θα βρεθείς εκτεθιμένος σε κρότους.

Επομένως θα βγείς άοπλος, λογικά Ι3 εφόσον η υπόλοιπη φυσική σου κατάσταση είναι καλή. Συμβουλή μου, μην αποκρύψεις το πρόβλημα σου.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης