Απο τις χειροτερες εμφανισεις της Μαντσεστερ. Φαινεται πως θα τους παρει καιρο να ξεπερασουν την αποσυρση του Φεργκιουσον. Παντως αξιζουν συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο επειδη εκμετταλευτηκε την ασυνενοησια των Αγγλων και πετυχε σημαντικη νικη. Και τωρα να δουμε τι θα γινει την Κυριακη ολυμπιακακηδες
pao-13 έγραψε:Και τωρα να δουμε τι θα γινει την Κυριακη ολυμπιακακηδες
Σε ευχαριστούμε πολύ! Όσο για την κυριακή δεν νομίζω ότι μέσα στο Καραϊσκάκη χωράει άλλο αποτέλεσμα
τελικα κατι ηξερα και ελεγα θα δουμε.0-3 ετσι βρε ομαδα παμε γερα !
Το λάθος του Μίτσελ ήταν που παρέταξε την ίδια εντεκάδα με την Τρίτη, όπου οι περισσότεροι ήταν ψόφιοι. Συν το χαμένο πέναλτι του Τσόρι, συν την απώλεια του Ολαϊτάν, ενός παίχτη - κλειδί για το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού. Μπράβο πάντως στον ΠΑΟ που με μηδενικό μπάτζετ κέρδισε τον Ολυμπιακό.
Ο Θρύλος δεν πάτησε ποτέ χορτάρι. Σπατάλησε κανά 2 ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο στις οποίες θα μπορούσε να έχει προηγηθεί (βλέπε το τετ α τετ του Ολαιταν) και είχε ανούσια κατοχή της μπάλας χωρίς να μπορούν να περάσουν οι παίκτες την μπάλα στην περιοχή. Ο Μίτσελ για πρώτη φορά έκανε τραγικές επιλογές στην επιλογή της εντεκάδας με αποτέλεσμα την εξουθένωση των παικτών, ενώ ο Αναστασίου στο τακτικό κομμάτι μας κέρδισε κατά κράτος. Προσωπικά έχω κάποιες υποψίες ως προς το αν ήταν ή δεν ήταν στημένο και το παιχνίδι από τον χοντρό γιατί ήταν και πολλά τα λεφτά και στην τελική δεν είχε να χάσει και τίποτα όντας πρωταθλητής απ'τον Οκτώβρη χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία από τις 2 ομάδες. Συνεχίζουμε...
Ο Θρύλος δεν πάτησε ποτέ χορτάρι. Σπατάλησε κανά 2 ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο στις οποίες θα μπορούσε να έχει προηγηθεί (βλέπε το τετ α τετ του Ολαιταν) και είχε ανούσια κατοχή της μπάλας χωρίς να μπορούν να περάσουν οι παίκτες την μπάλα στην περιοχή. Ο Μίτσελ για πρώτη φορά έκανε τραγικές επιλογές στην επιλογή της εντεκάδας με αποτέλεσμα την εξουθένωση των παικτών, ενώ ο Αναστασίου στο τακτικό κομμάτι μας κέρδισε κατά κράτος. Προσωπικά έχω κάποιες υποψίες ως προς το αν ήταν ή δεν ήταν στημένο και το παιχνίδι από τον χοντρό γιατί ήταν και πολλά τα λεφτά και στην τελική δεν είχε να χάσει και τίποτα όντας πρωταθλητής απ'τον Οκτώβρη χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία από τις 2 ομάδες. Συνεχίζουμε...
Με τα στημένα παίζεται. Είχε 4,5-5 απόδοση το διπλό εχθές. Δεν μπορείς να το περάσεις στο ντούκου. Και το ματς στη Λεωφόρο ύποπτο ήταν. Κοντά στο 90' που σκοράραμε τα στοιχήματα είχαν πάρει φωτιά.