79 TE - Σάμος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
bro10
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από bro10 »

Γεια σας παιδες! Θα θελα αν γνωριζει καποιος να δωσει πληροφοριες για το 79 ΤΕ στη Σαμο παρακαλω πολυ! Ευχαριστω εκ των προτερων!
EMΘ

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από EMΘ »

καλημερα ειμαι εν ενεργεια στελεχος στην 79 τε.πηρα την πρωτοβουλια να σας στειλω μυνημα γιατι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο.

Οι μισοι υπαξιωματικοι εχουν τραυματιστει απο αρση βαρων (3 ατομα με κηλη) 2 με προβληματα στην μεση, ο ενας μαλιστα κινδυνευει να μην μπορει να γονιμοποιησει και τα αλλα στελεχη να βλεπουν την παραιτηση ως ιδανικη για αυτους λυση. Η δε στρατιωτες δεν εχουν χρονο οχι απλα να ξεκουραστουν αλλα ουτε και να καθησουν!

Ενας διοικητης ο οποιος τον νοιαζει μονο να γινει η δουλεια του αδιαφορωντας για την κατασταση που επικρατει στην μοναδα και ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για την υγεια στρατιωτων-στελεχων.

Πλεον οι περισσοτεροι συμβουλευονται στρατιωτικους δικηγορους μην μπορωντας να βρουν λογικη στα λεγομενα του διοικητη.

Κανενας δεν δεχεται απο εναν διοικητη να τον φωναζει Μοζαμβικανο και να τον Ξεφτιληζει μπροστα σε αλλα ατομα.

Το αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι μιλαει συνεχως για μαυρες λιστες που υπαρχουν συγκεκριμενα ατομα και αυτο εχεις ως επακολουθω ποινες-κακες βαθμολογιες και αλλα πολλα.

τελος υπαρχουν και τα ατομα που δεν αγγιζει ο διοικητης και απεχουν συνεχως και απο δραστηριοτητες και απο ασκησεις!

απολυμενος πλεον

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από απολυμενος πλεον »

Χαχαχαχα, τον συγκεκριμενο κυριο (ψηλος με γυαλια) για να μην λεμε ονοματα τον ειχα διοικητη σαν στρατιωτης το 2013, πλεον εχω απολυθει και το μονο που εχω να πω ειναι οτι λειτουργουσε με ρουφιανους και εκραζε οποιον δεν συμπαθουσε. Τους δε εποπ η εμθ η δεα που δεν πηγαινε τους τεντονε ασχημα.
πανος

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από πανος »

Η 79 τε εχει κλεισει πλεον. Πριν 25 χρονια οταν υπηρετουσα και εγω τα ιδια ηταν. Ο στρατος αυτα εχει φιλοι μου δεν υπαρχει λογικη
μανος

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από μανος »

φιλε μου δεν εχει κλεισει.. υπηρετουσα κ εγω περυσι.. ισχυουν τα παντα απο τα παραπανω
Γιώργος

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ή 79/τε έχει φύγει από τους μητυλινιους που είταν υπηρεσίες και εγώ το1998 255 σειρά ήμουν και πάλη είταν τα ίδια άστα να πάνε
USER

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από USER »

Ξέρει κανείς τί παίζει σε αυτό το στρατόπεδο; Έχω ακούσει για τρελά χωσίματα, αυτοκτονίες και τα λοιπά. Έχουν αλλάξει αυτά καθόλου;
277

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από 277 »

Μπαινοντας στην πυλη αριστερα εχει ενα εκκλησακι... Ρωτα κ μαθε το γτ
Τελης

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από Τελης »

277. αμα δεν ξερεις τι εχει γινει να ρωτας κανεναν παλιο. αυτο εγινε το 1989 την μερα που απολυομουν. Τα παιδια που ο ενας σκοτωσε τον αλλον ηταν φιλοι, συγχωριανοι. λεγοντας ο ενας στον αλλον "πηγαινε παρε καφε" διοτι ηταν υπηρεσια εκεινος πηγε και γυρνωντας τ λεει θα σ σκοτωσω(αστειευομενος) και πατησε την σκανδαλη και εγινε το ατυχημα. Βρισκομουν εκει γιατι οπως ειπα ηδη απολυομουν!!
κωστας

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από κωστας »

Το θυμαμε και γω αυτό ο αλφαμιτης τον εστειλε στο κψμ να τον παρει καφε. Και τον εκανε πλακα αλτ ισι και τον πυροβολησε, αυτος που σκωτοθηκε ηταν από αρτα παπασπυρου ψηλος 2 μετρα εξ αναβολης. Ειχε πλημυριση ο τοπος αιμα. Τον χτυπησε στο κεφαλι η σφαιρα. Οι αλφαμιτες τα πιστολια τα περναν αδεια. Τωρα το πως βρεθηκε η σφαιρα μεσα αγνωστο. Γιαυτο λενε στον στρατο τα αδεια οπλα σκωτονουν
κωστας

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από κωστας »

Πλακα τον εκανε αυτό το παιδι που τον σκωτοσε λεγοταν συλεος.213 σειρα
angelos

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από angelos »

Υπηρέτησα σ αυτή τη ''μονάδα'' το 2013. Ότι χειρότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το μόνο που μας κράτησε ζωντανούς ήταν η αλληλεγγύη μεταξύ μας (φαντάροι) και το δίκτυο σπάρτακος. Δημοσιεύσαμε την καταγγελία με τις λιποθυμίες φαντάρων στη σάμο. Όποιος το γκουγκλαρει το βρίσκει. Προσπαθήστε να είστε ενωμένοι ενάντια στους ανώτερους και επικοινωνήστε με τον σπάρτακο. Καλή δύναμη σας εύχομαι
user

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από user »

Ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα εν έτη 2018 στο 79τ της σαμου;
ΠΟΛΙΤΗΣ

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα εν έτη 2018 στο 79τ της σαμου;
Μπουρανης

79 TE - Σάμος

Δημοσίευση από Μπουρανης »

Ήμουν στο 298. Ακουσαμε τον πυροβολισμό.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες