Επιτεύγματα Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας
- pao-13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Αν ο καθενας εξηγουσε και το γιατι πιστευω θα ανοιγαμε μια ωραια κουβεντα πανω σε αυτο το σημαντικο θεμα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Εγω επιλεγω το ταχυπλοο nemesis το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη στρατιωτικη κατασκευη που φτιαξαμε στην συγχρονη Ελλαδα και εκτος αυτου εχει κανει κι επιδειξης στο εξωτερικο με θετικα αποτελεσματα και αξιολογησεις
Αμα φτιαχναμε και κανα δικο μας οπλο καλα θα ηταν!
Αμα φτιαχναμε και κανα δικο μας οπλο καλα θα ηταν!
Jerk goes cloud -----> Η ***** παει συννεφο
- pao-13
Οι τροποποιήσεις που εχουμε κανει σε μεταχειρισμένα συστηματα εχουν φτιαξει καλα οπλα π. Χ leopard 2hel. για τα αλλα δεν ξερω ακριβως αφου ποτε δεν φανηκαν οι δυνατότητες τους στο πραγματικο πεδιο (δυστυχως). Η γενικη μου αποψη παντως είναι πως το Κένταυρος μπορουσε και μπορει να βγει σε πιο συγχρονων δεδομενων εκδοση (τηλεχειριζόμενος πυργος, υψηλοτερη θωρακιση, συστημα αυτοπροστασίας) , το Αρης ισως και να μας χρειαστεί καποια στιγμη αν δεν παρουμε αντιαρματικα από αλλου λογω δυσπραγίας και οσον αφορα το Nemesis πιστευω είναι καλο για να αντικαταστησει τα τωρινα σκαφη των ΕΤΕΘ-Ζ'ΜΑΚ. Τελος η INTRACOM είναι και αυτή σημαντικη καθως εχει αναλαβει προγράμματα όπως αυτό των Patriot και του πυραυλου ESSM
Άν το έκανα σωστά δείτε

- pao-13
Επισης οι τροποποιησεις (που συνεχεια γινονται) στα οχηματα Hmwvv ειναι πραγματικα αξιοσημειωτες. Ιδιαιτερη σημασια θα πρεπει να δωθει επισης στο νεο συστημα επιτηρησης της Intracom και στην μελετη των Ελληνων ειδικων για το πλοιο Als 100
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης