Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Εχει βγει καμια ανακοινωση σχετικα με τις εγγραφες η' βεβαιωσεις που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε οταν θα μας ερθει το χαρτι για τη στρατολογια;(κ εγω εκει περασα}
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Θα ηθελα να μαθω τι θα κανουν αυτοι που περασαν φετος αξιωματικων αστυνομιας αφου δεχονται απο το 2015 και μετα...
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
vaso@6 έγραψε:Θα ηθελα να μαθω τι θα κανουν αυτοι που περασαν φετος αξιωματικων αστυνομιας αφου δεχονται απο το 2015 και μετα...
Τι εννοείς τι θα κάνουν ; Αυτοί που οι γονείς τους μπορούν οικονομικά θα κάνουν ζωάρα και οι υπόλοιποι εργόχειρο και μεροκάματο.
Θελω και μπορώ !
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καμμια ενημερωση σχετικα με το αν οι επιτυχοντες θα λαβουν καποια βεβαιωση που να πιστοποιει την εισαγωγη τους στην σχολη καθως και ως τι δηλωνονται πλεον ως ανεργοι, ως φοιτητες ως τι ;
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Παιδια μηπως ξερετε τι γινεται με την στρατιωτικη θητεια για εμας που περασαμε φετος;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Καλησπερα και απο εμενα. Κ εγω επιτυχων της σχολης Αξιωματικων. Πηρα βεβαιωση απο το Α. Τ. Της περιοχης μου και αναβολη απο τον στρατο μεχρι τελη του '15. Ηδη αρχισα να βαριεμαι. Κ καθομαι μολις 1 μηνα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Φιλε Giorgos_Z την αναβολη απο το στρατο την πηρες με την βεβαιωση που σου εδωσαν απο το τμημα; Γιατι στην στρατολογια εμενα δεν την δεχτηκαν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Ναι, ηθελαν ενα επικυρωμενο αντιγραφο της βεβαιωσης αυτης και ενα του απολυτηριου. Στο Κ. Ε. Π. Της περιοχης πηγα εγω, εστειλαν αυτα τα χαρτια, και μου ειπαν ολα οκ.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Σε ποιας περιοχης την στρατολογια ανηκεις αν επιτρεπετε; Γιατι η δικια μου δεν το δεχοταν και εκανα επανεγγραφη στην προηγουμενη μου σχολη για να εχω την αναβολη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Κεντρικης Μακεδονιας φιλε μου. Ειναι περιεργη κατασταση. Κ εναν γνωστο μου που περασε στην Αστυφυλακων δεν το δεχτηκαν. Κ στο τμημα που πηρα την βεβαιωση μου ειπε σε καποια φαση "... Αν στην δεχτουν, αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα".
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Φιλε τι θα κανεις αυτα τα 2 χρονια που περιμενουμε?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Δεν ξερω φιλε. Κ εγω γραφτηκα εδω για να παρω καμια γνωμη. Ξεκινησα γυμναστηριο που το ειχα παρατησει περυσι, αλλα η μερα δεν γεμιζει με τιποτα. Κ δεν θελω να κοιμαμαι ολο το πρωι για να περναει η ωρα. Γιατι μετα θα συνηθισω αυτη τη ζωη και δεν θελω. Εσυ τι κανεις;
Επιτυχόντες ΣΑΕΑ (2013)
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι επιτυχών στην Αξιωματικών Αστυνομίας. Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω την βεβαίωση που μας έδωσαν ως πάσο σε διάφορα μέσα μεταφοράς, για παράδειγμα στα αστικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες