Γραπτές Εξετάσεις Σημαιοφόρων (2013)
Καλησπέρα σε ολους και καλή επιτυχια. Ρε παιδια ξερει κανεις αμα στα Οικονομικα θα μπουν Ασκησεις; Οχι τιποτα αλλο αν ειναι ετσι τουλαχιστον να ξέρουμε τους τύπους για τα κοστη ή τις ελαστικότητες. Μπορει καποιος να μας πει αμα μπαινουν και ασκησεις; Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν αποτελέσματα για γραπτά;
Ακούγεται για Παρασκευή ή για Δευτέρα της άλλης βδομάδας...
Απ'ότι φαίνεται οι επιτυχόντες θα παίξουν από αθροιστικό μαθημάτων 400 και πάνω
Μιλάς και για τις τρεις κατηγορίες επιτυχόντων;(ΑΕΙ, Πολυτεχνείο, ΑΕΝ) Γιατί για Πολυτεχνείο έπρεπε να ήσουν άριστος μην πω διάνοια για να γράψεις φυσική 16+/20... Το 400 πώς το έβγαλες... ; Τόσο καλά πιστεύεις ότι γράψανε;
DokSim έγραψε:Απ'ότι φαίνεται οι επιτυχόντες θα παίξουν από αθροιστικό μαθημάτων 400 και πάνω
Απο που φαινεται αυτο;
DocSim, απο που συμπέρανες ότι η βάση των ατόμων εισαγωγής θα είναι στις 400 μοναδες τις 500;
Δηλαδή μου λες ότι στην κλίμακα του 20 θα είναι η βάση στο 16... ;
Οι υποψήφιοι του 2011 ο τελευταίος απο ΑΕΙ τουλάχιστον ήταν στο 12,6 στην κλίμακα του 20 και από οσο μου είπαν παλαιότεροι υποψήφιοι τα θέματα ήταν παρόμοια.
Δηλαδή μου λες ότι στην κλίμακα του 20 θα είναι η βάση στο 16... ;
Οι υποψήφιοι του 2011 ο τελευταίος απο ΑΕΙ τουλάχιστον ήταν στο 12,6 στην κλίμακα του 20 και από οσο μου είπαν παλαιότεροι υποψήφιοι τα θέματα ήταν παρόμοια.
Μιλώντας για ΑΕΙ, ξέχασα να το αναφέρω. Προσωπική άποψη είναι και λαμβάνοντας υπόψη ότι αρκετοί έγραψαν 100 σε ποινικό και οικονομία και ότι ο μέσος όρος σε ναυτικό και διοικητικό είναι γύρω στο 140, αθροιστικά. Η έκθεση είναι που θα τα κρίνει όλα, με ένα μέσο όρο, βάσει τις βαθμολογίες του '11, να είναι το 85. Μπορεί να είναι και τραβηγμένη σκέψη, δεν ξέρω, απλά υποθέσεις κάνω. Τέλος, οι βαθμοί των επιτυχόντων του '11 θεωρώ, δυστυχώς, ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικοί, καθώς τότε υπήρχε η βάση του 10.
Για Δευτέρα πάμε ή θα μας κάνουν καμιά έκπληξη βραδιάτικα;
Ρε παιδια παιζει να βγουν τα αποτελεσματα σημερα σαββατο;
Τι έγινε; Θα βγουν τα αποτελέσματα ποτέ ή ούτε για σήμερα έχουν σκοπό, μιας και λείπει ο ΥΝΑ;
Ρε παιδια τι γινεται ξερουμε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα?
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Σήμερα θα είναι έτοιμος ο πίνακας των επιτυχόντων. Η ανακοίνωση δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει...
Καλησπέρα σας, βγήκε ανακοίνωση στο Διαύγεια όπου αναφέρει πως η κατηγορία των ΑΕΙ θα πάρει έξτρα 11 θέσεις εξαιτίας αποτυχίας υποψηφίων των άλλων κατηγοριών να πιάσουν στο μέσο όρο των μαθημάτων την βάση του 10. Αναλυτικά στο αρχείο στο παρακάτω λινκ:
http://et.diavgeia.gov.gr/f/nautilias/ada/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%A4%CE%9F%CE%A0-7%CE%9E5
http://et.diavgeia.gov.gr/f/nautilias/ada/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%A4%CE%9F%CE%A0-7%CE%9E5
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες