ΚΕΤΕΣ - Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού
- Μανωλάκης
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γνωρίζει κάποιος για αυτό. Τι ακριβώς παίζει; Υπηρεσίες κ αυτά;
Φιλε καλησπέρα , μήπως έμαθες παραπανω λεπτομέρειες ;
Καλησπέρα παιδιά,Έχει κανείς άποψη ή έχει υπηρετήσει στο ΚΕΤΕΣ στην Αθήνα;
Εκτός ότι είναι βυσματικη μονάδα, τι γνώμη έχετε;
Εκτός ότι είναι βυσματικη μονάδα, τι γνώμη έχετε;
Παιρνω μεταθεση για το ΚΕΤΕΣ στην Αθηνα, ψαχων παντου για πληροφοριες αλλα δεν βρισκω κατι. Τι παιζει εκει; Οι υπηρεσιες πως πανε?
πηρα μεταθεση για το κετες, γνωριζει κανεις τιποτα; τι υπηρεσιες εχει?
Ειμαι 355 σειρα και πηρα μεταθεση για το ΚΕΤΕΣ. Ξερετε τι γινεται εκει; Υπηρεσιες κλπ?
Είναι κανείς που πάει ΚΕΤΕΣ; Ή ξερει τι παίζει; Πηγαίνω 9 Ιουλίου, έμαθα από γνωστό αλλά χαρτί ακόμα δεν ήρθε. Επίσης τι φάση γενικά με Αθήνα; Θα είμαστε σε εμπλοκή;
Παιδια αν γνωριζει κανεις πληροφοριες, θα μου ηταν πολυ χρησιμο να τις δωσει!
ΚΕΤΕς, τρελές εποχές, ήμουν εκεί το 17-18. Πολύ τρελαμένα στελέχη. Μια κακισμένη Ανθυπασπίστρια που ήταν στο επιλοχάδικο κινούσε τα νήματα στον λόχο επειδή κανείς άλλος από τους ανώτερους δεν νοιαζόταν. Η συγκεκριμένη στοχοποιούσε φαντάρους και τους έκανε την ζωή δύσκολη (Άσχημα νούμερα, συνέχεια ένοπλες υπηρεσίες, αγγαρείες) ενώ φρόντιζε οι επιλοχάδες και οι ρουφιάνοι της να περνάνε ζωή και κότα. Την συμπλήρωνε ένας παντελώς αδιάφορος λοχαγός που φαινόταν παντελώς ακατάλληλος για να υπηρετεί στο στράτευμα και ήταν συνέχεια στο γραφείο του και κάπνιζε. Δύο μανιακοί ταγματάρχες που νόμιζαν ότι είναι Α/ΓΕΕΘΑ και ανάγκαζαν τους φαντάρους να πραγματοποιούν τα προσωπικά θελήματα τους που ήταν παντελώς άσχετα με τον στρατό. Μία πανέμορφη αλλά κακιασμένη ανθυπολοχαγός που φώναζε στους φαντάρους και είχε παράλογα αιτήματα και το κερασάκι στην τούρτα ο Διοικητής, ένας ΣΧΗΣ που δεν τον ένοιαζε καθόλου τι γίνοταν στην μονάδα του. Το στρατόπεδο ήταν μικρό αλλά είχε σχετικά πολλές και άνευ νοήματος υπηρεσίες που ο Διοικητής ήθελε να αυξήσει χωρίς να έχει άτομα. Από ότι ακούω τα πράγματα δεν πάνε ούτε τώρα καλά, ο κόσμος έχει μειωθεί πιο πολύ και τα στελέχη έχουν γίνει πιο πιεστικά.
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, για βυσματικη μοναδα δεν ακουγεται πολυ καλη!
1-1 πάει τώρα, γενικά πολύ χημείο σαν στρατόπεδο αλλά έχει αρκετές αγγαρείεςΣΤΡ έγραψε:Γνώμη για ΚΕΤΕΣ;
Κάτι ακούγεται ότι θα με βάλουν στα ΚΕΤΕΣ. Είναι του ΓΕΣ αυτό το κομμάτι;Army geo, είμαι 365 σειρά.
GiorgosB έγραψε:Κάτι ακούγεται ότι θα με βάλουν στα ΚΕΤΕΣ. Είναι του ΓΕΣ αυτό το κομμάτι;Army geo, είμαι 365 σειρά.
Δεν έχω ιδέα τι παίζει εκεί. Άσχημα πάντως δεν πιστεύω ότι θα είναι. Άσχημα σημαίνει να είσαι σε διάθεση λόχου. Είναι καλό να έχεις πόστο.
Όσο για τις άδειες, ούτε και τα στελέχη ξέρουν πότε θα ξεπαγώσουν. Μέχρι νεοτέρας δεν δίνονται άδειες. Υπήρχε μια φήμη ότι θα ερχόταν σήμα σήμερα να ξεπαγώσουν αλλά παπάρια. Υπομονή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες