Σας παρακαλω θελω βοηθεια. λοιπον εχω τελειωσει πρωτη λυκειου σε ενιαιο λυκειο κ σκευτομαι να παω επαλ. ο λογοσ... ξερω οτι αν παρω το χαρτι απο εκει οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών μπορω να μπω κατευθειαν σαν λογιστης στο καραβι... αληθευει... ;
Πως μπορώ να γίνω λογιστής σε καράβι;
Τ έγραψε:Σας παρακαλω θελω βοηθεια. Λοιπον εχω τελειωσει πρωτη λυκειου σε ενιαιο λυκειο κ σκευτομαι να παω επαλ. Ο λογοσ... Ξερω οτι αν παρω το χαρτι απο εκει οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών μπορω να μπω κατευθειαν σαν λογιστης στο καραβι... Αληθευει... ;
Κι εγω επαλ τελειωσα απο τομεα Οικονομικων και Διοικητικων Υπηρεσιων. Μπορεις να πας ή μονο για λογιστης ή μονο εμπορικο ναυτικο αλλα οχι ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ λογιστης σε καραβι. Βασικα απο το επαλ θα παρεις πτυχιο β' λογιστη και για να πας λογιστης στο καραβι (Οικονομικος Αξιωματικος δηλαδη) πρεπει να δωσεις καποιες εξετασεις του Υπουργειου και να εχεις και lower. Βασικα αυτο μπορεις να το κανεις κι απο γενικο λυκειο πιστευω. Αλλα εχω ακουσει χρειαζεται και καποια εκπαιδευση κι οτι ειναι πολυ ψυχοφθορο επαγγελμα. Αμα κανεις λιγο λογιστικη θα καταλαβεις

Ριξε μια ματια εδω!
Να κανω μια ερωτηση εχω τελειωσει ΤΕΙ λογιστικης και θελω να μπω λογιστης στα καραβια υπαρχει σχολη στο πειραια για αυτο μου εχουν πει και αν ναι που ακριβως ευχαριστω
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 1
έγραψε:Να κανω μια ερωτηση εχω τελειωσει ΤΕΙ λογιστικης και θελω να μπω λογιστης στα καραβια υπαρχει σχολη στο πειραια για αυτο μου εχουν πει και αν ναι που ακριβως ευχαριστω
πρεπει να πας στα κεσεν, κεντρα επιμορφωσης στελεχων εμπορικου ναυτικου... Πριν ομως θα πρεπει να εχεις βγαλει ναυτικο φυλλαδιο, πτυχιο σωσιστων και πυροσβεστικων μεσω και πτυχιο RO-RO/PASSENGERS SHIPS
Ειμαι φοιτητρια στην ασοεε στην διοίκηση επιχειρήσεων και εχω κανει σεμιναριο σχετικα με το ναυτιλιακο μανατζμεντ και θελω να μπω λογιστης στο καραβι τι πρεπει να κανω και ποιος ειναι περιπου ο μισθος σαν δοκιμος;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 1
Καταρχάς πρέπει να δώσεις τα μαθήματα που γίνονται στο Υπουργείο Εμπορικής ναυτιλίας που είναι 4 (; ) μαθήματα αν δεν κάνω λάθος να γράψεις στις εξετάσεις επιτυχώς (οι εξετάσεις γίνονται κάθε δύο χρόνια ρώτα στο υπουργείο). Μετά να βγάλεις τα λεγόμενα σωστικά/πυροσβεστικά στην ΑΕΝ για να εκδώσεις το ναυτικό φυλλάδιο και φυσικά να βρείς εταιρεία να σε μπαρκάρει σαν οικονομικό αξιωματικό. Οι μισθοδοσίες αναγράφονται πιο κάτω στην σελίδα που σου παραθέτω και είναι ανά είδος πλοίου.
https://www.psoaen.gr/category/misthodosia/
https://www.psoaen.gr/category/misthodosia/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες