Επιτυχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2012)
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
Παιδια περασα στην σχολη αστυφυλακων. Τωρα τι κανω; Περιμενω να με ειδοποιησουν?
Συγχαρητήρια μικρέ και καλή σταδιοδρομία να έχεις. Μην βιάζεσαι, θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον οι ημερομηνίες για τα διαδικαστικά αλλά έν συνεχεία και για την παρουσίασή σας στην Σχολή.
Παιδια αν καποιοι μπηκαν σαν πολυτεκνοι απο γελ 90% ας γραψει τα μορια σειρα του (στους πολυτεκνους) ευχαριστω πολυ
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Να σαι καλα φιλε αυτη ειναι η δευτερη φορα που δινω και η χαρα μου ειναι μεγαλη..
Γεια σας παιδια περασα και εγω στην αστυφυλακων... Ενταξει το ξερω οτι δεν εχουν ανακοινωθει ακομη αλλα μηπως ξερετε ποιες σχολες μενουν ανοιχτες
Περαστε οσο καλυτερα μπορειτε αυτο το διαστημα που εμεινε εως οτου μπειτε στις σχολες. Διοτι του χρονου τετοια εποχη θα λιωνεται σε υπηρεσιες της Αττικης κανοντας πρακτικη. Οι μερες του σταρχιδισμου σας, τελειωσανε παιδια. Τελος οσα ξερατε. Μπηκατε σε ΠΟΛΥ δυσκολη εποχη στην ΕΛ. ΑΣ. Και θα το καταλαβετε γρηγορα πιστευω. Για αυτο ξαναλεω : Περαστε οσο καλυτερα γινεται τωρα χωρις ΚΑΝΕΝΑ αγχος.
Samufly έγραψε:Περαστε οσο καλυτερα μπορειτε αυτο το διαστημα που εμεινε εως οτου μπειτε στις σχολες. Διοτι του χρονου τετοια εποχη θα λιωνεται σε υπηρεσιες της Αττικης κανοντας πρακτικη. Οι μερες του σταρχιδισμου σας, τελειωσανε παιδια. Τελος οσα ξερατε. Μπηκατε σε ΠΟΛΥ δυσκολη εποχη στην ΕΛ. ΑΣ. Και θα το καταλαβετε γρηγορα πιστευω. Για αυτο ξαναλεω : Περαστε οσο καλυτερα γινεται τωρα χωρις ΚΑΝΕΝΑ αγχος.
εσυ εισαι αστυνομικος φιλε;
Σχετικά για το ποιες σχολές αστυφυλάκων θα λειτουργήσουν, άκουσα ο, τι θα παραμείνει μόνο της Κομοτηνής λόγω του περιορισμένου αριθμού εισακτέων και επειδή έχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις και είναι η μεγαλύτερη ως προς την άποψη στρεμμάτων και δωματίων. Οι άλλες 7 Θα παραμείνουν σε αναστολή.
Πέρασα και εγώ φέτος στην αστυφυλάκων και θα πάω από δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου για το πότε θα ενταχθώ. Σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο.
Πέρασα και εγώ φέτος στην αστυφυλάκων και θα πάω από δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου για το πότε θα ενταχθώ. Σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο.
Φιλε διαβασα και εγω ενα τετοιο αρθρο που ειχε δημοσιευτει στις 11 αυγουστου αλλα προς το παρον μου φαινεται πρακτικως αδυνατον ιδιαιτερα για την κομοτηνη οπου εχουν μετατρεψει την σχολη σε στρατοπεδο συγκεντρωσεως για τους λαθρομεταναστες
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Billy. έγραψε:Σχετικά για το ποιες σχολές αστυφυλάκων θα λειτουργήσουν, άκουσα ο, τι θα παραμείνει μόνο της Κομοτηνής λόγω του περιορισμένου αριθμού εισακτέων και επειδή έχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις και είναι η μεγαλύτερη ως προς την άποψη στρεμμάτων και δωματίων. Οι άλλες 7 Θα παραμείνουν σε αναστολή.
φιλε δεν μας ειδοποιουν οι ιδιοι να παμε;
Ειλικρινά δεν ξέρω. Πιθανόν να αναρτήσουν τίποτα στο διαδίκτυο. Είτε στο www.hellenicpolice.gr, είτε στο www.yptp.gr.
bill77 τους μετανάστες, Εάν υπάρχουν στην σχολή μας, λογικά θα τους διώξουν και ελπίζω να απολυμάνουν τον χώρο διότι μερικοί από αυτούς κυκλοφορούν με επικίνδυνα μικρόβια. Είναι σίγουρο ο, τι τους συγκέντρωσαν στη δικιά μας σχολή και όχι σε κανένα στρατόπεδο; Εξάλλου η σχολή της Κομοτηνής μπορεί να χωρέσει πάνω από 900 άτομα. Ίσως στην τελική να γειτονεψουμε Με μερικούς μετανάστες μέχρι να βρουν τι να τους κάνουν.:P
bill77 τους μετανάστες, Εάν υπάρχουν στην σχολή μας, λογικά θα τους διώξουν και ελπίζω να απολυμάνουν τον χώρο διότι μερικοί από αυτούς κυκλοφορούν με επικίνδυνα μικρόβια. Είναι σίγουρο ο, τι τους συγκέντρωσαν στη δικιά μας σχολή και όχι σε κανένα στρατόπεδο; Εξάλλου η σχολή της Κομοτηνής μπορεί να χωρέσει πάνω από 900 άτομα. Ίσως στην τελική να γειτονεψουμε Με μερικούς μετανάστες μέχρι να βρουν τι να τους κάνουν.:P
Εχουν εμφανιστει πολλα κρουσματα υπατιτιδας και μυνιγκιτιδας! Ναι εινα σιγουρο οτι τους εχουν εκει... Αν τους απομακρυνουν καλως! Αλλιως εγω αρνουμαι να συγκατοικω με αυτους.
Παιδια γνωριζεται αν υπαρχει περιπτωση αν λειτουργησει αθηνα η σχολη των αστυφυλακων; Περασα φετος και κατι ακομα γνωριζει κανεις αν οντως ισχυει οτι ειναι εννια μηνες μεσα στη σχολη και μετα εχει πρακτικη;
ευχαριστω πολυυ
ευχαριστω πολυυ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες