Πρόσληψη συγγενή θανώντος στο στρατό
Ο αδερφος μου πεθανε αιφνιδιος κατα την διαρκεια που υπηρετουσε την θητεια του σε μοναδα του εβρου. Εχω μαθει προσφατα οτι δικαιουμε θεση εργασιας στον ελληνικο στρατο ως πολιτικο προσωπικο, και θελω να μαθω αν ισχυει κατι τετοιο. Δεν εχω αλλα αδερφια και να προσθεσω οτι ο ελληνικος στρατος ανελαβε ολα τα εξοδα της κηδειας καθως επισης και πραγματοποιήθηκε στρατιωτικο άγημα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Χωρίς κάποιο πτυχίο δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να μπεις, θα σου δώσω 2 θέματα που έχουμε φόρουμ για να πάρεις μια εικόνα
Πολιτικό προσωπικό στις Ένοπλες Δυνάμεις
Πολιτικό προσωπικό στην αεροπορία
Πολιτικό προσωπικό στις Ένοπλες Δυνάμεις
Πολιτικό προσωπικό στην αεροπορία
Ευχαριστω πολύ για τα forum, απλα αναρωτιόμουν μηπως θα ηταν καλυτερο να απευθυνθώ σε κάποιον δικηγόρο να ψαξει να βρεί τους νόμους που υπάγεται μια αναλογη περιπτωση σαν την δική μου, γιατι προσφάτως γνωρίζω ότι προσελήφθει κυρία ετων 57 μονο και μονο για να συμπληρώσει τα αναλογούντα ενσημα πρός συνταξιοδότηση και μαλιστα ο δικος της αδερφος εχει απεβιωσει πρίν απο πολλά πολλά χρόνια και σε συζήτηση πο ειχα μαζι της μου απεκάλυψε ότι η θέση δεν χάνετε όσα χρόνια και αν περασουν, και επειδή βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς να μην το αφησω ετσι το θεμα πόσο μαλλον εγω που ειμαι νεα, μολις 27 ετων...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
MAR.STA έγραψε:Ευχαριστω πολύ για τα forum, απλα αναρωτιόμουν μηπως θα ηταν καλυτερο να απευθυνθώ σε κάποιον δικηγόρο να ψαξει να βρεί τους νόμους που υπάγεται μια αναλογη περιπτωση σαν την δική μου,γιατι προσφάτως γνωρίζω ότι προσελήφθει κυρία ετων 57 μονο και μονο για να συμπληρώσει τα αναλογούντα ενσημα πρός συνταξιοδότηση και μαλιστα ο δικος της αδερφος εχει απεβιωσει πρίν απο πολλά πολλά χρόνια και σε συζήτηση πο ειχα μαζι της μου απεκάλυψε ότι η θέση δεν χάνετε όσα χρόνια και αν περασουν, και επειδή βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς να μην το αφησω ετσι το θεμα πόσο μαλλον εγω που ειμαι νεα, μολις 27 ετων...
greko_27 έγραψε:Παντως εντος του 2010 ηταν να βγαλει ξανα μια προκηρυξη ο ΑΣΕΠ για 250 θεσεις (το ποσοστο των θεσεων που θα πηγαινε το ΥΕΘΑ ηταν αγνωστο) ... Απο κει και περα λογω ΔΝΤ κλπ εχει παγωσει... Παντως στην τελευταια το οριο ηλικας ηταν μεχρι τα 45... Και οι ειδικοτητες αφουρουν ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ... Οι θεσεις που προκηρυσονται θελουν οι περισσοτερες καποια ειδικα προσοντα πχ εξιδικευμενη αδεια εργασιας ειδικα για τους ΔΕ, ή συγκεκριμενο χρονικο διαστημα εμπειριας κτλπ. Εαν διαβασεται την προοκηρυξη θα καταλαβετε... Απλα καλο κουραγιο γιατι ειναι μεγαλη...
Υ. Γ Το συμπέρασμα είναι ότι 57 ετών σαν πολιτικό προσωπικό δεν γίνεται να μπει!
Υ. Γ1 Ότι άλλες απορίες έχεις για το πολιτικό προσωπικό καλό θα είναι να τις γράψεις στο αντίστοιχο θέμα ώστε να μην ξεφεύγουμε
MAR.STA έγραψε:Ευχαριστω πολύ για τα forum, απλα αναρωτιόμουν μηπως θα ηταν καλυτερο να απευθυνθώ σε κάποιον δικηγόρο να ψαξει να βρεί τους νόμους που υπάγεται μια αναλογη περιπτωση σαν την δική μου, γιατι προσφάτως γνωρίζω ότι προσελήφθει κυρία ετων 57 μονο και μονο για να συμπληρώσει τα αναλογούντα ενσημα πρός συνταξιοδότηση και μαλιστα ο δικος της αδερφος εχει απεβιωσει πρίν απο πολλά πολλά χρόνια και σε συζήτηση πο ειχα μαζι της μου απεκάλυψε ότι η θέση δεν χάνετε όσα χρόνια και αν περασουν, και επειδή βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς να μην το αφησω ετσι το θεμα πόσο μαλλον εγω που ειμαι νεα, μολις 27 ετων...
συλληπητιρια κοπελια. Καταλαβαινω οτι ειναι βαρυ το πλιγμα. Ψαξε για πολιτικο προσωπικο, να αναπαφθει και η ψυχη του αδερφού σου
Ένας συγγενής α' βαθμού θανόντος στρκου εξαιτίας Της Υπηρεσίας, Δικαιούται προσληψη ως πολιτικο προσωπικό, σε θέση αναλόγων προσόντων, κατ΄εξαίρεση όλων των νόμων περί προσλήψεων. Δηλαδή δε χρειάζεται να Προκηρυχτούν θέσεις κλπ. Επικοινώνησε με τη Δνση Πολιτικού προσωπικού στο ΓΕΣ αν ο αδερφός σας υπηρετούσε στο ΣΞ ή την αντιστοιχη διεύθυνση ΓΕΝ/ΓΕΑ. Αν χρειάζεστε περαιτέρω Βοήθεια γράψτε το mail σας για να σας απαντήσω.
MAR.STA έγραψε:Ευχαριστω πολύ για τα forum, απλα αναρωτιόμουν μηπως θα ηταν καλυτερο να απευθυνθώ σε κάποιον δικηγόρο να ψαξει να βρεί τους νόμους που υπάγεται μια αναλογη περιπτωση σαν την δική μου,γιατι προσφάτως γνωρίζω ότι προσελήφθει κυρία ετων 57 μονο και μονο για να συμπληρώσει τα αναλογούντα ενσημα πρός συνταξιοδότηση και μαλιστα ο δικος της αδερφος εχει απεβιωσει πρίν απο πολλά πολλά χρόνια και σε συζήτηση πο ειχα μαζι της μου απεκάλυψε ότι η θέση δεν χάνετε όσα χρόνια και αν περασουν, και επειδή βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς να μην το αφησω ετσι το θεμα πόσο μαλλον εγω που ειμαι νεα, μολις 27 ετων...
Επανέρχομαι με δεύτερο μήνυμα. Δε χρειάζεστε ούτε δικηγόρο, ούτε να ξοδεύετε χρήματα. Αίτηση στη Δνση πολ. Προσωπικού. Μαζί με προσόντα πχ απολυτηριο λυκείου, πτυχίο ΑΕΙ κλπ. Θα σας καθοδηγήσουν αυτοί γιατί κάθε χρόνο έχουν 2-3 περιπτώσεις. Υπάρχουν και άλλα ευεργετήματα, κύρια για τους γονείς του νεκρού στρατιωτικού σε υπηρεσία και ένεκα αυτής...
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες θα απευθυνθώ στην Δνση Πολιτικού Προσωπικού στο ΓΕΣ και θα σας πληροφορήσω ωστε αν υπάρχουν και αλλοι ενδιαφερομενοι να ενημερωθούν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης